ΠΟΤΟ

DISCO NOIR: Ηλεκτρισμένες βραδιές στην ντίσκο Cinderella με την Grey Goose Premium Vodka

Στη μοναδική σύγχρονη ντίσκο της πόλης, στη Cinderella του Κολωνακίου, κανονικότητα είναι και πάλι τα ηλεκτρισμένα Grey Goose Disco Noir parties, που εκτυλίσσονται μέσα σε πολύχρωμα φώτα και ντισκομπάλες, ενώ το ενθουσιασμένο crowd χορεύει nonstop μέχρι το πρωί στο disco ρυθμό που δίνει ο dj.

Αν δεν το έχετε ήδη ακούσει -αφού κυκλοφορεί έντονα τις τελευταίες ημέρες από στόμα σε στόμα- οι Disco Noir βραδιές της Grey Goose premium vodka στο Cinderella, μυστηριώδεις και συναρπαστικές, είναι μια γιορτή «λαμπερή σαν 80’s παγιέτες» χαράς, ανεμελιάς και μοναδικότητας κάτω από τις iconic ντίσκομπάλες, με ευπρόσδεκτους καλεσμένους όλους όσους αναζητούν το «joie de vivre» στη late night εκδοχή του.

Με γενικό dress code «glam black with a splash of silver», οι θαμώνες των Grey Goose Disco Noir parties στη Cinderella, στην πραγματικότητα αναβιώνουν τα θρυλικά disco party περασμένων δεκαετιών, που τόση επιρροή ασκούν μέχρι και σήμερα στην κουλτούρα, συμπληρώνοντας όμως το playlist με τις πιο σύγχρονες χορευτικές επιτυχίες και την ατμόσφαιρα με την εκρηκτική ενέργεια της ηλικίας τους.

Τη Disco Noir εμπειρία ολοκληρώνει θριαμβευτικά η Grey Goose premium vodka, είτε σκέτη για αυθεντικά απαλή απόλαυση, είτε σε ευφάνταστα Grey Goose cocktails που κάνουν πραγματικά ξεχωριστές τις «μικρές» και τις «μεγάλες» στιγμές μιας αξέχαστης εξόδου στη ντίσκο Cinderellla. Άλλωστε, η εξαιρετική γεύση της Grey Goose είναι η μόνη που αξίζει να γευτούμε βραδιές σαν και αυτές!

Ραντεβού, λοιπόν, στα Disco Noir parties στη Cinderella, παρέα με την Grey Goose vodka και ντυμένοι με το πιο λαμπερό μαύρο. Its a date!

Σχετικά με την Grey Goose Vodka

H Grey Goose παράγεται χωρίς συμβιβασμούς, με υλικά υψηλής ποιότητας. Η διαδικασία παραγωγής της είναι 100% ανιχνεύσιμη, από την καλλιέργεια των σιτηρών έως την επιλογή του φελλού. Κάθε πτυχή της παραγωγής της Grey Goose επικεντρώνεται στη δημιουργία μιας βότκας απαράμιλλης ποιότητας. Κάθε σταγόνα της αποστάζεται και εμφιαλώνεται στη Γαλλία, με μια συνταγή και διαδικασία που παραμένει αμετάβλητη από την πρώτη στιγμή. Χρησιμοποιούνται μόνο δύο συστατικά – σιτάρι από την περιοχή Picardie της Γαλλίας και νερό από την φυσική, υπόγεια πηγή στο GensaclaPallue. Η διαδικασία απόσταξης αναδεικνύει την πραγματική σημασία αυτών των συστατικών.

Η τεχνογνωσία του Cellar Master της Grey Goose, François Thibault, εξασφαλίζει την απαράμιλλη απαλότητα και εξαιρετική γεύση. Το χαρτοφυλάκιο της Grey Goose αποτελείται από την Grey Goose Original και από τις αρωματισμένες βότκες Grey Goose La Poire, Grey Goose LOrange και Grey Goose Le Citron. https://www.greygoose.com