ΜΟΥΣΙΚΗ

Διονύσης Σχοινάς: Το νέο τραγούδι του “Αλλάζω” έχει ήδη 1 εκατομμύριο views στο Youtube

Όλοι εμείς που είμαστε άνω των 30 ετών, έχουμε ξεροσταλιάσει έξω από το Metropolis, περιμένοντας να πάρουμε τις κασέτες και τα CD των τραγουδιστών της δεκαετίας του ’90. Ένας από τους πιο αγαπημένους μου ήταν (και είναι) ο Διονύσης Σχοινάς. «Συγκοινωνούντα δοχεία», «Μου ταιριάζεις», «Ποτέ», «Και ζήσαμε» και πόσα ακόμα άσματα που συνόδευσαν τους εφηβικούς αλλά και ενήλικους έρωτες.

Ο Διονύσης Σχοινάς αποδεικνύει ότι «Αλλάζει», αν και δεν έχει αλλάξει καθόλου εμφανισιακά και παραμένει έτσι όπως τον γνωρίσαμε πριν από 25 και βάλε χρόνια. Το νέο του κομμάτι κυκλοφόρησε πριν από 2 περίπου μήνες και μετρά ήδη πάνω από 1 εκατομμύριο views στο Youtube. Βρίσκεται σταθερά στη δεκάδα του ελληνικού official airplay chart by MediaInspector και κυκλοφορεί από την Panik Records. Εμείς πάντως πήραμε μία γερή γεύση όταν τον είδαμε να το τραγουδάει live με την κιθάρα του στις «Μουσικές Αγάπης».

Ο Διονύσης Σχοινάς στις «Μουσικές Αγάπης»

Ο διαχρονικός τραγουδιστής παρουσίασε το νέο του κομμάτι στις Μουσικές Αγάπης που διοργάνωσε η 24Media για καλό σκοπό, παρέα με άλλους καλλιτέχνες που τραγούδησαν τις αφιερώσεις γνωστών αθλητών. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης προ(σ)κάλεσε τον Διονύση Σχοινά και εκείνος τραγούδησε το τραγούδι του «Αλλάζω». Ξαναδές την υπέροχη στιγμή στο παρακάτω βίντεο.

Οι συντελεστές

Η μουσική και οι στίχοι του κομματιού ανήκουν στον Κωνσταντίνο Πουλή, η σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ στον Γιάννη Παπαδάκο. Φυσικά από την Panik Records. Η σωστή επιστροφή του Διονύση Σχοινά που μας θυμίζει τις παλιές καλές εποχές και αναρωτιέσαι πού έχεις βάλει τις κασέτες σου. Προς το παρόν, θα υποδεχτούμε το καλοκαίρι με την καλύτερη διάθεση, ακόμα και αν διανύουμε μία περίοδο αβεβαιότητας. Η μουσική εξάλλου λειτουργεί σαν βάλσαμο.