ΜΟΥΣΙΚΗ

Eurovision 2021: Η πρώτη πρόβα της Στεφανίας Λυμπερακάκη

Instagram.com/stefania_

Στη σκηνή του Rotterdam Ahoy ανέβηκε η Στεφανία Λυμπερακάκη στην Ολλανδία και πραγματοποίησε την πρώτη της πρόβα για το τραγούδι “Last Dance”, με το οποίο θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision 2021.

Η Στεφανία Λυμπερακάκη πρόκειται να διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του δεύτερου ημιτελικού του Διαγωνισμού Τραγουδιού Eurovision 2021, που θα διεξαχθεί στις 20 Μαΐου 2021. Η πρώτη της πρόβα για τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Μαΐου. Μαζί με τους χορευτές Νίκο Κουκάκη, Κώστα Παυλόπουλο, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μάρκο Γιακούμογλου, η Στεφανία Λυμπερακάκη βρέθηκε στη σκηνή και εντυπωσίασε, όπως φαίνεται «από τις ανοδικές τάσεις της Ελλάδας στα στοιχήματα», που αναφέρει η OGAE Greece. Σύμφωνα με την OGAE, «Η Ελλάδα βρίσκεται ήδη στην 10η θέση σε ορισμένα γραφεία στοιχημάτων».

H Στεφανία Λυμπερακάκη στην πρώτη της πρόβα για τη Eurovision 2021

Το τραγούδι “Last Dance” για την Στεφανία Λυμπερακάκη και τη Eurovision 2021, έγραψε ο Δημήτρης Κοντόπουλος σε συνεργασία με τους Παύλο Μανώλη, Αναστάσιο Ράμμο, Diverno, Gabriel Russel και Sharon Vaugn. Στη σκηνή αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά η ολόσωμη φόρμα Vrettos Vrettakos που θα φορά η Στεφανία Λυμπερακάκη στη σκηνή του Rotterdam Ahoy αλλά και σημεία της χορογραφίας του Φωκά Ευαγγελινού.

Η Στεφανία ανέβηκε στη σκηνή της Eurovision 2021 και τραγούδησε τον «τελευταίο χορό» της με φόντο ένα αστικό τοπίο δημιουργημένο με εντυπωσιακά visual effects. Ο Γιάννης Μουρίκης έκανε τον σχεδιασμό του σκηνικού. Ο Γιώργος Σεγρεδάκης επιμελήθηκε τα κοστούμια των χορευτών. Η εταιρία Asterman ανέλαβε τη δημιουργία των γραφικών.

Οι δηλώσεις της λίγο πριν αναχωρήσει για το Rotterdam

«Οι συμμαθήτριές μου λένε ότι θα γίνει χαμός.Και μου δίνουν πολλή αγάπη κι αυτό είναι πολύ ωραίο. Η μαμά μου έκλαιγε και μου είπε καλή επιτυχία κι ότι το όνειρό μου θα γίνει πραγματικότητα», είπε η Στεφανία Λυμπερακάκη λίγο πριν αναχωρήσει για το Rotterdam στην κάμερα της εκπομπής «ΦλΕΡΤ». Όπως σημείωσε «Βεβαίως φοβάμαι. Αλλά είναι και ο Φωκάς μαζί κι ο Δημήτρης κι όλη η ομάδα και με βοηθούν πολύ. Κι αν έχω άγχος θα είναι δίπλα μου», συμπλήρωσε.

«Σας αγαπώ πάρα πολύ και σας θέλω όλους δίπλα μου και θα το ζήσουμε όλο αυτό μαζί», ανέφερε απευθυνόμενη στους Έλληνες η Στεφανία Λυμπερακάκη, πριν αναχωρήσει για τη Eurovision 2021. Η δεύτερη πρόβα της θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Μάϊου στις 12:40.

Ο ισχυρός ανταγωνισμός

Αν μέχρι τότε θες να προετοιμαστείς ακούγοντας αποσπάσματα απ’ όλα τα τραγούδια που θα εμφανιστούν στην Eurovision 2021 και μαζί να τσεκάρεις τον ανταγωνισμό για τη Στεφανία Λυμπερακάκη αλλά και την Έλενα Τσαγκρινού (εκπροσωπεί την Κύπρο με το “El Diablo”) μπορείς να το κάνεις πατώντας play παρακάτω. Δώσε έμφαση στα φαβορί, δηλαδή τη Μάλτα και τη Γαλλία.