ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Έχεις δει την Αποστολία Ζώη να μιμείται τη Ζενεβιέβ; Σε αυτή την παρωδία του GNTM θα γελάσεις πολύ και θα τα δεις διπλά

Instagram.com/apostoliazoi

Ο Διονύσης Ατζαράκης με ένα video στο κανάλι του στο YouTube αποφάσισε να διακωμωδήσει το reality μοντέλων του Star. To GNTM βρήκε καινούργιους κριτές στο πρόσωπο του ίδιου, που ανέλαβε τον ρόλο του Άγγελου Μπράτη και των Νάντια Μπουλέ (στο ρόλο της Βίκυς Καγιά), Ηλία Φουντούλη (ως άλλος Δημήτρης Σκουλός) και Αποστολίας Ζώη (υποδύθηκε τη Ζενεβιέβ). Στην τελευταία θέλω να σταθώ. Η Αποστολία Ζωή ως Ζενεβιέβ ήταν τουλάχιστον «συγκλό» που θα έλεγε και η Βίκυ Καγιά.

Στους ρόλους των μοντέλων του «GNTM, αλλά καλύτερο» όπως ονομάστηκε το βίντεο του Διονύση Ατζαράκη, θα δεις τους εξαιρετικούς Τζωρτζίνα Λιόση και Θωμά Ζαμπρά να διαγωνίζονται σε ένα αναπάντεχο και επικίνδυνο concept. “Arrogant Hooliganism” είναι το concept στο οποίο  «συνδεσμίτες» όπως αναφέρουν οι «κριτές» κοπανάνε τους παίκτες με καδρόνια. Η Νάντια Μπουλέ, ο Διονύσης Ατζαράκης, η Αποστολία Ζώη και ο Ηλίας Φουντούλης αναλαμβάνουν να κρίνουν τις φωτογραφίες τους, τους μιλούν αρκετά αγγλικά, τους λένε τα χειρότερα σχόλια και το κάνουν για το «καλό τους».

Ο Διονύσης Ατζαράκης μετά την εξαιρετική παρωδία του για το Bachelor αυτή τη φορά μπαίνει στη θέση του Άγγελου Μπράτη και δίνει ρεσιτάλ. Η Νάντια Μπουλέ εμφανίζεται ως μία «καλή κακιά», Βίκυ Καγιά ενώ η Αποστολία Ζώη αποδεικνύει το ταλέντο της στις μιμήσεις και δίπλα της ο Ηλίας Φουντούλης είναι ο φωτογράφος της παρέας που προσπαθεί να βγάλει σενάρια πίσω από τις φωτογραφίες των μοντέλων.

Όσο για τους διαγωνιζόμενους ο Ραφαέλο (Θωμάς Ζαμπράς) και η Ζακλίν (Τζωρτζίνα Λιόση) αντιμετωπίζουν προβλήματα ήδη από την πασαρέλα που κάνουν για να φτάσουν μπροστά στους κριτές. Το απολαυστικό αποτέλεσμα θα το δεις και μόνη σου. Παρατήρησε καλά την Αποστολία Ζώη. Στο τέλος εκτός από γέλιο θα ρίξεις και χειροκρότημα.

O τρίτος κύκλος του GNTM ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο του 2019. Σε αυτόν διαγωνίστηκαν τόσο άντρες όσο και γυναίκες, ενώ νικητής του αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική εκδοχή του reality ένα αγόρι. Ο Ηρακλής Τσουζόνοφ, ο μεγάλος νικητής του GNTM, κέρδισε τον τίτλο του καλύτερου μοντέλου και τα έπαθλα μεταξύ των οποίων ένα συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Elite London.