ΣΠΙΤΙ

Αυτός είναι ο ομορφότερος παιδικός σταθμός

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου, ο παιδικός σταθμός στο Νέο Κόσμο γέμισε παιχνίδια μικρά και μεγάλα, έπιπλα όπως κρεβάτια, καρέκλες, κουζινάκια, ράφια και πάνω από όλα γέμισε χαρά. Ένας χώρος που θα σε κάνει όπως εμένα να κάτσεις και πάλι στα μικροσκοπικά καρεκλάκια και να θέλεις να παίζεις με πλαστελίνες.

Η ΙΚΕΑ από το 2009 μέχρι και σήμερα, υλοποιεί ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα υποστήριξης ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, με πλήθος ενεργειών, μεταξύ των οποίων και η ενίσχυση βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας.

Ο παιδικός σταθμός έγινε ένας όμορφος και σύγχρονος χώρος εξοπλισμένος με ότι θα χρειαστούν κυρίως τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι. Η ΙΚΕΑ δημιούργησε ένα ευχάριστο περιβάλλον με καλοσχεδιασμένα και ασφαλή έπιπλα, όμορφα κλινοσκεπάσμετα και πρακτικούς χώρους αποθήκευσης. Για να γίνει φυσικά όλο αυτό το έργο, βοήθησαν οι διακοσμητές και οι τεχνικοί της, οι οποίοι συναρμολόγησαν και τοποθέτησαν ένα- ένα τα έπιπλα.

 

Μέχρι στιγμής, η ΙΚΕΑ έχει εξοπλίσει πάνω από 25 σταθμούς, ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, την Ήπειρο και τη Θεσσαλία, ενώ φέτος εγκαινιάστηκε η συνεργασία της με το δημοτικό βρεφοκομείο των Αθηνών. Επίσης μέσα στο 2016 έχει σχεδιαστεί να γίνουν ακόμη 10 σταθμοί.

 

Τα παιδιά δεν θα μπορούσαν να μην ευχαριστήσουν την ΙΚΕΑ και τον Όμιλο FOURLIS δίνοντας τους τεράστια χαμόγελα και κάνοντας υπέροχες ζωγραφιές.

 

Ένα περιβάλλον που χαρίζει στα παιδιά αμέριστη φροντίδα και αγάπη και πάνω απ’ όλα αυτό έχει σημασία!

 

Φωτογραφίες: Χρήστος Αργύρης