ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη- Γιάννης Ζουγανέλης: Η σπάνια κοινή τους στιγμή στη σκηνή του “The Voice”

Papadakis Press Δημήτρης Πελέκης

Οι coaches του “The Voice” φέτος είχαν τη δυνατότητα να έχουν στο πλευρό τους για βοηθούς αγαπημένους τους συναδέλφους για τη φάση των knockouts. Κάπως έτσι εκτός από την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβα, είδαμε κοντά τους σε ρόλο βοηθού και άλλους καταξιωμένους μουσικούς. Κι ενώ για τους τρεις τελευταίους η επιλογή σήμαινε ότι θα έχουν κοντά τους καλούς τους συνάδελφους και φίλους, Δημήτρη Σταρόβα (Μουζουράκης), Τάμτα (Παπαρίζου) και Στέλιο Ρόκκο (Ρουβάς), για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη αυτό σημαίνει ότι μπόρεσε να έχει κοντά της τον πατέρα της, αφού βοηθός τής σε αυτή την φάση του talent show του ΣΚΑΪ, είναι ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ήταν αυτή που ηγήθηκε την όλη προσπάθεια για τους παίκτες του team της και ο πατέρας της, Γιάννης Ζουγανέλης, πάντα υπερήφανος, της άφησε τον χώρο να κινηθεί για να το κάνει. Εκτός όμως από τις πολύτιμες συμβουλές της, χάρισε στην κόρη του και στο κοινό του “The Voice” μια σπάνια κοινή του εμφάνιση μαζί της στη σκηνή.

Το 2012 Γιάννης Ζουγανέλης και Ελεωνόρα Ζουγανέλη είχαν τραγουδήσει μαζί το ντουέτο «Να φυλάγεσαι». Το τραγούδι είχε περιληφθεί στον δίσκο του Γιάννη Ζουγανέλη «Με γεια το κούρεμα». Χθες, Κυριακή 6 Νοεμβρίου, ήρθε η στιγμή να το τραγουδήσουν μαζί στο τηλεοπτικό κοινό.

«Στη ζωή έχουμε αποστολή. Εγώ αντιμετωπίζω το κορίτσι μου αυτό μονίμως σαν το μωρό μου και συνεργάστηκα με τον Αντώνη Ανδρικάκη που έγραψε τους στίχους για να σκεφτούμε τι κάναμε για τα παιδιά μας και κυρίως τι δεν κάναμε. Πρέπει να τα σκεφτόμαστε αυτά μέσα στον χώρο μας, έχει πολύ μεγάλη σημασία», είπε για το τραγούδι τους στη συνέχεια ο Γιάννης Ζουγανέλης, μιλώντας στον παρουσιαστή του “The Voice”, Γιώργο Λιανό.

Όσα είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης για το “The Voice”

Ο ίδιος μίλησε και για τη συμμετοχή του στο φετινό “The Voice” λέγοντας: «Αγαπώ πολύ αυτό το show γιατί είναι το μόνο που δίνει με αξιοπρέπεια βήμα στους νεότερους που δεν ξέρουν που να απευθυνθούν και τι να αποσπάσουν σε αυτή την καθημερινότητά μας. Αξιολογώ τους coaches και βλέπω μία αξιοπρέπεια, μία αγάπη, ταυτίζονται με τη διάθεση των παιδιών να μπουν στην διαδικασία να εκφραστούν, τους συμβουλεύουν, τα είδα από κοντά και χαίρομαι γιατί όταν βλέπεις αυτά τα παιδιά νιώθεις ότι υπάρχει μέλλον», σημείωσε, ο Γιάννης Ζουγανέλης, όσο η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τον κοίταζε στα μάτια.

«Την κόρη μου την έχω ηχογραφημένη από το 1988 – 1989, έχουμε συνηθίσει στο στούντιο να συνυπάρχουμε, μεγαλώνουμε μαζί. Τη θαυμάζω, τη χαίρομαι, την αποδέχομαι και με εκπλήσσει κι έτσι γι’ αυτό την καμαρώνω», συμπλήρωσε για εκείνη. «Έχω πολύ καιρό να τραγουδήσω μαζί με τον πατέρα μου. Είχα πολύ αγωνία και το χάρηκα τόσο πολύ», συμπλήρωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και επέστρεψε στη θέση της coach του show μουσικής του ΣΚΑΪ.