ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει, η Βάσω Λασκαράκη έρχεται στη θέση της;

Instagram..com/vasolaskaraki

Η Ελένη Μενεγάκη είναι πλέον γνωστό ότι είναι έτοιμη να φύγει από τον Alpha, μόλις το συμβόλαιό της λήξει τον Ιούνιο. Το πρόσωπο έκπληξη που σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε», είναι πολύ κοντά στο να κλείσει συμφωνία με τον σταθμό να αναλάβει τη μεσημβρινή ζώνη του καναλιού σε μία εκπομπή παρόμοιας λογικής, είναι η Βάσω Λασκαράκη.

Όπως αποκάλυψε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή του Open, οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες και από τις δύο πλευρές και η Βάσω Λασκαράκη είναι πολύ κοντά στο να παρουσιάσει την νέα μεσημεριανή εκπομπή του Alpha στη ζώνη 13.00- 16.00 από όπου αποχωρεί η Ελένη Μενεγάκη. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή υπάρχει και η σκέψη ο σύζυγός της Λευτέρης Σουλτάτος να αναλάβει τη ζώνη της μαγειρικής στην εκπομπή.

Η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία

«Όλοι αναρωτιόμαστε εδώ και έναν χρόνο περίπου ποιο πρόσωπο θα βρεθεί στη θέση της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha. Έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα, της Ελεονώρας Μελέτη, της Αντελίνας Βαρθακούρη. Δεν ισχύει τίποτα από τα δύο. Μάθαμε ότι η Βάσω Λασκαράκη θα βρεθεί στη θέση της Ελένης Μενεγάκη. Οι συζητήσεις είναι πολύ προχωρημένες», είπε η δημοσιογράφος. «Κρατάμε ότι είναι πολύ κοντά στο να συμφωνήσει», τόνισε.

«Έγω έμαθα κι αυτό: Μη σας κάνει και εντύπωση αν δείτε τον Λευτέρη Σουλτάτο να μαγειρεύει. Είναι και καταπληκτικός chef. Η Βάσω Λασκαράκη είναι πρόσωπο του σταθμού και το Instagram την αγαπάει. Είναι ένα πρόσωπο που όταν τέλειωσε το “Σόι σου” ήθελαν να την κρατήσουν στο δυναμικό του Alpha», συμπλήρωσε.

«Η Βάσω είναι ένα πρόσωπο που έχει μεγάλη εμπορικότητα στο Instagram», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου. «Αυτό που διαφημίζει το πουλάει. Έχει απήχηση, αρέσει στις γυναίκες», εξήγησε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

Μένει να αποδειχθεί αν πρόκειται μόνο για μια φήμη ή αν αυτή θα είναι η νέα πραγματικότητα της μεσημβρινής ζώνης του Alpha. Στο Ladylike, πάντως, προσεχώς θα φιλοξενήσουμε μία συνέντευξη της Βάσως Λασκαράκη. Οι απαντήσεις της για την τηλεόραση και αν θα δοκιμαζόταν σε ένα concept παρουσίασης ίσως αποδειχτούν προφητικές.