#ΤΟΖΗΣΑΜΕ

Έζησα την απόλυτη σινεφίλ εμπειρία, παρέα με το πιο premium κινηματογραφικό treatment

Μία καλή ταινία μέσα σε μία σκοτεινή κινηματογραφική αίθουσα είναι αρκετή για να δραπετεύσεις από την πραγματικότητα και να μεταφερθείς σε διαφορετικούς κόσμους, με τον τρόπο που μόνο το σινεμά μπορεί. Αν σε αυτό προσθέσεις όσα έχει ετοιμάσει φέτος η  Coca-Cola Χωρίς Ζάχαρη και Χωρίς Καφεΐνη για εκείνους τους πολύ τυχερούς σινεφίλ που λατρεύουν τη γεύση της, τότε μιλάμε για την απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία.

Ζήσαμε το premium κινηματογραφικό treatment της Coca- Cola στις Gold Class αίθουσες των Village Cinemas και προσωπικά, ήδη ζηλεύω κάθε μελλοντικό νικητή αυτού του διαγωνισμού. Γιατί το experience κλικάρει κάθε κουτάκι στη συνθήκη «τέλεια βραδιά μετά το γραφείο στο σινεμά».

Απαραίτητη προϋπόθεση φυσικά και η καλή παρέα, γιατί τα ωραία πράγματα υπάρχουν για να τα μοιράζεσαι (εδώ υπολόγισε σαν μία εξαίρεση την παγωμένη μου Coca- Cola Χωρίς Ζάχαρη και Χωρίς Καφεΐνη. Αυτή δεν θα την κάνω ποτέ share).

Μαζί λοιπόν με τον αγαπημένο συνάδελφο Χρήστο Χατζηιωάννου, βρεθήκαμε στην πρώτη βραδιά της Coca-Cola Χωρίς Ζάχαρη και Χωρίς Καφεΐνη στην Gold Class των Village Cinemas, συντροφιά με τους 30 τυχερούς νικητές που ανέδειξε ο πρώτος διαγωνισμός, ο οποίος έτρεξε στο κανάλι της Coca-Cola στο Instagram. Ξέρω τι αναρωτιέσαι και δεν θα σε κρατήσω σε αγωνία, φυσικά έπεται συνέχεια με 2 ακόμα διαγωνισμούς.

coca cola κινηματογραφική εμπειρία

Αφού λοιπόν μάς υποδέχθηκαν με το πιο ζεστό χαμόγελο στην είσοδο της Gold Class, εξοπλιστήκαμε με το «πολύτιμο» golden ticket και ένα παγωμένο μπουκάλι Coca-Cola Χωρίς Ζάχαρη και Χωρίς Καφεΐνη ανά χείρας, και με την καλύτερη διάθεση ξεκινήσαμε το κινηματογραφικό ταξίδι μας, με τη διαχρονική γεύση της Coca‑Cola, αλλά χωρίς καφεΐνη και χωρίς ζάχαρη! Τι σημαίνει αυτό; ότι μπορείς να την απολαύσεις κάθε στιγμή, χωρίς δεύτερη σκέψη.

coca cola κινηματογραφική εμπειρία

Η έξοδος για ταινία δεν εξαντλείται ποτέ στην προβολή της αυτή καθ’ αυτή. Για μένα είναι μια μικρή ιεροτελεστία. Περιλαμβάνει την αναζήτηση της ταινίας, τις χαλαρές συζητήσεις στο φουαγιέ, τις τελευταίες σκέψεις και λέξεις πριν σβήσουν τα φώτα της αίθουσας, τις συζητήσεις που ακολουθούν για όσα είδαμε. Είναι όλα όσα συμβαίνουν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από αυτή. Η συγκεκριμένη προβολή όμως ήταν ακόμα πιο ξεχωριστή. Η Coca- Cola έχει φροντίσει ώστε οι σινεφίλ καλεσμένοι της να απολαύσουν ένα αυθεντικό premium treatment. 

coca cola κινηματογραφική εμπειρία

Ώρα να λάβουμε θέσεις. Αφού καθίσαμε άνετα στις πολυθρόνες της Gold Class, ανοίξαμε με ανυπομονησία την goodie bag που είχε ετοιμάσει για κάθε παρευρισκόμενο η Coca-Cola με όλα τα απαραίτητα items μιας movie night ή ενός μαραθωνίου με σειρές στον καναπέ: από χουχουλιάρικη κουβερτούλα και κερί με άρωμα καραμελωμένου ποπ κορν, μέχρι τις πιο τέλειες κάλτσες και φυσικά Coca-Cola Χωρίς Ζάχαρη και Χωρίς Καφεΐνη.

coca cola κινηματογραφική εμπειρία

Κι επειδή ταινία στο σινεμά χωρίς σνακς είναι μισή χαρά, ένα ειδικό μενού με λαχταριστό, ζεστό fingerfood συνόδεψε τέλεια την παγωμένη Coca-Cola μας. Τα φώτα είχαν ήδη σβήσει κι εμείς απολαμβάναμε με όλες μας τις αισθήσεις την πιο ονειρεμένη βραδιά της εβδομάδας! 

πήγα σινεμά

Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για την επόμενη κινηματογραφική εμπειρία. Ποτέ δεν είναι αργά να ανακαλύψεις και εσύ τη γεύση της. Ποτέ δεν είναι αργά για μια Coca-Cola Χωρίς Ζάχαρη και Χωρίς Καφεΐνη.