ΣΕΙΡΕΣ

Catherine Zeta-Jones: Η νέα Morticia Addams του Tim Burton στο Netflix. Anjelica Huston, λείπεις

Invision/AP Jordan Strauss

Δεν ξέρω πώς να νιώσω για τα νέα αυτά. Δεν ήμουν ποτέ fan της Catherine Zeta- Jones πολύ γιατί πολύ ειλικρινά δεν θεωρώ ότι διαθέτει κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο.

Ωστόσο, ο ρόλος της Morticia Addams στη νέα εκδοχή του Tim Burton ίσως είναι αυτό που θα την αναδείξει μετά από αρκετά χρόνια απουσίας. Μετά τις Anjelica Huston, Charlize Theron, Daryl Hannah και Carolyn Jones, η Catherine Zeta- Jones θα είναι η μητέρα της Wednesday, που θα είναι και το κεντρικό πρόσωπο της νέας σειράς του Tim Burton στο Netlix.

Η ανακοίνωση του Netflix για την Catherine Zeta- Jones

Η Οικογένεια Άνταμς διευρύνεται. Η Catherine Zeta- Jones θα πάρει την iconic μορφή της Morticia Addams, ενώ ο Luis Guzmán θα ενσαρκώσει τον σύζυγό της, Gomez, στην επερχόμενη τηλεοπτική σειρά Wednesday, με πρωταγωνίστρια την Jenna Ortega στον ομώνυμο ρόλο, σε σκηνοθεσία του Tim Burton.

Η πλοκή της σειράς Wednesday

Το project, που θα σκηνοθετηθεί από τον μετρ του είδους, Tim Burton, και θα γραφτεί από τους σεναριογράφους της σειράς Smallville, Al Gough και Miles Millar, είναι ένα υπερφυσικό και σκοτεινό μυστήριο 8 επεισοδίων, με επίκεντρο τα χρόνια που πέρασε η Wednesday στην Ακαδημία Nevermore. Εκεί ανακαλύπτει τον εαυτό της και τις σχέσεις, προσπαθεί να δαμάσει τις μεταφυσικές δυνάμεις της, να γλιτώσει την πόλη από έναν δολοφονικό κίνδυνο και να επιλύσει το μυστήριο, στο οποίο συμμετείχαν οι γονείς της πριν από 25 χρόνια. Για να δούμε τι θα δούμε.