ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Είσαι εργαζόμενη μαμά και τρέχεις; Πώς να τα προλαβαίνεις όλα, εύκολα και άνετα

Το καλοκαίρι πέρασε και η άδεια τελείωσε, ο Σεπτέμβριος είναι εδώ. Αυτά τα δεδομένα έχουν δυο, κυρίως, μεταφράσεις. Εσύ έχεις επιστρέψει δυναμικά στη δουλειά, και το παιδί σου έχει ξεκινήσει σχολείο. Back to office. Back to school. Αυτή είναι η δική σου πραγματικότητα και κάπως οι υποχρεώσεις έχουν εκτοξευθεί τη δεδομένη στιγμή.

Οι δυσκολίες, λοιπόν, είναι αρκετές και ο χρόνος σου περιορισμένος. Θες να βρεις έναν τρόπο να εξοικονομήσεις χρόνο και να περιορίσεις τις μετακινήσεις.

Η λύση βρίσκεται στη Cityzen που είναι εδώ για εσένα και κάθε σου ανάγκη όταν βρίσκεσαι στον δρόμο προς τη δουλειά, το σχολείο, το φροντιστήριο και όποια άλλη υποχρέωση προκύψει. Έτσι, η μετακίνηση στην πόλη γίνεται πιο εύκολη και πιο ευχάριστη.

H Cityzen είναι ένα Mobility Hub για κάθε σου ανάγκη!

Πιο συγκεκριμένα, στους χώρους στάθμευσης της Cityzen θα βρεις αυτό που διευκολύνει την καθημερινότητά σου ως πολυάσχολη και εργαζόμενη μαμά. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί εκτός από τη θέση parking που έχεις σίγουρα εξασφαλισμένη, υπάρχουν κάποιες έξτρα υπηρεσίες που μπορείς να ανακαλύψεις και κατ’ επέκταση να επωφεληθείς.

Αρχικά, όλα τα parkings του δικτύου λειτουργούν 24/7 που πρακτικά σημαίνει ότι δεν κλείνουν ποτέ. Οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη μέρα χρειαστεί να μετακινηθείς, έχεις μια σίγουρη θέση parking. Όσο για τις υπόλοιπες υπηρεσίες, το parking στη Cityzen σου εξοικονομεί χρόνο αφού θα βρεις τα ACS Smartpoint Lockers και τα Skroutz Points για να λάβεις την online παραγγελία σου, την ώρα που σε εξυπηρετεί, χωρίς να περιμένεις το courier στο σπίτι ή στο γραφείο.  Θα βρεις κάδους ανακύκλωσης μικρών ηλεκτρικών συσκευών και λαμπτήρων για να μην τρέχεις σε διάφορα σημεία της πόλης και σε μαγαζιά. Για εσένα που κινείσαι με ηλεκτρικό αυτοκίνητο, μπορείς να παρκάρεις και να φορτίσεις ταυτόχρονα με την υπηρεσία Park & Plug. Επίσης, στη Cityzen θα βρεις και ειδικές θέσεις στάθμευσης ποδηλάτων για εσένα που είσαι fit μαμά -πέραν όλων των υπόλοιπων.

Όλες αυτές οι υπηρεσίες μας δίνουν το κίνητρο για να συμβάλλουμε στην προστασία του περιβάλλοντας μέσα στην καθημερινότητα μας και υπακούουν στους κανόνες της βιώσιμης κινητικότητας.

Αν, πάλι, προσπαθείς εδώ και πολύ καιρό να βρεις χρόνο για να πας το όχημά σου για πλύσιμο, αλλά δεν το έχεις καταφέρει, στα parkings της Cityzen σου πλένουν -και- το αμάξι αν χρειαστεί. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις εγγυώνται ιδανικό και οικονομικό πλύσιμο αλλά και τη δυνατότητα βιολογικού καθαρισμού που επιβάλλεται να κάνεις τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο, ειδικά εσύ που έχεις μωρό ή σκύλο.

Με λίγα λόγια, κάνεις τις δουλειές σου και φεύγεις με αμάξι γυαλισμένο!

Το Cityzen App θα σου λύσει τα χέρια

Ακόμα ένα tool που θα σε διευκολύνει στα parkings της Cityzen είναι το Cityzen App. Μέσα από τη συγκεκριμένη εφαρμογή μπορείς να κλείσεις θέση στάθμευσης με έκπτωση 20%. Αλλά και κράτηση να μην έχεις κάνει, εξασφαλίζεις την έκπτωση πληρώνοντας από το κινητό σου ανέπαφα με την υπηρεσία zenParking. Έτσι, όχι μόνο γλιτώνεις χρήματα, αλλά αποφεύγεις και την επαφή με τα μηχανήματα και τα χαρτονομίσματα!

Ακόμα ένας λόγος για να κατεβάσεις την εφαρμογή, είναι η έκπτωση 20% στις υπηρεσίες καθαρισμού αυτοκινήτου. Έπειτα, όλες οι επιλογές βρίσκονται στα χέρια σου. Καθορίζεις εσύ την ώρα και τη ημέρα που σε βολεύει, χωρίς αναμονή και καθυστερήσεις.

Τέλος, εάν κανονίζεις κάποιο αεροπορικό ταξίδι, μέσω του Cityzen App έχεις τη δίνει τη δυνατότητα να κλείσεις θέση στάθμευσης στο Επίσημο Parking του Αεροδρομίου για να εξοικονομήσεις χρόνο στο ταξίδι σου.

 

11 χώροι στάθμευσης, 3.500 θέσεις, 3 πόλεις

 

Ctyzen Πύργος Αθηνών: Αγ. Ανδρέου 3-5, Τ.Κ. 11527, Αμπελόκηποι

Cityzen Εμμανουήλ Μπενάκη: Εμ.Μπενάκη 10, Τ.Κ. 10564, Αθήνα

Cityzen Ιλίσια Μιχαλακοπούλου: Μιχαλακοπούλου & Δημητρέσσα 12, Τ.Κ. 11528, Ιλίσια

Cityzen Mαρούσι Αίθριο: Αγ. Κωνσταντίνου 40, Τ.Κ. 15124, Μαρούσι

Cityzen Μαρούσι Κρόνος: Αγ. Κωνσταντίνου 49, Τ.Κ. 15124, Μαρούσι

Cityzen Μαρούσι Φραγκοκκλησιάς: Φραγκοκκλησιάς 2, Τ.Κ. 15125, Μαρούσι

Cityzen Δικαστήρια Ευελπίδων: Ευελπίδων & Μουστοξύδη, Τ.Κ. 11362, Κυψέλη

Cityzen Παγκράτι Τυδέως: Τυδέως 15-17, Τ.Κ. 11635, Παγκράτι

Cityzen Village Shopping & More: Λ.Θηβών 228 & Παρνασσού, Τ.Κ. 18233, Α.Ιωάννης Ρέντης

Cityzen Συκιές Θεσσαλονίκη: Αγ. Δημητρίου 28-30 Τ.Κ. 55625, Συκιές

Cityzen Βολος Λιμάνι Τελωνείο: Λιμένας Βόλου, Περιοχή Πλατείας Τελωνείου, Τ.Κ. 38221

Ιnstagram

Facebook

LinkedIn