ΠΑΙΔΙ
SPONSORED

Back to school: Τα Public σού έχουν ήδη έτοιμο το καλάθι του παιδιού σου

Unsplash

Σεπτέμβρης σημαίνει επιστροφή στο σχολείο για μικρούς αλλά και για τους μεγάλους που τέτοιες μέρες ξαναζούν αυτό το τόσο νοσταλγικό «ξανά στα θρανία» συναίσθημα. Και back to school σημαίνει σχολικές τσάντες, βιβλία, σχολικά είδη γενικότερα. Πριν πάρεις λοιπόν μολύβι και χαρτί για να φτιάξεις- παραδοσιακά- τη λίστα με όλα όσα χρειάζεσαι για το σχολείο του παιδιού ή των παιδιών σου, να σε προλάβω. Υπάρχει κι άλλος τρόπος, στην κυριολεξία παιχνιδάκι. Χάρη στα Public μερικά κλικ, αρκούν. Εσείς τι τάξη θα πάτε αλήθεια;

Έλα συναγωνιστρια μαμά, παραδέξου το κι ας έχει περάσει καιρός. Τα μαθητικά τα χρόνια δεν τ’ αλλάζεις με τίποτα. Σαν γονιός όμως, ίσως άλλαζες κάποια στάδια της διαδικασίας σε αυτό λέγεται «προετοιμασία επιστροφής» και «λίστα με σχολικά». Αν το ψάξιμο γύρω από διαδρόμους με ατέλειωτα ράφια, τα μαζέματα σε καλάθια που ξεχειλίζουν με όλα εκείνα τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά και αυτά που πάντα θα ξεχάσεις και θα χρειαστεί να γυρίσεις για να πάρεις σε κουράζουν, συνέχισε να διαβάζεις. Η αλήθεια είναι πως στα Public η περιπλάνηση είναι πάντα συναρπαστική, γιατί επικρατεί υποδειγματική τάξη- παρόλο που οι επιλογές είναι αμέτρητες στην κυριολεξία- και το πιο βασικό, ασφάλεια. Αν έχεις χρόνο και δηλώνεις φίλη του live shopping, τον δρόμο για το πλησιέστερο κατάστημα Public τον ξέρεις.

Αλλά σαν οπαδός του online shopping που δεν τα πάει και τόσο καλά με τις μακροσκελείς to do lists, αν με ρωτάς, το e-shop των Public αξίζει τα πάντα. Ειδικά από φέτος που έχει συμβεί το εξής μαγικό: Μπαίνοντας στα public.gr  και επιλέγοντας την τάξη που σε ενδιαφέρει, το καλάθι σου γεμίζει αυτόματα με όλα όσα θα χρειαστεί ο πιο καλός ο μαθητής, χωρίς κόπο και χάσιμο χρόνου, έτσι απλα με ένα κλικ.

Φυσικά μπορείς να αφαιρέσεις και να προσθέσεις ό,τι θέλεις. Τι σημαίνει αυτό; ότι το καλάθι με τα σχολικά είδη θα είναι έτοιμο, τίποτα δεν θα χαθεί κι ούτε θα ξεχαστεί- που είναι και το πιο σημαντικό, όπως όλοι οι γονείς ξέρουμε. Η λίστα με τα σχολικά παίρνει άλλο νόημα, δεν αγχώνει, δεν πιέζει. Σε 2 κλικ, επιλέγεις σχολείο και τάξη και σου βάζει όλα τα απαραίτητα στο καλάθι σου. Εναλλακτικά πηγαίνεις τη λίστα σου σε ένα κατάστημα και σ’ την ετοιμάζουν επιτόπου- άλλο υπέροχο κι αυτό. Στην περίπτωση που δεν τη βρεις από το menu , την ανεβάζεις και πάλι σου την ετοιμάζουν οι άνθρωποι του Public. Τόσο εύκολα, τόσο οργανωμένα, τόσο Public.

Παρεμπιπτόντως οι μέρες ενδείκνυνται και για χρήσιμα δωράκια σε ανίψια ή βαφτιστήρια. Οπότε δίπλα στα σχολικά που σε αφορούν προσωπικά, υπολόγισε 1-2 κλικ παραπάνω για μερικές ακόμα αγορές. Τι χρειάζονται τα παιδάκια αυτή την εποχή και σίγουρα η κίνησή σου δεν θα πάει χαμένη; Μια κασετίνα ή ένα τσαντάκι φαγητού με unicorns για τα κορίτσια, ένα ωραίο μπουκάλι θερμός (αν το πάρεις για το δικό σου μικρό, μπορείς να δανείζεσαι και όταν πηγαίνει γυμναστήριο). Και κάπου εδώ να σου προτείνω τις 2 τσάντες που ξεχώρισα εγώ. Μια κλασική πλάτης κι ένα τρόλεϋ.

tsanta-platis-coolbee-sloth-400-1384509.jpg
PUBLIC.GR

Τσάντα Πλάτης Coolbee Sloth

Δες εδώ αναλυτικά!
34.91
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ