ΣΕΙΡΕΣ

Είναι επίσημο: Το And Just Like That επιστρέφει με δεύτερη σεζόν στις οθόνες μας

Fans και haters αγαλλιάστε! Το And Just Like That, που έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2021, επιστρέφει και για μία δεύτερη σεζόν, όπως επιβεβαίωσε με σχετική ανακοίνωση, το HBO Max.

Σχεδόν δύο μήνες μετά το τέλος της πρώτης σεζόν του And Just Like That, το HBO ανακοίνωσε επιτέλους ότι η αγαπημένη love to hate σειρά (μετά το Emily in Paris) θα επιστρέψει ξανά στις οθόνες μας.

And Just Like That vol.2

Tο φινάλε της πρώτης σεζόν της σειράς άφησε ανοιχτά πολλά ζητήματα, προϊδεάζοντας γι’ αυτό που πράγματι θα συμβεί: Ένας δεύτερος κύκλος επεισοδίων. Η πρώτη σεζόν έκανε μία εντυπωσιακή πρεμιέρα με το πρώτο επεισόδιο να γίνεται εκείνο με τις περισσότερες προβολές στην ιστορία του HBO. To And Just Like That συνέχισε να συγκεντρώνει «φαινομενικά» νούμερα θεατών, σύμφωνα με στελέχη του δικτύου, οπότε γιατί τους πήρε τόσο πολύ να ανακοινώσουν μια δεύτερη σεζόν;

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Michael Patrick King δήλωσε σχετικά:

«Είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που λέω περισσότερες ιστορίες για αυτούς τους ζωντανούς, τολμηρούς χαρακτήρες – που παίζονται από αυτούς τους ισχυρούς, καταπληκτικούς ηθοποιούς. Γεγονός είναι ότι είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Και κάπως έτσι η σεξουαλική μας ζωή επέστρεψε».

Από τη μεριά της η Sarah Aubrey, επικεφαλής του πρωτότυπου περιεχομένου του HBO Max, δήλωσε:

«Είμαστε ενθουσιασμένοι από την πολιτιστική συζήτηση που δημιουργήθηκε από αυτούς τους χαρακτήρες και τις ιστορίες τους, σε έναν κόσμο που ήδη γνωρίζουμε και αγαπάμε τόσο πολύ. Είμαστε περήφανοι για τη δουλειά που έχουν κάνει ο Michael Patrick King και οι υπέροχοι συγγραφείς, παραγωγοί, cast και συνεργείο μας για να μεταφέρουν αυτές τις ιστορίες στην οθόνη. Ανυπομονούμε να δουν οι θαυμαστές τι μας επιφυλάσσει η δεύτερη σεζόν».

And Just Like That όλα πήγαν λάθος

Παρά την υψηλή τηλεθέαση και τους επαίνους για το diversity στο casting, οι κριτικές για την πολυαναμενόμενη σειρά- revival του Sex And The City, ήταν μέτριες. Το cast επίσης δεν έμεινε χωρίς σκάνδαλα. Ο Chris Noth (γνωστός και ως Mr. Big), εξακολουθεί να αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση και δεν θα επιστρέψει για τη δεύτερη σεζόν.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Οι θαυμαστές που εξακολουθούν να ελπίζουν ότι η Samantha θα επιστρέψει στην διάσημη τηλεοπτική παρέα, επίσης μάλλον θα απογοητευτούν. H Kim Cattrall έχει ξεκάθαρα μιλήσει για το κλείσιμο του κεφαλαίου SATC της ζωής της. Ακόμα κι αν η νέα σειρά βρήκε έναν τρόπο να κρατήσει τον χαρακτήρα της ζωντανού, μέσω ενός κινητού.

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Ευτυχώς, υπάρχουν ακόμα μερικοί χαρακτήρες που είμαστε ενθουσιασμένοι να δούμε να αναπτύσσονται στη συνέχεια. Πρώτον, η νέα φίλη της Carrie, Seema Patel, που υποδύεται η Βρετανίδα Ινδή ηθοποιός Sarita Choudhary. Αλλά ας είμαστε ειλικρινείς θα είμαστε όλοι συντονισμένοι πρωτίστως για την περιπέτεια των #Cheranda στην Καλιφόρνια.