WATCHLIST

Είδαμε τις νέες Charmed εν δράση και ανυπομονούμε για την πρεμιέρα. Οκτώβρη αργείς;

Instagram

Ήταν Οκτώβρης του 1998, όταν ο Aaron Spelling, ο επονομαζόμενος και μάγος της τηλεόρασης έριχνε στην αρένα μια σειρά που έμελλε να αποτελέσει ένα από τα πιο δυνατά brand σε σειρές φαντασίας των τελευταίων δεκαετιών. Τρεις γυναίκες, τρεις αδερφές, επιστρέφουν στο πατρικό τους στο Σαν Φρανσίσκο μετά το θάνατο της γιαγιάς τους, για να ανακαλύψουν πως είναι οι τελευταίες μιας μακράς οικογένειας μαγισσών με υπερφυσικές δυνάμεις. Η σειρά "Charmed" ή «Μάγισσες», όπως μεταδόθηκε στην ελληνική τηλεόραση επιβίωσε στο άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον της αμερικανικής τηλεοπτικής πραγματικότητας επί 8 ολόκληρες σεζόν και αυτό παρά την ηχηρή αποχώρηση της Shanen Doherty στα τέλη του τρίτου κύκλου.

Τόσο ισχυρός ήταν ο αντίκτυπος του κόσμου των Charmed, που επί χρόνια το τηλεοπτικό δίκτυο CW που διαθέτει τα δικαιώματα της σειράς αναζητούσε τον τρόπο να τον επαναφέρει στην τηλεόραση σήμερα. Όπερ και εγένετο.

Οι αντιδράσεις των φανατικών της αρχικής σειράς σφοδρές, καθώς πολλοί ήλπιζαν πως θα επιστρέφαμε σε έναν κόσμο που θα συνδεόταν με κάποιο τρόπο με το παλιό cast. Το κανάλι όμως προτίμησε ένα reboot, να βασιστεί δηλαδή στο concept και να στήσει τον κόσμο των Charmed από την αρχή.

Πριν από μερικούς μήνες, δημοσιεύτηκε ένα πρώτο βίντεο με πλάνα από τον πιλότο, ενώ σήμερα το κανάλι κυκλοφόρησε δύο νέα trailer. Σε αυτά, οι νέες μαγευτικές φαίνονται για πρώτη φορά να χρησιμοποιούν τις υπερφυσικές τους δυνάμεις. Οι δυνάμεις των τριών κοριτσιών, που αυτή τη φορά έχουν όνομα που ξεκινά από “M”(αντί για “P”), είναι παρόμοιες με το αρχικό σίριαλ.

 

Η μεγαλύτερη ετεροθαλής αδερφή του τρίο, η Macy, διαθέτει την δύναμη της τηλεκίνησης. Στα νέα trailer δε, βλέπουμε πως και εκείνη αρχίζει να ελέγχει την δύναμή της με τα μάτια, όπως αντίστοιχα η Prue Halliwell. Η Macy είναι μια λαμπρή επιστήμονας, με ειδίκευση στην γενετική, που δυσκολεύεται αρχικά να συλλάβει το κάλεσμά της ως μάγισσα και να αποδεχτεί τον κόσμο του υπερφυσικού.

 

Η δεύτερη μάγισσα, η Mel, όπως και η Piper, μπορεί να παγώσει τον χρόνο γύρω της. Στο νέο τρέιλερ μάλιστα την βλέπουμε να το κάνει με το χέρι της προτεταγμένο μπροστά και όχι με τον κλασικό τρόπο που συνηθίζαμε να βλέπουμε την Holy Marie Combs να ελέγχει τη δύναμή της. H Mel είναι πολύ πιο δυναμικός χαρακτήρας από την αντίστοιχη middle-sister στο αρχικό σενάριο, την ενδιαφέρουν πολύ τα ανθρώπινα δικαιώματα, είναι ακτιβίστρια και ομοφυλόφιλη.

 

Η μικρότερη αδερφή, η Maggie διαθέτει και εκείνη παθητική δύναμη, όμως αυτή τη φορά δεν πρόκειται για την δυνατότητα να δει «στιγμιότυπα» από το άμεσο μέλλον ή το παρελθόν. Η μικρότερη μάγισσα, φαίνεται από το πρώτο promo video, να είναι σε θέση να διαβάσει τις σκέψεις των ανθρώπων γύρω της. Η μικρότερη αδερφή, ακόμη φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο και μάλιστα πρωτοετής, το τρίτο “M” της οικογένειας, η Maggie. Την ανασφαλή μικρή αδερφή, υποδύεται η Sarah Jeffery και σε αντίθεση με την ενθουσιώδη με τον κόσμο του υπερφυσικού Φοίβη (ήταν εκείνη που διάβασε το ξόρκι που επέστρεψε τις υπερφυσικές δυνάμεις στις τρεις αδερφές στο πρώτο επεισόδιο), εκείνη αισθάνεται άβολα με το πεπρωμένο της, που δεν της επιτρέπει να ενταχθεί σε κάποια αδελφότητα στο πανεπιστήμιο.

Για ρίξε μια ματιά από φρέσκια, ανανεωμένη girl power…

Το δίκτυο CW ποντάρει τα πάντα στην γυναικεία υπερδύναμη για τις Κυριακές του, καθώς πέραν του ολοκαίνουργιου Charmed, προγραμματίζει για την ημέρα αυτή και την τέταρτη σεζόν του “Supergirl”. Δείτε το συνδυαστικό trailer για το νέο κυριακάτικο πρόγραμμα: