ΜΟΥΣΙΚΗ

Coldplay: Γυρίζουν video clip στην Αθήνα και μπορείς να παίξεις κι εσύ. Τι πρέπει να κάνεις

AP IMAGES/Chris Pizzello

Η στιγμή που εδώ και έναν χρόνο περίμεναν οι fans των Coldplay έφτασε το σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 8-9 Ιουνίου. Το δημοφιλές συγκρότημα χάρισε πολλές συγκινητικές και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές στους θαυμαστές τους που για 2 βραδιές, γέμισαν ασφυκτικά το Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο frontman των Coldplay, Chris Martin, ευχαρίστησε τους χιλιάδες θαυμαστές του συγκροτήματος σε άπταιστα ελληνικά. Χαρακτηριστικά ανέφερε από τη σκηνή ότι τα μέλη του συγκροτήματος, είναι ευγνώμονες που βρίσκονται στην Ελλάδα για πρώτη φορά.

Μετά από τα 2 φαντασμαγορικά μουσικά shows, λοιπόν, το διάσημο βρετανικό συγκρότημα αποφάσισε να ανανεώσει το ραντεβού του με το ελληνικό κοινό. Πιο συγκεκριμένα, κάλεσε το ελληνικό fan club του στο Ηρώδειο, αφού εξασφάλισε την απαιτούμενη άδεια. Εκεί θα γυριστούν πλάνα για το νέο τους μουσικό βίντεο.

Το δημόσιο κάλεσμα των Coldplay στο ελληνικό fan club τους για να συμμετέχουν σε νέο τους μουσικό βίντεο

«Πρόσκληση σε κινηματογράφηση μουσικού video. Αγαπημένοι μας φίλοι στην Αθήνα! Είσαστε καλεσμένοι να εμφανιστείτε στο μουσικό μας βίντεο. Σήμερα, Δευτέρα 10 Ιουνίου. Μαζί μας. Ελάτε στην οδό Mirtsiefski 29, Athina 117 41, 17:00 με 23:00», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο story που δημοσιεύτηκε στο επαγγελματικό τους προφίλ στο Instagram.

Coldplay Instagram.com/coldplay/

«Φορέστε ό,τι θέλετε. Παρακαλούμε ΟΧΙ άσπρα ρούχα και καθόλου λογότυπα ή συγκροτήματα. Επιτρέπονται μόνο επίπεδα, άνετα παπούτσια με μαλακό πάτο. Επιτρέπονται μικρές τσάντες. Οι κάμερες και τα κινητά θα αποθηκευτούν με ασφάλεια από τη φύλαξη μας σε ειδικό χώρο και θα σας επιστραφούν στο τέλος. Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλουμε να σας δούμε εκεί!», αναφέρεται έπειτα.