ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

DWTS: Ο Γιώργος Καράβας χόρεψε Dirty Dancing και αναστάτωσε (όχι μόνο) το Twitter

Instagram.com/dwts_gr

Με το 9ο live του επέστρεψε το βράδυ Κυριακής, 12 Δεκεμβρίου το DWTS, επιφυλάσσοντας φαντασμαγορικές χορογραφίες, μία ακόμα αποχώρηση, αλλά και μία guest εμφάνιση που αδιαμφισβήτητα έκλεψε τις εντυπώσεις της βραδιάς στη σκηνή του μουσικοχορευτικού διαγωνισμού.

Αυτή η guest εμφάνιση ήταν ο Γιώργος Καράβας και όπως καταλαβαίνεις το χθεσινό επεισόδιο του DWTS είχε έντονο άρωμα GNTM εάν σκεφτείς πως η Βίκυ Καγιά (πρώην κριτής του GNTM) βρίσκεται γι’ αυτήν τη σεζόν στο τιμόνι της παρουσίασης του διαγωνισμού και ο Edward Στεργίου βρίσκεται ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους.

Ο Γιώργος Καράβας, λοιπόν, άφησε για λίγο τα χρέη coach στο GNTM 4 και επιστρέφοντας από Νέα Υόρκη, αποφάσισε να κάνει χαμό στη σκηνή του DWTS χορεύοντας στους ρυθμούς του I Had the time of my life από τη ταινία Dirty Dancing. Θυμάσαι τον Γιώργο Καράβα ως άλλο Adam Driver; Ήρθε η ώρα να τον δεις και ως άλλο Patrick Swayze.

Ο χορός του Γιώργου Καράβα άναψε τα αίματα στο DWTS και το Twitter πήρε φωτιά

Δεν μας έφτανε, λοιπόν, ο Edward Στεργίου που σε κάθε live μοιράζει εγκεφαλικά, ο Γιώργος Καράβας ήρθε για να τελειώσει αυτό που ξεκίνησε ο πρώην παίκτης του GNTM. Ο coach του διαγωνισμού μόδας, λοιπόν, μάς απέδειξε πως εκτός από σπουδαίο μοντέλο είναι κι ένα άτομο με εξαιρετικές χορευτικές ικανότητες, εάν κρίνουμε από τις αντιδράσεις του κοινού, των παρουσιαστών της κριτικής επιτροπής και του Twitter. Να μας πει τι δεν μπορεί να κάνει αυτός ο άνθρωπος.