ΤΑΙΝΙΕΣ

Batman: Το τρέιλερ της νέας ταινίας είναι εντυπωσιακό. Μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον Robert Pattinson;

Invision/AP Jordan Strauss

Το τρέιλερ που περιμέναμε εδώ και καιρό, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο panel του DC FanDome και μας δίνει μία πρώτη γεύση του τι θα δούμε στο “The Batman” του Matt Reeves. Αυτό που είπε ο σκηνοθέτης και ξέραμε ήδη, είναι ότι δεν πρόκειται για την αρχική ιστορία του Batman ακριβώς.

«Η ιστορία ξεκινά στην αρχή της δράσης του Batman. Τότε που πρωτοβλέπουμε την Catwoman, τον Πιγκουίνο (αυτήν τη φορά από τον Colin Farrell) και τον Riddler. Θα δείτε τη διαφθορά της πόλης και πώς αυτή συνδέεται με την ισχυρή οικογένεια του Bruce Wayne».

Το τρέιλερ του νέου Batman

Πρόκειται σίγουρα για ένα άκρως ατμοσφαιρικό τρέιλερ, με το “Something in the Way” των Nirvana είναι μία σημαντική χείρα βοηθείας. Ένταση, όλοι οι βασικοί ήρωες που ξέρουμε (μαζί και η ανατριχιαστική φωνή του Μπέιν) και πολλή βία. Εδώ δεν θα δεις πολύ τον Robert Pattinson, επομένως δεν μπορείς να καταλάβεις και πολλά από την ερμηνευτική του δεινότητα.

Το τρέιλερ κάνει περισσότερο focus στον Riddler, που αφήνει παντού απειλητικά σημειώματα για τον Batman και τον Gordon. Βλέπουμε για πολύ λίγο την Zoe Kravitz ως Batwoman αλλά και τον Pattinson, τόσο ως Bruce Wayne (με ανεξήγητα τσουλούφια) και ως Batman (κλασικά να δέρνει κόσμο) και να συστήνεται ως ο Εκδικητής.

Τα γυρίσματα έχουν μείνει στη μέση λόγω της πανδημίας, ωστόσο η παραγωγή μπόρεσε να φτιάξει ένα πρώτο teaser. Πρόλαβαν να κάνουν μόνο το 25% και αναμένεται να συνεχίσουν από Σεπτέμβριο. Συνεπώς, μεταφέρθηκε και η πρεμιέρα της ταινίας για το 2021 (Ιούνιο με Οκτώβριο).