SHOPPING

Η επόμενη στάση σου μετά τη δουλειά θα είναι η χριστουγεννιάτικη βόλτα στο Golden Hall

Οι καλύτερες βόλτες, έξοδοι, καφέδες και ποτά, γίνονται afterwork. Μία συνήθεια που έρχεται από το εξωτερικό και -μάλλον- θα μείνει για τα καλά, είναι η νέα μας αγαπημένη συνήθεια αφού μας “επιτρέπει” να κάνουμε πολλά πράγματα μέσα στη μέρα μας και ταυτόχρονα να επιστρέφουμε νωρίς στο σπίτι, κυρίως τις καθημερινές.

Αν μου ζητούσαν να περιγράψω την ιδανική after work “δραστηριότητα” θα ήταν ένας συνδυασμός πολλών πραγμάτων μαζί: κοντινός προορισμός, ευκολία στην πρόσβαση, μεγάλη ποικιλία μαγαζιών και επιλογών για ψώνια, όμορφα café και φυσικά καλή παρέα (aka η φίλη/κολλητή/συνάδελφος). Ζητάω πολλά; Όχι, δε ζητάω πολλά, γιατί το Golden Hall είναι ο προορισμός μου, συνδυάζει όλα τα παραπάνω, συν του ότι οι βόλτες μου δεν επηρεάζονται από τον καιρό – που όσο πάει και χειροτερεύει.

Μία μόνο βόλτα θα σε πείσει και πλέον τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά, αφού η πρόσβαση στο Golden Hall γίνεται και από τη νέα του είσοδο που βρίσκεται στην άλλη μεριά, συνδέοντάς το με το Ο.Α.Κ.Α αλλά και το σταθμό Ειρήνη του ηλεκτρικού. Πλέον η απόσταση και ο χρόνος δε σε κάνουν να ξανασκεφτείς τη βόλτα σου, όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα.

Επισκέψου τα καταστήματα που θέλεις με την άνεσή σου και πάντα με τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας που τηρούνται από όλο το προσωπικό και τους επισκέπτες του Golden Hall. Εμείς κάναμε τη βόλτα μας μία μέρα μετά τη δουλειά, και μπήκαμε σχεδόν σε όλα τα καταστήματα που μας τράβηξαν την προσοχή – γιατί δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Η πρώτη στάση ήταν στα ALTERLIFE, όπου η Βάνια ήθελε να ενημερωθεί για όλες τις beauty υπηρεσίες -νέες και ήδη υπάρχουσες- και έτσι μιλήσαμε με τους ανθρώπους του για να κλείσουμε το δικό μας ραντεβού ομορφιάς! Γιατί εκτός από fitness center, διαθέτει και Boutique γυμναστήρια, όπως αυτό του Golden Hall, πλέον μπορείς να απολαύσεις και υπηρεσίες αισθητικής και ομορφιάς με κορυφαία ποιότητα.

Στον ίδιο όροφο στην πορεία, βρήκαμε το Love.It, στο οποίο αντικειμενικά κανένας δεν μπορεί να αντισταθεί και να μείνει μόνο στο window shopping, και έτσι μπήκαμε μέσα για να δούμε από κοντά την πιο pop neon λάμπα με quotes και γενικά τα πιο ιδιαίτερα διακοσμητικά για το σαλόνι, το δωμάτιο και το γραφείο. Όταν μπεις σε αυτό το μαγαζί δε θέλεις να φύγεις, τα χρώματα και τα σχέδια είναι τόσα πολλά που σίγουρα θα σου πάρει πολλή ώρα να ανακαλύψεις ένα-ένα τα προϊόντα του.

 

Η βόλτα συνεχίστηκε με τις δυο μας να δοκιμάζουμε όλα τα γυαλιά ηλίου που υπήρχαν στο The Greek Designers, το αγαπημένο concept store που φιλοξενεί πολλά brands από τους πιο διάσημους designers της Ελλάδας.

Tip: με μία επίσκεψη στο συγκεκριμένο μαγαζί, μπορεί κανείς να βρει τα πιο ιδιαίτερα δώρα για τα φετινά Χριστούγεννα!

Και φυσικά επειδή τα κοσμήματα και τα διαμάντια είναι ο καλύτερος φίλος της γυναίκας, στο i-D FINEJEWELLERY βρήκαμε (και δοκιμάσαμε) τα πιο κομψά δαχτυλίδια, με ένα διαμαντένιο chevalier να μας κλέβει την καρδιά.

Με λίγα λόγια, στο Golden Hall μπορείς να βρεις τα αγαπημένα σου καταστήματα συγκεντρωμένα, σε έναν πολυτελή χώρο, και φυσικά μπορείς να συνδυάσεις τις χριστουγεννιάτικες αγορές σου για τα δώρα των αγαπημένων σου, μαζί με τα καλύτερα μαγαζιά εστίασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα καταστήματα του Golden Hall θα είναι ανοιχτά τη Κυριακή 19 Δεκεμβρίου από τις 11:00 μέχρι τις 20:00.