ΠΟΤΟ

Bombay Sapphire ART MONTH: Τέχνη με premium gin στιγμές στην καρδιά της Αθήνας

Carwan Gallery

Με την εντυπωσιακή φετινή ART ATHINA, τα πιο ξεχωριστά gallery openings κι ένα μεγάλο art party ξεκίνησε το ART MONTH του Bombay Sapphire premium gin.

Το Ζάππειο έγινε τις προηγούμενες μέρες το σημείο συνάντησης του art crowd της πόλης, με την πιο επιτυχημένη και διεθνή ART ATHINA -μέχρι σήμερα- να συγκεντρώνει χιλιάδες επισκέπτες σε ένα πανόραμα από πολύ σημαντικές και δραστήριες γκαλερί από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Εκεί έδωσε φυσικά το παρόν και το Bombay Sapphire, το premium gin που ξεκλειδώνει τη δημιουργικότητα και τη φαντασία και είναι πάντα δίπλα σε κάθε πειραματισμό και έκφραση.

Το Bombay Sapphire & Tonic σε παγωμένα cans ενθουσίασε τον κόσμο, που έσπευσε στην ART ATHINA για να ανακαλύψει τις σύγχρονες τάσεις της Τέχνης, τη σημαντική δουλειά καταξιωμένων καλλιτεχνών, αλλά και πρωτοεμφανιζόμενα ονόματα που θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια.

ART ATHINA
ART ATHINA
ART ATHINA
ART ATHINA
ART ATHINA
ART ATHINA
ART ATHINA
ART ATHINA

Ο ενθουσιασμός μεταφέρθηκε αργότερα στο κέντρο της πόλης, στο μοναδικό Athénée της οδού Βουκουρεστίου, όπου διοργανώθηκε μεγάλο opening party της ART ATHINA με χορηγό φυσικά το Bombay Sapphire premium gin. Εκεί, στα πηγαδάκια που στήθηκαν μέσα και έξω, η σύγχρονη Τέχνη όπως έλαμψε στη φετινή ART ATHINA ήταν το κεντρικό θέμα. Όμως, όπως συνηθίζεται πάντα σε ανάλογες γιορτές, η αξέχαστη βραδιά συνεχίστηκε και στο dancefloor, απολαμβάνοντας cocktails που δημιουργήθηκαν ειδικά για την περίσταση:

  • Το ART LOVER (Bombay Sapphire Premium Gin, Premium Tonic Water & lime) και
  • Το GIN & CREATIVITY (Bombay Sapphire Premium Gin, Martini Prosecco, Pink Grapefruit Soda & a grapefruit slice).

Athénée
Athénée
Athénée
Athénée

Δορυφορικά της ART ATHINA το Bombay Sapphire, βρέθηκε τις ίδιες μέρες και στα ξεχωριστά εγκαίνια εκθέσεων σε μερικές από τις πιο σημαντικές γκαλερί της Αθήνας. Έτσι δημιουργικά cocktails προσφέρθηκαν στην Breeder της οδού Ιάσωνος, στην Intermission και στην Carwan της οδού Πολυδεύκους στον Πειραιά, αλλά και στο νέο χώρο της Dio Horia gallery στην Ακρόπολη.

The Breeder
The Breeder

The Intermission

 

Bombay Sapphire ART MONTH Carwan Gallery
Carwan Gallery

 

Bombay Sapphire ART MONTH Carwan Gallery
Carwan Gallery
Bombay Sapphire ART MONTH Dio Horia
Dio Horia
Bombay Sapphire ART MONTH Dio Horia
Dio Horia

Το ΒΟΜΒΑΥ ART MONTH συνεχίζεται και σε περιμένει να το ανακαλύψεις

Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή του ΒΟΜΒΑΥ ART MONTH, μιας πρωτοβουλίας που φέρνει στο επίκεντρο τη σύγχρονη δημιουργικότητα και γιορτάζει την ελευθερία της έκφρασης και της φαντασίας μέσω της Τέχνης και των απολαυστικών Bombay Sapphire Gin & Tonics που θα βρεις σε επιλεγμένα bar από άκρη σ’ άκρη της πόλης

Ακολούθησε το Bombay Sapphire στο Instagram και ανακάλυψε όλα τα συνεργαζόμενα bars της πόλης, όπου μπορείς να απολαύσεις τα πιο creative Bombay G&Ts, αλλά και όλα όσα έπονται κατά τη διάρκεια του BOMBAY ART MONTH.

Bombay Sapphire ART MONTH Athénée
Athénée