ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Έλενα Χριστοπούλου – Δημήτρης Παπανώτας: Μία νέα, τηλεοπτική κόντρα ξεκινά

Instagram.com/elena_hristopoulou

Μπορεί να βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σεζόν, αλλά οι κόντρες μεταξύ των τηλεοπτικών προσώπων μπορούν να συμβούν μέχρι και την τελευταία ημέρα προβολής των εκπομπών τους. Μία νέα κόντρα γεννήθηκε στη showbiz, με πρωταγωνιστές την Έλενα Χριστοπούλου και τον Δημήτρη Παπανώτα.

Η Έλενα Χριστοπούλου έχει διανύσει χρόνια επαγγελματικής πορείας ως manager μοντέλων και καλλιτεχνών, ενώ φέτος έχει και καθημερινή, τηλεοπτική παρουσία μέσα από την εκπομπή Πρωινό μας του ΣΚΑΪ. Ο Δημήτρης Παπανώτας από την άλλη, βρίσκεται στην τηλεοπτική παρέα της εκπομπής Happy Day του Alpha, εδώ και χρόνια. Μία φράση του τελευταίου για την πρώτη επαγγελματική ιδιότητα της Έλενας Χριστοπούλου, χωρίς ωστόσο, να αναφερθεί ονομαστικά σε εκείνη, ήταν αρκετή για να ξεκινήσει μία ανταλλαγή σχολίων μεταξύ τους. Πιάσε το ποπ κορν και πάμε να δούμε τι έχει συμβεί.

Στην εκπομπή Happy Day τη Δευτέρα, 5/6 προβλήθηκε μία συνέντευξη του Νίκου Μουρατίδη. Μετά την προβολή της ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε μεταξύ άλλων: «Είμαστε στην εποχή που είναι μάνατζερ η κυρία αυτή πώς τη λένε; Δεν θυμάμαι καν. Και ο Μουρατίδης που είναι ο καραμάνατζερ». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε με χιούμορ (και ξεκάθαρες μαντικές ικανότητες): «Θα ανοίξει νέος κύκλος».

Άνοιξε ο νέος κύκλος όταν η Έλενα Χριστοπούλου αποφάσισε να αντιδράσει για τη στιγμή που ο Δημήτρης Παπανώτας «έπαθε» Χρυσούλα Διαβάτη και ξέχασε το όνομά της. Θεώρησε, λοιπόν, κατάλληλο να του θυμίσει την επαγγελματική της πορεία, να μιλήσει σε αυστηρό τόνο και να του απευθύνει την καληνύχτα της μέσα από ένα Instagram Story της.

Έλενα Χριστοπούλου Παπανώτας Instagram.com/ elena_hristopoulou

«Πολύ καιρό τώρα προσπαθείς να με μειώσεις, μιλάς για εμένα άσχημα, απαξιωτικά για τη δουλειά μου, χωρίς να έχεις ιδέα ποια είμαι, τι κάνω και πόσο έχω παλέψει. 20 και χρόνια εργάζομαι χωρίς να ενοχλώ κανέναν, χωρίς να ζητάω χάρες, χωρίς να κάνω εκπτώσεις, χωρίς να έχω δώσει δικαιώματα.

Σταθερά χωρίς φανφάρες. Έχω δεχθεί πολλά χτυπήματα για πολλά. Όμως για τη δουλειά μου δεν θα επιτρέψω άλλα. Είμαι η Έλενα Χριστοπούλου γιατί ποτέ δεν λες το όνομά μου; Λες πάντα αυτή η κυρία με ειρωνεία. Φτάνει!

Εγώ πιστεύω στην προετοιμασία που συναντά την τύχη, αρκεί να υπάρχει φως. Αυτή είμαι! Αν έχεις άλλη απορία μπορώ να στη λύσω. Καλό βράδυ κύριε Δημήτρη Παπανώτα», έγραψε σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Έλενα Χριστοπούλου.

Στην αέρα του Happy Day ήρθε το επόμενο «επεισόδιο» της κόντρας μεταξύ της Έλενας Χριστοπούλου και του Δημήτρη Παπανώτα, καθώς στην εκπομπή σχολιάστηκε η συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. «Έχει και λόγο, δες σε αυτή τη συνέντευξη τι ωραία που μιλάει», είπε ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς του απάντησε: «Δηλαδή σε σημείο που δεν χρειάζεται πια μάνατζερ, ε Δημήτρη μου;».

«Τη μάνατζερ, πώς τη λένε; Θυμάσαι;», τον ρώτησε η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε: «Χουάνα η παρθένα». «Αφήστε την Έλενα Χριστοπούλου που μας βλέπει τα πρωινά, μην την τσαντίζετε», σχολίασε κλείνοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Το δακρύβρεχτο το διάβασες; Χουάνα η παρθένα, κανονικά. Η Οδύσσεια μιας κατατρεγμένης», τη ρώτησε έπειτα ο Δημήτρης Παπανώτας με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να απαντά αρνητικά. «Χάνεις» κατέληξε ο Δημήτρης Παπανώτας.

Από πότε η οριοθέτηση και η ανάγκη ενός ανθρώπου να υπερασπιστεί τον εαυτό του ή την δουλειά του έγινε «Οδύσσεια μίας κατατρεγμένης», μόνο ο Δημήτρης Παπανώτας ίσως το ξέρει. Δεν είναι κακό να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου αν νιώθεις ότι θίγεσαι, αλλά στο σύμπαν του Δημήτρη Παπανώτα μάλλον αυτό βαφτίζεται αδυναμία και «κλάψα».

Ο ίδιος ξέρει και γιατί αδυνατεί να πει την Έλενα Χριστοπούλου με το ονοματεπώνυμό της και προτιμά αντίθετα τίτλους γνωστούς από μεξικάνικες τελενοβέλες που χρησιμοποιούνται απαξιωτικά στον καθημερινό λόγο. Η Έλενα Χριστοπούλου πάντως του απευθύνθηκε προσωπικά. Και κάτι μας λέει πώς αν χρειαστεί θα το ξανακάνει.