ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Beverly Hills 90210: Το cast γιόρτασε τα 30 χρόνια της σειράς με ανέκδοτες φωτογραφίες προκαλώντας «χτυποκάρδια»

Sygma via Getty Images Mikel Roberts

Δεν θέλω να αντιστέκεσαι άλλο στην αλήθεια. Μην κάνεις τα στραβά μάτια, μας το είπαν οι πρωταγωνιστές της σειράς με τον πιο επίσημο τρόπο. Πέρασαν 30 χρόνια από όταν το “Beverly Hills 90210” ή αλλιώς τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» προβλήθηκαν για πρώτη φορά στην αμερικανική τηλεόραση. Και μπορεί να τα έχει φέρει έτσι η μόδα που καμιά φορά νιώθεις ότι ζεις καμιά φορά στα ’90s αλλά έχουμε 2020, πια. Κάνε τις αφαιρέσεις σου και θα δεις ότι έχουν δίκιο.

Tριάντα χρόνια μετά, οι πρωταγωνιστές του “Beverly Hills 90210”, που πέρσι επιχείρησαν να κάνουν ένα τηλεοπτικό reunion χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, αποφάσισαν να το γιορτάσουν με μία ακόμα επανένωση. Αυτή τη φορά το reunion τους αφορά ένα podcast.

Όπως ανακοίνωσε η Tori Spelling, η ίδια και η Jenny Garth, που είναι στην πραγματικότητα και η καλύτερή της φίλη θα κάνουν ένα podcast στο οποίο θα σχολιάζουν όλα όσα συνέβαιναν στο “Beverly Hills 90210” στα 10 χρόνια που γυριζόταν η σειρά και κυρίως στα παρασκήνια. Ιστορίες για τις ίδες και τους συμπρωταγωνιστές τους αλλά και για την απίστευτη δυναμική της παρέας που κατάφερνε να μας κρατήσει συντονισμένους σε όλα τα ’90s με μια πλούσια γειτονιά του Los Angeles θα συμπεριληφθούν στο podcast “9021omg”, όπως είναι ο τίτλος του.

Beverly Hills 90210 Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς Το cast σε ομαδική φωτογράφιση στις πρώτες σεζόν του show. / Sygma via Getty Images / Mikel Roberts
Το cast σε ομαδική φωτογράφιση στις πρώτες σεζόν του show.

Η Tori Speling συνόδευσε την ανακοίνωσή της με μία σειρά από φωτογραφίες με τους συμπρωταγωνιστές της εντός και εκτός πλατό σε διάφορα στάδια των γυρισμάτων της σειράς. Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν σε δύο post δεν έλειπε ούτε ο Luke Perry ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν γυριστεί η περσινή σειρά μυθοπλασίας με θέμα το reunion της δημοφιλούς παρέας.

Οι φωτογραφίες και τα μηνύματα των Tori Spelling και Jenny Garth για την 30στή επέτειο του “Beverly Hills 90210”

«Λατρεύω τις αδερφές και τους αδερφούς μου από το 90210 που έγιναν για μένα οικογένεια. Θα σας αγαπώ όλου για πάντα. Και αγαπώ τους fans που έκαναν πραγματικά αυτή τη σειρά κομμάτι της τηλεοπτικής ιστορίας», σημείωσε η Tori Spelling.

«Μεγαλώσατε μαζί μας. Μας αγαπήσατε. Χαρήκατε μαζί μας και οι καρδιές σας ράγισαν μαζί με τις δικές μας. Πιστέψατε στις ενδυματολογικές επιλογές μας, στη φιλία μας. Πιστέψατε με όλη την καρδιά σας στον Brandon, την Brenda, την Kelly, τον Dylan, τον Steve, την Andrea, τον David και τη Donna. Και κάθε άλλο χαρακτήρα που πέρασε από τον ταχυδρομικό μας κώδικα», ανέφερε μεταξύ άλλων στη συνέχεια, αφιερώνοντας αυτή την επέτειο στους θαυμαστές της σειράς.

«Μοιάζει σαν να ήταν χθες. Χαρούμενη 30ή επέτειο στην οικογένειά μου από το 90210 και όλους τους καταπληκτικούς ανθρώπους που συνέβαλαν στο να γίνει αυτό το show μέρος της τηλεοπτικής ιστορίας. Και πάνω από όλα στους φοβερούς fans μας. Σας αγαπώ όλους», έγραψε με τη σειρά της η Jenny Garth δημοσιεύοντας μία από τις πιο κλασικές φωτογραφίες της πρώτης σεζόν του Beverly Hills.