ΓΑΜΟΣ

Ένας ροκ γάμος, διαφορετικός από τους άλλους

Βαριέστε τα τριαντάφυλλα, τις δαντέλες, τα βαλς και τα μικρά ζουζουνιάρικα δωράκια; Τότε, είστε έτοιμοι να κάνετε έναν ροκ γάμο. Μη φοβάστε, δεν θα χρειαστεί ο dj να παίζει ACDC και Metallica για να χαρακτηριστείτε ροκ, το Yes I Do.gr δίνει σωστές οδηγίες.

Θα πρέπει απλά να κάνετε μικρές, αλλά χαρακτηριστικές επιλογές στη διακόσμηση που θα δημιουργήσουν ακριβώς αυτή την ατμόσφαιρα που ονειρεύεστε. Προσοχή όμως, το rock concept μπορεί εύκολα να ξεφύγει και να χαρακτηριστεί αποκριάτικο, γι’αυτό είπαμε ”μικρές” πινελιές.

Το decor μπορεί να εμπλουτιστεί με μουσικά θέματα, lps, cds, παλιά πικάπ και γενικώς οτιδήποτε μπορεί να θυμίζει ένα old school rock party.

 

Όπως φαντάζεστε, η συγκεκριμένη επιλογή περιλαμβάνει και πολύ do it yourself, κάτι που από τη φύση του είναι ροκ.

 

Σαφώς η επιλογή του νυφικού, των παπουτσιών τόσο της νύφης όσο και του γαμπρού, το ίδιο το κουστούμι, η επιλογή του hairstyle αλλά και το make up θα υπενθυμίζουν στους καλεσμένους πως αυτό που θα δουν, θα είναι ένας ροκ γάμος!.

 

Άλλωστε ο όρος ροκ στη μουσική, χρησιμοποιείται για να περιγράψει τα είδη που προέκυψαν από την εξέλιξη του είδους του rock ‘n roll. Επομένως και λίγο rock ‘n roll δεν θα αλλοιώσει το project σας.

 

Ποτά, φαγητά, catering, bar, wedding favors, welcome drinks και οτιδήποτε δίνει στίγμα στον γάμο σας, οφείλει να έχει χαρακτήρα ανατρεπτικό και ίσως λίγο -λίγο όμως- προκλητικό. Αντί για ένα ροζ σαμπανιζέ κοκτέιλ στην είσοδο, μπορούν οι καλεσμένοι σας να αντικρύσουν κάτι τέτοιο:

 

Κάντε μια ευρηματική φωτογράφιση για την πρόσκλησή σας.

 

Επιλέξτε τα κατάλληλα table numbers.

 

 

Επιλέξτε μια εναλλακτική διακόσμηση για το τραπέζι σας.

 

Και βέβαια μην παραλείψετε τα Rock Cake Toppings.

 

Διαβάστε ακόμα στο Yes I Do.gr

Κάναμε πρόβα νυφικού στην Ορσαλία Παρθένη

Νύφη to be και πολυάσχολη; Οι καλύτερες beauty θεραπείες είναι εδώ