ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

DWTS: Το Twitter ξεσκεπάζει την υποκρισία της Καγιά και αναδεικνύει την πιο «συμπαθητική ξινή»

https://www.instagram.com/dwts_gr/

H πρεμιέρα του Dancing with the Stars πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 17 Οκτωβρίου και η αλήθεια είναι ότι έφερε έναν αέρα ανανέωσης στην ελληνική τηλεόραση. Ένα φαντασμαγορικό σόου με πολλή μουσική, χορό, εντυπωσιακά κοστούμια, τη Βίκυ Καγιά που κάπως μας έχει λείψει τώρα που δεν συμμετέχει στο GNTM, αλλά και μια κριτική επιτροπή με πρόσωπα καινούργια, άκαυτα και πολλά υποσχόμενα. Τα ονόματα αυτών; Στέφανος Δημουλάς, Jason Roditis, Έλενα Λιζάρδου και Μαρίνα Λαμπροπούλου. Μήπως το τελευταίο, κάπως κάτι σου λέει;

Το Twitter, φυσικά, δεν γύρισε την πλάτη του στην πρεμιέρα του νέου σόου χορού του Star, Dancing with the Stars, ήταν εκεί, καθηλωμένο μπροστά από την τηλεόραση και με το κινητό ανά χείρας. Ποια ήταν τα βασικά θέματα που απασχόλησαν τον μέσο τουιτερά τηλεθεατή; Μα φυσικά η συνύπαρξη του Έντουαρντ από το GNTM3 με την Βίκυ Καγιά επί σκηνής, αλλά και η Μαρίνα Λαμπροπούλου, που έχει αναλάβει τον ρόλο μίας εκ των 4 κριτών του σόου.

Ξεκινώ με το να σου συστήσω/θυμίσω τη Μαρίνα Λαμπροπούλου, αφού όπως πολύ σωστά ανέσυρε τις μνήμες και το Twitter, πρόκειται για την ίδια γυναίκα που βλέπαμε στο 3,2,1 Αντέννα, αλλά και στο Άκρως Οικογενειακόν, πλάι στον Μέμο Μπεγνή.

Ένα μικρό reminder εδώ, πριν τη δούμε στο Dancing with the Stars

Κι εδώ μπορείς να δεις στιγμές από την εμφάνιση της Μαρίνας Λαμπροπούλου

Το Twitter τι είχε να πει;

Πώς αντέδρασε το Twitter σε αυτή την πρεμιέρα του DWTS; Οι πολυγραφότατοι και πάντα με άποψη τουιτεράδες, δεν άφησαν ασχολίαστο τίποτα, με τη Μαρίνα Λαμπροπούλου το παρελθόν και την αυστηρότητά της, αλλά και τον Έντουαρντ και το πόσο τον είχε αδικήσει η Βίκυ Καγιά στο GNTM, να ξεχωρίζουν ανάμεσα στα θέματα συζήτησης. Όλοι θυμόμαστε άλλωστε τη Βίκυ Καγιά να εξαντλεί την αυστηρότητά της στον Έντουαρντ Στεργίου. Κι απ’ ό,τι φαίνεται, ούτε το Twitter μπορεί να ξεχάσει. Μια μικρή γεύση θα σου δώσω παρακάτω.