ΣΠΙΤΙ

Έτσι θα φαίνεται το σπίτι σου καθαρό πάντα

Δεν είναι πάντα εύκολο να έχεις το σπίτι σου τακτοποιημένο και καθαρό όταν βρίσκεσαι τις περισσότερες ώρες στην δουλειά ή εκτός σπιτιού, και όταν επιστρέφεις το μόνο που θέλεις είναι να χαλαρώσεις, αναβάλλοντας τις δουλειές για την επόμενη μέρα.

Μια χείρα βοηθείας σε αυτό έρχονται να δώσουν οι σκούπες-ρομπότ, με ένα ολοκληρωμένο σύστημα σκουπίσματος αλλά και σφουγγαρίσματος, που μπορούν να σε αποδεσμεύσουν από ένα σημαντικό κομμάτι της φροντίδας του σπιτιού.

Οι επιλογές φυσικά είναι πολλές, ωστόσο εμείς κάναμε για εσένα την απαραίτητη έρευνα αγοράς και συγκεντρώσαμε τις πιο ολοκληρωμένες από αυτές.

1.Xiaomi Σκούπα ρομπότ Mi Robot E10

Σκούπισμα και σφουγγάρισμα με μία μόνο συσκευή; Δεν είναι αστείο αλλά η σκούπα-ρομπότ της Xiaomi με 3 λειτουργίες, ισχυρή αναρρόφηση αλλά και απομακρυσμένο έλεγχο. Η Mi Robot Ε10 απομακρύνει όσο μεγαλύτερη ποσότητα σκόνης και σκουπιδιών γίνεται. Κι αυτό γιατί δεν μένει μόνο στα… πάνω-πάνω, αλλά εξαφανίζει ακόμα και τα πιο μικροσκοπικά ή τα αιωρούμενα σωματίδια σκόνης. Σε αφήνει άφωνο με τις έξυπνες λειτουργίες της, αφού είναι σε θέση να «κατανοεί» τις ανάγκες του σπιτιού.

Αρχικά, οι ενσωματωμένοι πολλαπλοί αισθητήρες, παρέχουν ευελιξία κατά τον χειρισμό πολύπλοκων οικιακών περιβαλλόντων και διασφαλίζουν μια ξέγνοιαστη διαδικασία. Επιπλέον, με τον υποβοηθούμενο καθαρισμό πολλαπλών κατευθύνσεων και τον ευφυή σχεδιασμό διαδρομής το σκούπισμα και το σφουγγάρισμα πραγματοποιούνται ως.. δια μαγείας! Ενώ, τέλος, σταματάει μόνη της όταν ανιχνεύει σκαλοπάτι και αυτoπροστατεύεται.

Η λεπτή κεντρική μονάδα που διαθέτει, μπορεί να κινηθεί ελεύθερα κάτω από τα περισσότερα κρεβάτια, ντουλάπια και καναπέδες για τον άψογο καθαρισμό ακόμα και των πιο δυσπρόσιτων σημείων. Και με την εφαρμογή Mi Home/Xiaomi Home app μπορείς να προγραμματίσεις την έναρξη λειτουργίας της αλλά και όποιες άλλες εργασίες θέλεις, ακόμη και όταν βρίσκεσαι εκτός σπιτιού και όταν γυρίσεις να τα βρεις όλα πεντακάθαρα!

2.iRobot Σκούπα ρομπότ Roomba Combo j7

Σκέψου ένα σπίτι που είναι συνεχώς καθαρό. Μετά, σκέψου μια σκούπα που καθαρίζει όλα τα δωμάτια και μάλιστα, αδειάζει μόνη της τον κάδο της. Αυτό που σκέφτεσαι είναι η Roomba j7 της iRobot. Η Roomba j7 διαθέτει το πατενταρισμένο σύστημα καθαρισμού τριών σταδίων AeroForce – αυτό σημαίνει πως η πλαϊνή βούρτσα σκουπίζει τη βρωμιά από τις γωνίες, απαλύνει τους υπόλοιπους ρύπους, τους παίρνει με τις λαστιχένιες βούρτσες, και από εκεί τους τραβάει στον κάδο με ισχυρή αναρρόφηση. Χάρη στην πλοήγηση PrecisionVision, εντοπίζει και αποφεύγει τα εμπόδια όπως τα καλώδια και οποιαδήποτε αντικείμενα βρίσκονται στο δάπεδο.

Ακόμη και αν δεν είσαι εξοικειωμένος με την τεχνολογία δεν χρειάζεται να ανησυχείς μήπως η Roomba Combo® j7 σου παλιώσει τεχνολογικά. Κι αυτό γιατί η σκούπα-ρομπότ έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο, ώστε να «κατεβάζει» αυτόματα τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις, αμέσως μόλις γίνουν διαθέσιμες. Έτσι, όταν αναπτύσσονται νέες βελτιώσεις, η συσκευή σου τις ενσωματώνει μόνη της… ως δια μαγείας.

3.Hoover Σκούπα ρομπότ HG5 HG510D 011

Κάνε ένα διάλειμμα από τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού με τη βοήθεια της σκούπας ρομπότ HG510D 011, από την Hoover. Με συνολική χωρητικότητα κάδου 500ml και ανθεκτική μπαταρία, θα γίνει ο πιο πιστός σύμμαχός σου στο καθάρισμα. Χάρη στις 5 λειτουργίες πλοήγησης: Auto, Room, Spot, Area και Manual, εξασφαλίζεται μεγαλύτερη ακρίβεια και ισχυρότερη απόδοση, επιτρέποντας στο ρομπότ να καθαρίζει και να πλοηγείται σε εύκολα προσβάσιμες διαδρομές. Σαρώνει συνεχώς, μαθαίνει και ενημερώνει τη διάταξη του σπιτιού σου, δημιουργώντας και προσωπικούς, έξυπνους χάρτες. Με τους αισθητήρες No-Touch και Anti-Fall μπορείς να προσαρμόσεις πλήρως τον οικιακό σου χάρτη, έτσι ώστε η σκούπα-ρομπότ να αποφεύγει… τις κακοτοπιές.

Η σκούπα-ρομπότ Hoover είναι σε θέση να προσπερνάει απαγορευμένες περιοχές ή εικονικούς τοίχους σε συγκεκριμένα σημεία, όπου δεν θέλεις να καθαρίσει ή να αναγνωρίζει σκάλες και σκαλοπάτια, για την αποφυγή τυχαίων πτώσεων. Επιπλέον, κατεβάζοντας το HG5 app στο smartphone ή το tablet έχεις τον πλήρη έλεγχο της συσκευής, όσο μακριά κι αν είσαι. Και το καλύτερο; Με επίπεδο θορύβου 68dBA, η σκούπα σου λειτουργεί σε Quiet Mode και είναι σαν να μην υπάρχει.

4.Samsung Σκούπα ρομπότ VR05R5050WK/WB

Με τη σκούπα ρομπότ VR05R5050WK/WB της Samsung, ο χώρος σου θα είναι πάντοτε καθαρός και αστραφτερός. Μιλάμε για ένα μοντέλο, άλλωστε, με αυτονομία 150 λεπτών και πλήρη ανάκτηση δυνάμεων μέσα σε μόλις τέσσερις ώρες, που θα είναι ετοιμοπόλεμο όποτε το χρειαστείς. Το ακόμα καλύτερο, είναι πως πρόκειται για 2-σε-1 λύση αφού σκουπίζει και σφουγγαρίζει, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες καθαριότητας. Διαθέτει Gyro Sensor που της επιτρέπει να πλοηγείται με ασφάλεια σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού χωρίς ζημιές, τη στιγμή που τα Anti-Collision και Cliff Sensor αποτρέπουν χτυπήματα και πτώσεις.

5.iRobot Σκούπα ρομπότ Roomba Combo 113

Η iRobot Roomba Combo 113 τα κάνει όλα και συμφέρει! Μία λύση που θα επιμεληθεί το σκούπισμα αλλά και το σφουγγάρισμα στον χώρο σου και είναι εξοπλισμένη με πλευρικές βούρτσες που απομακρύνουν αποτελεσματικά τις βρωμιές από τοίχους και γωνίες. Επίλεξε μεταξύ τριών επιπέδων καθαρισμού και άφησε τη να καθαρίσει σχολαστικά για σένα. Η Roomba Combo 113 έρχεται με δοχεία σκόνης και νερού χωρητικότητας 0,45 και 0,3 λίτρων αντίστοιχα καθώς επίσης και με μεγάλη αυτονομία που φτάνει τα 110 λεπτά, πριν αποσυρθεί στη βάση της για φόρτιση.