ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ένταση στο Πρωινό μεταξύ Λιάγκα – Σκορδά : «Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις»

Papadakis Press Μιχάλης Αρχοντίδης

Ένα θέμα που θα μπορούσε να έχει τον πιο ευχάριστο, δυνατό σχολιασμό στο Πρωινό, εξελίχθηκε κάπως διαφορετικά για τους παρουσιαστές της εκπομπής. Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, σχολίασαν την πρώτη κοινή εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη κι ενώ μιλούσαν για το πόσο σωστά και ώριμα χειρίστηκαν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση, ήρθε μία κάποια ένταση ανάμεσά τους.

Αιτία στάθηκε ο καλός φίλος της Δέσποινας Βανδή, Σάββας Σπαθαρίδης, ο οποίος βρέθηκε μαζί με το ζευγάρι στην πρώτη του κοινή εμφάνιση. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά είχαν ρεπορτάζ με αντικρουόμενες πληροφορίες για ένα θέμα που αφορούσε τον Σάββα Σπαθαρίδη και τη Δέσποινα Βανδή και η ένταση δεν άργησε να έρθει.

Ο Σάββας Σπαθαρίδης είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης όπου διέμεινε ο Ντέμης Νικολαΐδης το ίδιο βράδυ, που και η πρώην σύζυγός του, Δέσποινα Βανδή βρισκόταν στην πόλη για να παρακολουθήσει μία από τις live εμφανίσεις της Άννας Βίσση σε νυχτερινό κέντρο της συμπρωτεύουσσας. Ήξερε ή δεν ήξερε η Δέσποινα Βανδή ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης βρισκόταν στο ίδιο ξενοδοχείο με εκείνη; Ο Γιώργος Λιάγκας υποστήριζε ότι η τραγουδίστρια δεν το γνώριζε, ενώ η Φαίη Σκορδά είχε αντίθετη γνώμη.

Ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και τα αντικρουόμενα ρεπορτάζ για τη Δέσποινα Βανδή

Το ρεπορτάζ του Γιώργου Λιάγκα είχε μεταδοθεί από τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου. Σύμφωνα με αυτό η Δέσποινα Βανδή δεν γνώριζε για τη διαμονή του Ντέμη Νικολαΐδη στο ξενοδοχείο. Η Φαίη Σκορδά είχε διαφορετικές πληροφορίες κάτι που ανέφερε στον «αέρα» του Πρωινού με αποτέλεσμα την αντίδραση του πρώην συζύγου της και συνεργάτη της.

«Άρα αναιρείς αυτό που είπα χθες; Τι κάνεις; Δεν το γνώριζε. Πάλι με αναιρείς! Και τι σημασία έχει; Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις. Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια, σε παρακαλώ μην με αναιρείς! Γνωρίζω ότι δεν το ήξερε η Βανδή. Ναι! Το έμαθε και απέφυγε να τον δει στο πρωινό. Πήραν πρωινό και οι δύο στο ίδιο ξενοδοχείο.

Για να το λέω, σημαίνει ότι έχω μιλήσει με ανθρώπους πολύ κοντά τους. Δεν το λέω από το μυαλό μου. Έπαθε σοκ η Βανδή όταν έμαθε ότι ο Ντέμης ήταν εκεί. Αν ο Ντέμης ενσυνείδητα πήγε, επειδή ήξερε ότι θα είναι η Βανδή, δεν το ξέρω. Όταν λέω κάτι, το λέω μετά λόγου γνώσεως. Μπορεί να έκλεισε ο Ντέμης δωμάτιο σε άλλο όνομα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη Φαίη Σκορδά.

Λίγο αργότερα η Φαίη Σκορδά του έδειξε ένα μήνυμα που είχε λάβει από τον Σάββα Σπαθαρίδη. «Το ήξερε και μου το στέλνει ο ίδιος ο Σάββας» του είπε και χαμογέλασε. Κι ενώ η Φαίη Σκορδά γελούσε, ο σχολιασμός του θέματος προχώρησε σε κλίμα ελαφρώς καλύτερο. Ή έτσι νομίζαμε.

Ο «δεύτερος γύρος»

«Εγώ οφείλω επειδή κι εγώ είμαι 20 χρόνια σε αυτόν τον χώρο, να σου δείχνω και την απόδειξη ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος ήταν χθες με τη Δέσποινα Βανδή και μου είπε “Ναι το γνώριζε”», επανήλθε κλείνοντας τον σχολιασμό της η Φαίη Σκορδά.

«Αν γίνεται κάτι που μας έχει ξεφύγει μπορεί να δίνουμε και μία δικαιολογία. Εγώ δεν μπορώ να σου πω στον αέρα ποιος μου το είπε», απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

«Μα εγώ το είπα χωρίς να έχω κάποια επιπλέον πληροφορία, επειδή γνωρίζω τη σχέση τους», αποκρίθηκε η Φαίη Σκορδά. «Φαντάζομαι ποιος μπορεί να στο είπε, αλλά μπορεί να μην ξέρει», συμπλήρωσε.

«Ήταν μαζί. Πώς να μην ξέρει;», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας και ένα τραγούδι της Άννας Βίσση ξαφνικά θυμήθηκα. «Αμηχανίααααα», που έλεγε κι εκείνη απλώθηκε στο studio και οι δύο παρουσιαστές αποφάσισαν να προχωρήσουν παρακάτω.

Η σοφή κουβέντα που πρέπει να θυμούνται σε κάθε «τσακωμό»

«Θα τσακωθείτε μια μέρα και θα σας απολύσουν και δεν θα έχουμε χρήματα να φάμε», είχε πει ο μικρός γιος της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα όταν έμαθε ότι οι γονείς του θα συνεργαστούν ξανά. Αυτό πρέπει να έχουν κατά νου οι δύο παρουσιαστές κάθε φορά που η ένταση σημειώνεται στο πλατό τους. Και να γελάνε στην ανάμνηση και να πηγαίνουν παρακάτω.