WATCHLIST

Emily in Paris: Η Lily Collins τιζάρει όλα όσα θα δούμε στην 4η σεζόν της σειράς

Courtesy of Netflix © 2022

Η Emily ετοιμάζεται να επιστρέψει με την 4η σεζόν στο Netflix και η Lily Collins μάς προετοιμάζει καταλλήλως για όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια της επιτυχημένης σειράς.

Μέσα από ένα teaser βίντεο-παρουσίαση της 4ης πολυαναμενόμενης σεζόν του Emily in Paris, η τηλεοπτική Emily, Lily Collins, δίνει στους θαυμαστές της σειράς, μια πρώτη γεύση, για το τι μπορούν να περιμένουν.

«Ετοιμαζόμαστε για την τέταρτη σεζόν του Emily in Paris και ανυπομονούμε να δούμε τι έρχεται» δηλώνει χαρακτηριστικά η Lily Collins στην αρχή του βίντεο που παρουσιάστηκε στο NetflixTudum στη Βραζιλία. Η ίδια συνεχίζει:

«Μπορούμε να πούμε ότι η τελευταία σεζόν, έκλεισε με έναν λίγο δραματικό τρόπο και έκπληξη, τα πράγματα δεν τελειώνουν εκεί. Έγιναν τόσα για τα οποία χρειαζόμαστε απαντήσεις. Πληγώθηκε ο Alfie; Θα πάρει ο Gabriel αστέρι Michelin; Θα πάει η Mindy με το συγκρότημα στην Eurovision; Και τι γίνεται με την Camille; Θα αντέξει η αναζωπυρωμένη αγάπη της Sylvie; Και η ερώτηση στο μυαλό όλων μας: Θα τα βρουν επιτέλους η Emily με τον Gabriel;».

Emily in Paris με άρωμα από Ρώμη

Κι ενώ η Collins δεν αποκαλύπτει τίποτα για όλα αυτά, δίνει ένα στοιχείο «κλειδί»:

«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα έχουμε περισσότερη διασκέδαση και μόδα και φυσικά πιο πολύ δράμα να σας προσφέρουμε. Η Emily θα πρέπει να αποφασίσει αν ό,τι ήθελε πάντα, είναι κι αυτό που όντως χρειάζεται. Κι ενώ η καρδιά της παραμένει πιστή στο Παρίσι, η ζωή της θα έχει κάποιες απρόσμενες τροπές αυτή τη σεζόν. Μην εκπλαγείτε αν πάει διακοπές στη Ρώμη».

H ρομαντική κομεντί του Darren Star με πρωταγωνίστρια τη Lily Collins στον ομώνυμο ρόλο, αποτελεί μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές της streaming υπηρεσίας. Το Emily in Paris ακολουθεί την Emily, μια φιλόδοξη διαφημίστρια, η οποία κάνει το μεγάλο βήμα και μετακομίζει από τις ΗΠΑ στο Παρίσι, βρίσκοντας τη δουλειά των ονείρων της.

Στην 3η σεζόν της σειράς, έναν χρόνο αφού μετακόμισε από το Σικάγο στο Παρίσι για τη δουλειά των ονείρων της, είδαμε την Emily να βρίσκεται σε σημείο καμπής σε κάθε πτυχή της ζωής της. Αντιμέτωπη με δύο πολύ διαφορετικούς δρόμους, η Emily έπρεπε να αποφασίσει που θα επενδύσει στην καριέρα και στην ερωτική ζωή της, καθώς και τι σημαίνουν αυτές οι αποφάσεις για το μέλλον της στη Γαλλία. Παράλληλα, συνεχίζει να ζει τις περιπέτειες και τις αναπάντεχες ανατροπές που προσφέρει η ζωή στο Παρίσι.

Στο Tudum Event του Netflix παρουσιάστηκαν επίσης εικόνες και τρέιλερ για πολυάριθμες αναμενόμενες ταινίες και σειρές, μεταξύ των οποίων τα The Witcher, One Piece, The Last Airbender, Three-Body Problem καθώς και η ταινία δράσης Ηeart of Stone με πρωταγωνίστρια την Gal Gadot. Στο ίδιο event ανακοινώθηκε και η συμμετοχή της Linda Hamilton στην 5η και τελευταία σεζόν του Stranger Things.

Πότε κάνει πρεμιέρα η 4η σεζόν;

Με λίγα λόγια: Δεν είμαστε ακόμα σίγουροι. Ούτε το Netflix, ούτε κανένας από τους χαρακτήρες ή τους δημιουργούς της σειράς έχει επιβεβαιώσει την ημερομηνία κυκλοφορίας της 4ης σεζόν του Emily in Paris. Βέβαια αν η ημερομηνία κυκλοφορίας των προηγούμενων σεζόν είναι ενδεικτικές, μπορούμε ίσως να μαντέψουμε ότι ο Δεκέμβριος του 2023, μπορεί να είναι ο μήνας πρεμιέρας. Από την άλλη, σύμφωνα με το Variety, τα γυρίσματα της σειράς έχουν «παγώσει», λόγω της απεργίας των σεναριογράφων του Χόλιγουντ.