ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ελένη Μενεγάκη: Αυτοί είναι οι συνεργάτες στην εκπομπή της με το παλιό όνομα

Mega

Η Ελένη Μενεγάκη αφήνει πίσω της την άνω τελεία που έβαλε στην τηλεοπτική της πορεία ολοκληρώνοντας τη συνεργασία της με τον Alpha κι επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Το ραντεβού της με το τηλεοπτικό κοινό δίνεται τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, οι συνεργάτες της έχουν ήδη επιλεγεί και ο τίτλος της εκπομπής έρχεται να σου θυμίσει ότι όπου κι αν βρίσκεται η Ελένη Μενεγάκη παραμένει πάντα η «Ελένη». Η ανακοίνωση του Mega αποκαλύπτει τα ονόματα των συνεργατών της και επαναφέρει τον τίτλο Ελένη στο τηλεοπτικό μας πρόγραμμα.

«Τον Σεπτέμβριο, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει εκεί όπου ανήκει! Στις καρδιές των τηλεθεατών. Η Ελένη Μενεγάκη, το πιο επιδραστικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, ανοίγει και πάλι το τηλεοπτικό της σπίτι για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία. Η παρέα βρίσκει την πραγματική της σημασία και η ψυχαγωγία μια εκπομπή που την απογειώνει», αναφέρει η ανακοίνωση του Mega για τη νέα εκπομπή της παρουσιάστριας.

Η Μενεγάκη γίνεται και πάλι η Ελένη στο Mega

Αμέσως μετά αναφέρεται στους συνεργάτες που θα πλαισιώσουν την παρουσιάστρια στον τηλεοπτικό «αέρα». Ακολουθεί και ο τίτλος της εκπομπής της. «Η εκπομπή Ελένη ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη», αναφέρει η ανακοίνωση. Όπως επισημαίνει, στο πλευρό της παρουσιάστριας «θα βρίσκονται πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία και χαίρεται να βρίσκεται μαζί τους: o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Όσο για το κομμάτι της επικαιρότητας κι αυτό έχει προβλεφθεί στην εκπομπή όπου «Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος».

«Σχόλια, ειδήσεις, απόψεις, πληροφορίες, συνομιλίες, εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις, προβλέψεις, αποκαλύψεις… Με μια λέξη: Ελένη. “ΕΛΕΝΗ”: Τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του MEGA», καταλήγει η ανακοίνωση.