ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ

Είσαι έτοιμη να ζήσεις μαζί μας το THE BUNGALOW EXPERIENCE 2022;

24 Media

Το LadyLike επιστρέφει στο Varkiza Resort για να γιορτάσει το καλοκαίρι παρέα με τις αγαπημένες του αναγνώστριες, σε ένα μοναδικό διήμερο experience! 

Ο θεσμός The Bungalow Experience είναι εδώ για ένα αξέχαστο διήμερο πάνω στην άμμο, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Ιουλίου, από τις 10 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα στο απόλυτο summer spot του Varkiza Resort. 

Μια εμπειρία άκρως καλοκαιρινή αποκλειστικά για 200 τυχερές αναγνώστριες που θα απολαύσουν ήλιο, θάλασσα και μοναδικές εκπλήξεις σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στην παραλία του Varkiza Resort

The Bungalow Experience: «Βουτιά» στο απόλυτο summer event

Για 2 μέρες, τα bungalows του Varkiza Resort γίνονται τα bungalows του LadyLike και μεταμορφώνονται σε προνομιακό σημείο συνάντησης των τυχερών αναγνωστριών με την ομάδα του LadyLike αλλά και με διάσημα, αγαπημένα brands που θα κάνουν ακόμα πιο απολαυστική την εμπειρία δίπλα στη θάλασσα. 

Παρέα με τη Nivea, τη Nuxe και τα super market Μασούτης έχουμε ετοιμάσει 3 μοναδικές εμπειρίες, τις οποίες θα ανακαλύψετε στα bungalows.

 Συγκεκριμένα, σε αυτό το summer experience του LadyLike:

  • Θα έχεις ένα σετ ξαπλώστρες κρατημένες στο όνομά σου.
  • Θα έχεις τον δικό σου χρόνο για να βιώσεις με την παρέα σου το experience που έχει ετοιμάσει για εσάς η ομάδα του LadyLike αλλά και τα brands που θα βρίσκονται στο Varkiza Resort μόνο για σένα. 
  • Θα έρθει στην άνεση της ξαπλώστρας σου ένα φανταστικό brunch.
  • Θα γνωρίσεις από κοντά τις δημοσιογράφους του LadyLike για να περάσεις μαζί τους μία ημέρα by the beach.

Αν θέλεις να είσαι μία από τις 100 τυχερές αναγνώστριες του Ladylike.gr που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση και θα έχουν την ευκαιρία να βρεθούν στο Varkiza Resort μία από τις δύο ημέρες 2 & 3 Ιουλίου για να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία παρέα με την ομάδα του site και αγαπημένα brands, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα συμμετοχής.

Επίλεξε την ημέρα που θες, δήλωσε συμμετοχή και καλή επιτυχία!