ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Δανάη Μπάρκα: Ανακοίνωσε την ομάδα της στο Πάμε Δανάη. Μegaλες αλλαγές

Instagram.com/danaibarka

Από τις πρώτες μέρες της τηλεοπτικής της «ζωής», η Δανάη Μπάρκα έδειξε ότι όντως η παρουσίαση της «πάει». Η εκπομπή Πάμε Δανάη πήρε πράσινο φως για δεύτερη σεζόν, αλλά με αρκετές αλλαγές στην ομάδα που την πλαισιώνει.

Η Δανάη Μπάρκα αποκάλυψε τους νέους της συνεργάτες

Με ένα story στο Instagram η Δανάη Μπάρκα έκανε γνωστές τις σκέψεις της για τη νέα σεζόν ενώ παράλληλα μάς παρουσίασε τα πρόσωπα που θα έχει στην ομάδα της. Ο μόνος που δεν πήγε πουθενά είναι ο Άρης Καβατζίκης. Από ‘κει και πέρα, στον καναπέ του Πάμε Δανάη παίρνουν θέση η Δέσποινα Καμπούρη, η οποία επιστρέφει στην τηλεόραση και ο Γιώργος Κρικοριάν που γνώρισες στη Φωλιά των ΚουΚου. Παρούσα και η Βίκυ Παγιατάκη.

Δανάη Μπάρκα/Instagram

Η ανακοίνωση του Mega για τη νέα ομάδα της Δανάης Μπάρκα

«Μας συστήθηκε τηλεοπτικά πέρυσι για πρώτη φορά. Κέρδισε μία θέση στην καρδιά μας με τον αυθορμητισμό της, την αισιοδοξία και το αληθινό της χαμόγελο. Η Δανάη Μπάρκα άφησε το δικό της στίγμα στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη και επιστρέφει ανανεωμένη στο νέο πρόγραμμα του MEGA.

Σε μία ιδιαίτερη για όλους μας χρονιά, η εκπομπή προσέφερε καθημερινά νότες ψυχαγωγίας στους τηλεθεατές, χωρίς όμως να μένει αμέτοχη στις εξελίξεις. Μέσα από το «Πάμε Δανάη!» αναδείχθηκαν ζητήματα που απασχόλησαν τον δημόσιο διάλογο για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας να καταθέτουν τη δική τους αλήθεια.

Με την ίδια διάθεση και θετική ενέργεια, η Δανάη Μπάρκα θα μας καλωσορίζει από τον Σεπτέμβριο στο ανανεωμένο πλατό του «Πάμε Δανάη!». Στο καθημερινό ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Δανάη θα έχει δίπλα της τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Κρικοριάν, ενώ η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει  για τις αστρολογικές προβλέψεις.

Αποκλειστικά θέματα, πρωτότυπες στήλες και ρεπορτάζ που θα συζητηθούν έρχονται από τον Σεπτέμβριο στο «Πάμε Δανάη!», μια εκπομπή με χιούμορ, αισιόδοξη διάθεση και φρέσκια ματιά» αναφέρει η ανακοίνωση του καναλιού.