ΙΔΕΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ

Διακόσμηση: Τα 5 must χρώματα για το 2019. Βάλε φόρμα, πιάσε βούρτσα

123RF

Έχουμε ακόμα χρόνο για το 2019 αλλά να μην κάνεις την ερευνά σου; Να μην ξέρεις ποια χρώματα θα πρωταγωνιστήσουν στη διακόσμηση; Ποια θα είναι τα χρώματα που θα βρίσκονται σε κάθε τοίχο την επόμενη χρονιά. Είτε ως καμβάς, είτε ως λεπτομέρειες μπορείς να τα εντάξεις στο σπίτι σου. Από το σαλόνι και την τραπεζαρία, την κουζίνα και το μπάνιο, μέχρι το παιδικό δωμάτιο και το χολ. Κάθε χώρος του σπιτιού μπορεί να αποκτήσει άλλο αέρα με τη δική σου πινελιά.

Γλυκό καφέ (φουντουκί)

 

Το χρώμα αυτό είναι σα να τρως πραλίνα απλωμένη σε μία ζεστή φέτα ψωμί. Είναι γλυκό και δημιουργεί μία cozy ατμόσφαιρα. Ταιριάζει πολύ με τις αποχρώσεις του, όπως το σκούρο καφέ αλλά και το πιο έντονο πορτοκαλί.

Σκούρο πράσινο

 

Ένα χρώμα που δίνει έναν αέρα «Buckingham» στο σπίτι σου. Δένει απόλυτα με τα παστέλ και είναι αρκετό για να κάνεις το δικό σου διακοσμητικό statement. Με το κόκκινο ο συνδυασμός είναι τολμηρός, αλλά όχι παρακινδυνευμένος.

Παστέλ ροζ

 

Τα παστέλ είναι αγάπη μεγάλη. Το ροζ είναι μία από τις επιλογές σου. Αν το σπίτι είναι minimal και με πολλά λευκά στοιχεία τότε πρέπει να το σκεφτείς ως επιλογή.

Συνδυασμός γκρι-μπεζ (pewter)

 

Ούτε γκρι, ούτε μπεζ, κάτι ενδιάμεσο. Γήινη απόχρωση που είναι ιδανική για το σαλόνι σου. Απόλυτος συνδυασμός με καφέ και μαύρο.

Μουσταρδί

 

Αν βλέπεις την τραπεζαρία σου στην παραπάνω φωτογραφία τότε πρέπει να τολμήσεις την αλλαγή, όσο έντονη κι αν είναι. Το μουσταρδί είναι φωτεινό και πολύ ζωντανό.