ΣΕΙΡΕΣ

Emily In Paris: τα γυρίσματα του 2ου κύκλου ξεκίνησαν και ελπίζουμε σε κάτι πιο φεμινιστικό

Getty Images Vera Anderson/WireImage

Το cast του “Emily In Paris” μόλις ξεκίνησε γυρίσματα στο Παρίσι και το ανακοίνωσε με ένα σύντομο βίντεο στο Instagram.

Η σειρά που δίχασε κοινό και κριτικούς δεν έχασε καθόλου χρόνο και προετοιμάζεται για τον 2ο κύκλο. Το “Emily In Paris” βρίσκεται όντως in Paris αυτές τις μέρες και το cast το επιβεβαίωσε με ένα βίντεο, παρόμοιο με εκείνο της ανακοίνωσης για τη συνέχιση της σειράς.

Το Instagram post της Lily Collins

Η πρωταγωνίστρια της σειράς, Lily Collins ανέβασε ένα post για να ανακοινώσει τα καλά νέα και, αν μη τι άλλο, αυτό δείχνει ότι οι παραγωγές ξεκινούν να λειτουργούν και πάλι κανονικά, πάντα τηρώντας τα μέτρα προστασίας. «Καιιι επιστρέψαμε. Είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένη που γυρίζουμε τον δεύτερο κύκλο του Emily In Paris. Και έρχονται πολλά περισσότερα».

Μπορεί να μην εμφανίζεται σύσσωμο το cast, όπως συνέβη στο πρώτο βίντεο, πριν λίγους μήνες, αλλά τα βασικά πρόσωπα είναι εδώ και μας δηλώνουν ότι τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν. Ξέρουμε επίσης ότι θα είναι όλοι στη θέση τους. Τα ονόματα Ashley Park, Lucas Bravo, Philippine Leroy-Beaulieu, Samuel Arnold, Camille Razat και Bruno Gouery θα εμφανιστούν και στη συνέχεια της σειράς.

Τι θα δούμε στον 2ο κύκλο του Emily In Paris;

Σύμφωνα με τον δημιουργό Darren Star, ο οποίος κρίθηκε αυστηρά για τον ελαφρύ σεξισμό και την έλλειψη ρεαλισμού που διακατέχει τη σειρά, ο δεύτερος κύκλος θα δείχνει τη ζωή της Emily στο Παρίσι, ενώ έχει πια προσαρμοστεί. Έχει βρει τα πατήματά της στην πόλη και τη δουλειά και διεκδικεί τα θέλω της. Εμείς απλώς ελπίζουμε να έχει κάνει και μερικά μαθήματα γαλλικών, διότι μόνο έτσι προσαρμόζεσαι ρεαλιστικά. Επίσης, όλα δείχνουν ότι θα γίνει μέρος ενός ερωτικού τριγώνου, εφόσον συνεχίζεται το παθιασμένο ειδύλλιο με τον Γάλλο γείτονά της.

«Όταν έφτασε στο Παρίσι, ένιωσε δέος και αυτό έδειξε ουσιαστικά ο 1ος κύκλος. Τώρα θα δούμε τις αληθινές προκλήσεις του να ζεις εκεί, όπως είναι και η εκμάθηση της γλώσσας. Όσο για την ερωτική ζωή της, μπορεί ο 1ος κύκλος να τελείωσε με ένα twist, αλλά τώρα θα δούμε περισσότερα», είπε ο Darren Star και ελπίζουμε αυτό να μην σημάνει το τέλος του Gabriel.