ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δημήτρης Ουγγαρέζος – Ελένη Μενεγάκη: Μετά τον πάρα πολύ άβολο διάλογο, ήρθε η απάντηση

Papadakis Press

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μίλησε για τη συμμετοχή του στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Κι όμως. Κι όμως. Έχουμε βρει θέμα να ασχολούμαστε και ασχολούμαστε.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ελένη Μενεγάκη είναι στα μαχαίρια; Δεν ξέρω για μαχαίρια, αλλά και στα μέλια δεν είναι. Πολλοί είναι αυτοί που σχολιάζουν τη διάρκεια της παραμονής του στο πάνελ της εκπομπής. Τι απαντά;

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Όλα είναι καλά, έτσι είναι αυτή η εκπομπή»

«Όλα είναι καλά, έτσι είναι αυτή η εκπομπή. Υπάρχει ένα βάθος πάγκου που λέμε και στον αθλητισμό και μπαίνουμε και βγαίνουμε. Το βλέπετε.

Την ενότητά μου την είχα προτείνει από τον Αύγουστο. Και περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή να σκάσει. Το χαίρομαι πάρα πολύ.

Εμένα με νοιάζει η ομάδα, η εκπομπή. Κάνω πρωταθλητισμό, μου αρέσει η δουλειά μου, αλλά δεν βγαίνει το εγώ μου πάνω από την ομάδα και την εκπομπή»

Αναφορικά για το αν υπήρξαν δύσκολες ημέρες στην εκπομπή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ανέφερε: «Υπάρχουν τέτοια πράγματα, εννοείται. Αλλά δεν είναι κάτι που είναι άξιο λόγου, να το πούμε στα όρθια. Από αυτό που εννοείς όχι, όλα καλά».

Όσο για το η θέση θα είναι μόνιμη ή της αλλαγής ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθάρισε: «Σε τέτοιες συζητήσεις δεν θέλω να μπω παιδιά. Δεν μπήκα στην αρχή, δεν θα μπω και τώρα, σας είπα ότι όλα είναι καλά».

Κι αφού τον ακούσαμε πολύ προσεκτικά να θυμηθούμε όλοι μαζί εδώ που καθόμαστε τι συνέβη μία ημέρα νωρίτερα στον αέρα της εκπομπής.

Η Ελένη, ο Δημήτρης κι ένας άβολος διάλογος

Ελένη Μενεγάκη και Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν έναν άβολο διάλογο εν είδει πλακίτσας. Γελάσαμε; Δεν γελάσαμε. Άβολα νιώσαμε. Νιώσαμε, νιώσαμε όσο κι αν προσπάθησε εκείνος να το σώσει. Πού να σωθεί;

«Με κοιτάς ώρες ώρες λες και είμαι ο λυκειάρχης σου. Ούτε καν η καθηγήτριά σου στο πανεπιστήμιο, στο γυμνάσιο ή στο λύκειο και στο δημοτικό. Ώρες ώρες γουρλώνεις το μάτι, που τρομάζω κι εγώ με τον εαυτό μου.

Τόσο τρομακτικό είναι. Λέω τόσο τρομακτική είμαι; Ρε Θοδωρή είμαι πολύ τρομακτική; Στα κοντινά είμαι λίγο, αλλά στο μακρινό δεν είμαι» είπε η παρουσιάστρια.

«Σε βλέπω σαν φωτισμένο αεροδιάδρομο που λες “έλα προσγειώσου”. Είναι φωτισμένος, αλλά δεν σε απειλεί» της απάντησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Μ’ άρεσε αυτό που είπε, δεν ξέρω αν είναι καλό αλλά κάπως μ’ άρεσε. Είναι από αυτά που με ψήνουν. Ώρες ώρες πραγματικά μου ρίχνεις κάτι ματιές που λέω “Θεέ μου τι ματιές του ρίχνω και μου ρίχνει τέτοιες ματιές;”» κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη για να κλείσει ένας διάλογος που δεν θα χρειαζόταν να έχει γίνει.

Αντί επιλόγου

Χρονιά ναυάγιο.