ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ

Έτσι είναι οι σκύλοι όταν κάνουν μακροβούτια

Τα σκυλιά που αγαπούν τη θάλασσα προσφέρουν φανταστικό θέαμα όταν αποφασίσουν να την γευτούν, με τα παιχνίδια, το κολύμπι και τις βουτιές που κάνουν.

Αυτή την εικόνα που βλέπουμε “απ’ έξω” ως απλοί παρατηρητές και δεν χορταίνουμε, έρχεται να συμπληρώσει η καταπληκτική δουλειά του Seth Casteel. Πρόκειται για έναν αυτοδίδακτο φωτογράφο ο οποίος έχει ιδιαίτερη αγάπη στα σκυλάκια.

Με τις φωτογραφίες που ξεκίνησε να βγάζει το 2007, κατάφερε να βρει γονείς σε “αμέτρητα” αδέσποτα, όπως αναφέρει ο ίδιος. Η επιτυχία του αυτή του άνοιξε πολλούς δρόμους και πλέον ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία.

Πριν 2 χρόνια του ήρθε η ιδέα να αποτυπώσει 80 σκύλους όταν βουτάνε στο νερό. Αλλά, μέσα από το νερό. Οι φάτσες τους είναι απολαυστικές όπως θα δεις παρακάτω.

 

 

Μετά το “Underwater Dogs”, ο Casteel ετοιμάζεται τώρα να κυκλοφορήσει σε περίπου ένα μήνα, βιβλίο με κουταβάκια σε παρόμοιες πόζες, το “Underwater Puppies”. Έχοντας δει όλα τα παραπάνω, δε μπορούμε παρά να ανυπομονούμε! Εντάξει, ίσως πάρουμε και την αδιάβροχη ψηφιακή να πειραματιστούμε, αλλά τέτοια αποτελέσματα δύσκολα θα έχουμε.