ΒΙΒΛΙΑ

Διαβάζεις αρκετά βιβλία; Τότε κάνεις καλύτερο σεξ από τους άλλους

Για κάποιο ανεξήγητο λόγο, όταν κάποιος αγαπάει ιδιαίτερα τα βιβλία και του αρέσει το διάβασμα γίνεται αυτόματα κάπως πιο σέξι στα μάτια μας. Ο φοβερά πετυχημένος λογαριασμός instagram ''Hot Dudes Reading'' (που μάλιστα έγινε ΚΑΙ βιβλίο) είναι τρανή απόδειξη αυτού του γεγονότος.

Σύμφωνα μάλιστα με μια έρευνα που έγινε από το dating site ‘eHarmony’ η ενασχόλησή σου με το διάβασμα επηρεάζει σημαντικά την ερωτική σου ζωή, καθώς όσοι είχαν στα χόμπι τους το διάβασμα είχαν μεγαλύτερη επιτυχία στο αντίθετο φύλο.

Αναλυτικότερα, όσοι άντρες το έγραφαν στο προφίλ τους είχαν 19% περισσότερα μηνύματα και αντίστοιχα οι γυναίκες 3% ενώ χαρακτηρίζονταν ως πιο ενδιαφέροντες τύποι που είναι πιο ανοιχτοί να κάνουν μια σχέση εμπιστοσύνης με τον σύντροφό τους. Φυσικά το είδος των βιβλίων που αναγράφεται στο προφίλ επηρεάζει σημαντικά αυτό το ποσοστό.

Όσοι άντρες είχαν στο προφίλ τους ως αγαπημένο τους βιβλίο το ”Κορίτσι με το Τατουάζ” είχαν 36% μεγαλύτερη επιτυχία, αντίστοιχα όσοι είχαν το ”1984” είχαν 21% και μόλις 5% με τον ”Κώδικας  Da Vinci”. Τα βιβλία που είχαν επιτυχία σε γυναικεία προφίλ ήταν το ”Hunger Games” που σημείωσε 44% μεγαλύτερη επιτυχία, το ”Κορίτσι με το Τατουάζ” με 31%  και το ”Game of Thrones” με 30%.

Βέβαια φαντάζομαι πως ενισχύει φοβερά την επιτυχία σου στο αντίθετο φύλο αν μοιάζεις κάπως έτσι, ενώ διαβάζεις, αλλά μια δοκιμή θα σε πείσει.