ΣΟΥΡΕΑΛ ΣΤΙΓΜΗ

Ελένη Μενεγάκη: Βρέθηκε με «λάθος» κόρη σε εξώφυλλο περιοδικού

Instagram/elenimenegaki

Ένα προσωπικό ξεκαθάρισμα θέλησε να κάνει η Ελένη Μενεγάκη μέσα από την εκπομπή Ελένη την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου. Η παρουσιάστρια του Mega, με χιούμορ μίλησε για μία φωτογραφία που είδε πρώτα στο διαδίκτυο και έπειτα σε εξώφυλλο περιοδικού και η οποία φερόταν να απεικονίζει τη μεγαλύτερη κόρη της, Λάουρα Λάτσιου. Έλα μου όμως, που δεν ήταν.

«Κάποια μάνα πρέπει να είναι πολύ στενοχωρημένη. Κάποια μάνα κλαίει την κόρη της γιατί την έχουν κάνει κόρη μου», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη και έσπευσε να εξηγήσει το μπέρδεμα που είχε δημιουργηθεί. Γνωστό περιοδικό φιλοξενούσε στο εξώφυλλό του μία φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη μαζί με την κατά το διαδίκτυο κόρη της και τον τίτλο «Κλείνει τα 18 η κόρη της, Λάουρα», να τις συνοδεύει.

«Τι εννοώ; Από την ημέρα που σας είπα ότι η κόρη μου, η Λάουρα, έχει γενέθλια, βλέπω στο internet μία φωτογραφία ενός κοριτσιού –να ‘σαι καλά κορίτσι μου, όποια και να είσαι-. Αυτό το κορίτσι, λοιπόν, χρεώνεται ως Λάουρα», εξήγησε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη. «Σήμερα λοιπόν, βλέπω αυτό το αγαπημένο περιοδικό και με αγάπη θα το πω γιατί το διαβάζω: Κορίτσια, αγαπημένες μου φίλες, με έχετε και στο εξώφυλλο, αλλά δεν είναι το παιδί μου. Μια μάνα κλαίει», συμπλήρωσε γελώντας η παρουσιάστρια.

«Γιατί το έδωσαν αυτό στη Μενεγάκη; Δεν της φτάνουν οι τρεις κόρες και θέλει και μία τέταρτη;», αναρωτήθηκε με χιούμορ η Ελένη Μενεγάκη που εκτός από τη Λάουρα, έχει αποκτήσει επίσης τη Βαλέρια Λάτσιου και τη Μαρίνα Παντζοπούλου. Από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο έχει αποκτήσει επίσης έναν γιο, τον Άγγελο Λάτσιο.

Μία φωτογραφία με τις τρεις κόρες της και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο είχε μοιραστεί τον περασμένο Αύγουστο στο Instagram, σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ που περιλάμβανε επίσης τον γιο της Άγγελο και τα δικά της θερινά αναγνώσματα. Σε αυτή, ακόμα κι αν δεν βλέπεις τα πρόσωπα της Βαλέριας ή της Λάουρας Λάτσιου, βλέπεις ότι έχουν μεγαλώσει τόσο που πέρασαν τη διάσημη μαμά τους σε ύψος.

«Δεν είναι δικιά μου αυτή. Υπέροχο κοριτσάκι, αλλά δεν είναι το δικό μου», σχολίασε κλείνοντας αυτή τη μικρή, σουρεαλιστική στιγμή της εκπομπής της η Ελένη Μενεγάκη. Όπως σχολίασαν οι συνεργάτες της στη συνέχεια, η κόρη της Λάουρα, είναι ένα παιδί που διατηρεί χαμηλό προφίλ.

Η Λάουρα θα γίνει 18 ετών στις 9 Φεβρουαρίου 2023. Η Ελένη Μενεγάκη είχε αναφερθεί πριν από λίγο καιρό στην εκπομπή της στην ενηλικίωση της μεγαλύτερης κόρης της και κάπως έτσι ξεκίνησε όλη αυτή η παρεξήγηση με τη «λάθος» κόρη.

«Δεν σταματάνε οι συγκινήσεις. Ασταμάτητα φέτος αυτή τη σεζόν σκέφτομαι την κόρη μου τη Λάουρα, που τον άλλο μήνα θα γίνει 18. Λες, μα πότε το φανταζόμουν, πότε βρέθηκε στην κοιλιά μου, πότε ξεπετάχτηκε και πότε έγινε 18;», είχε πει χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.