GOLDEN HALL

Η επόμενη στάση σου μετά τη δουλειά θα είναι η βόλτα στο Golden Hall

Οι καλύτερες βόλτες, έξοδοι, καφέδες και ποτά, γίνονται afterwork. Η συνήθεια που έρχεται από το εξωτερικό και -μάλλον- θα μείνει για τα καλά, είναι η νέα μας αγαπημένη συνήθεια αφού μας “επιτρέπει” να κάνουμε πολλά πράγματα μέσα στη μέρα μας αλλά και να επιστρέφουμε νωρίς στο σπίτι, κυρίως τις καθημερινές.

Αν μου ζητούσαν να περιγράψω την ιδανική afterwork “δραστηριότητα” θα ήταν ένας συνδυασμός πολλών-πολλών πραγμάτων μαζί: ευκολία στην πρόσβαση, κοντινός προορισμός, μεγάλη ποικιλία μαγαζιών και επιλογών για ψώνια, όμορφα café και φυσικά καλή παρέα (aka η φίλη/κολλητή/συνάδελφος). Ζητάω πολλά; Όχι, δε ζητάω πολλά, γιατί το Golden Hall είναι ο προορισμός μου, συνδυάζει όλα τα παραπάνω, συν του ότι οι βόλτες μου δεν επηρεάζονται από τον καιρό – που όσο πάει και χειροτερεύει.

Μία μόνο βόλτα θα σε πείσει και πλέον τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά, αφού η πρόσβαση στο Golden Hall γίνεται και από τη νέα του είσοδο που βρίσκεται στην άλλη μεριά, συνδέοντάς το με το Ο.Α.Κ.Α αλλά και το σταθμό Ειρήνη του ηλεκτρικού. Πλέον η απόσταση και ο χρόνος δε σε κάνουν να ξανασκεφτείς τη βόλτα σου, όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα.

Επισκέψου τα μαγαζιά που θέλεις με την άνεσή σου και πάντα με τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας που τηρούνται από όλο το προσωπικό και τους επισκέπτες του Golden Hall. Εμείς κάναμε τη βόλτα μας μία Δευτέρα μετά τη δουλειά, για να πάει καλά η εβδομάδα και μπήκαμε σχεδόν σε όλα τα καταστήματα που μας τράβηξαν την προσοχή – γιατί δε θέλει κόπο, θέλει τρόπο!

Στο Love It βρήκαμε την πιο pop neon λάμπα με quotes και γενικά τα πιο ιδιαίτερα διακοσμητικά για το σαλόνι, το δωμάτιο και το γραφείο. Όταν μπεις σε αυτό το μαγαζί δε θέλεις να φύγεις, τα χρώματα και τα σχέδια είναι τόσα πολλά που σίγουρα θα σου πάρει πολλή ώρα να ανακαλύψεις ένα-ένα τα προϊόντα του.

Η βόλτα συνεχίστηκε με τη Βάνια να δοκιμάζει (πάρα) πολλά κοσμήματα στο The Greek Designers, ένα concept store που φιλοξενεί πολλά brands από τους πιο διάσημους designers της Ελλάδας, από όπου φυσικά και δε φύγαμε με άδεια χέρια!

Περνώντας από τα ALTERLIFE ενημερωθήκαμε για τις μοναδικές υπηρεσίες τους -νέες και ήδη υπάρχουσες- και μιλήσαμε με τους ανθρώπους του για να κλείσουμε το δικό μας ραντεβού ομορφιάς! Γιατί εκτός από fitness center, διαθέτει και Boutique γυμναστήρια, όπως αυτό του Golden Hall, πλέον μπορείς να απολαύσεις και υπηρεσίες αισθητικής και ομορφιάς με κορυφαία ποιότητα.

Τελευταίο και καλύτερο αφήσαμε τον καφέ, που απολαύσαμε με θέα στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις στο φανταστικό concept-ικό καφέ του Ολυμπιακού Μουσείου της Αθήνας που έχει ανοίξει τελευταία ακριβώς στη νέα είσοδο του Golden Hall, 1896. Είναι ένας πολύ κομψός χώρος που εκπέμπει μία ηρεμία και μία απλότητα. Εκεί θα απολαύσεις τον καφέ, το πρωινό ή το γεύμα σου με ποιότητα και τέλειες γεύσεις.

Ό,τι διάθεση και να έχεις, όποια μέρα της εβδομάδας, με παρέα ή χωρίς, στο Golden Hall μπορείς να κάνεις το δικό σου ιδανικό συνδυασμό της “τέλειας βόλτας”!