ΕΞΟΔΟΣ

Around the table: Τα πιο viral πιάτα της πόλης σε περιμένουν

Το καλοκαίρι είναι σχεδόν εδώ. Και καλοκαίρι στην πόλη σημαίνει φίλοι που μοιράζονται σχέδια διακοπών σε ένα γεύμα, ζευγάρια που ζουν τις ρομαντικές βραδιές τους δοκιμάζοντας μαζί νέα πιάτα, σημαίνει αφορμές για να βρεθούμε όλοι γύρω από ένα τραπέζι και να μοιραστούμε φαγητό, αγάπη και γαστρονομικές εμπειρίες. Η Mastercard φέρνει στη ζωή μας τέτοιες αφορμές διοργανώνοντας ξανά, το επιτυχημένο γαστρονομικό event, Around the table.

Έχοντας στο επίκεντρο την ελληνική κουζίνα, 40 σεφ αγαπημένων εστιατορίων της Αθήνας δημιούργησαν, αποκλειστικά για το Around the table, 40 tailor-made menus έως 40€/άτομο, που αναδεικνύουν τις σύγχρονες γαστρονομικές τάσεις και δίνουν έμφαση στις βιώσιμες πρακτικές της εντοπιότητας και της εποχικότητας.

Εάν είσαι κάτοχος κάρτας Mastercard® και λάτρης του καλού φαγητού, έχεις την ευκαιρία έως τις 16 Ιουνίου να δοκιμάσεις τα πιο viral πιάτα της πόλης, αλλά και να απολαύσεις μια σειρά από ανεκτίμητες γαστρονομικές εμπειρίες δίπλα σε καταξιωμένους σεφ. Μπορείς να κάνεις εύκολα την κράτησή σου στα εστιατόρια που επιθυμείς μέσω της πλατφόρμας aroundthetable.gr.

Around the table

40 hot εστιατόρια, 40 μοναδικά μενού, έως 40€ ανά άτομο. Η Mastercard ξέρει κάθε φορά να διαλέγει τα hot μέρη της πόλης που θα σου προσφέρουν μοναδικές γαστρονομικές εμπειρίες κι αυτό έκανε και τώρα, με πυξίδα την αξία της τοπικής, ελληνικής κουζίνας, που έχει κάνει διάσημο προορισμό την Αθήνα σε όλο τον foodie κόσμο.

Στη λίστα των εστιατορίων που συμμετέχουν στο Around the table, θα βρεις εστιατόρια που σίγουρα έχεις δει στα social media, ή έχεις διαβάσει κι ακούσει γι’ αυτά, κι ήρθε η ώρα να κλείσεις κι εσύ το τραπέζι σου σε κάποιο από αυτά. Κι επειδή το φαγητό είναι πάνω απ’ όλα μοίρασμα, αυτή είναι μία εμπειρία που αξίζει να μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Around the table

Με τους αγαπημένους σου λοιπόν, μπορείς να βρεθείς στα παρακάτω εστιατόρια:

Feedέl Asador, Feedέl Urban Gastronomy, Σούζυ Τρως, Tsiftis Gastrokoutouki, Kiki De Grèce, Η Φάμπρικα του Ευφρόσυνου, Βασίλαινας, Artisanal, Athenee, Belle Amie, Oh! Dio, Lost Athens, Lazaro 1971, Ψαράδες, Pharaoh, Okra, Vibo Bistrot, Chelona Athens, Opposite at 507, Art Lounge, Το Καφενείο του Ρίζου, Made in Athens, Black Duck Garden, Ντύλαν, Omikron Meze, Mezze Γλυφάδας, Ρακί Μεζέ, Ταβέρνα του Οικονόμου, Ateno Cook & Deli, Amen Gastronomic, OX Chop House, Iama, Norte Wine Bar Restaurant, Colonial, By the glass, Cookoovaya, Aoritis Kriti Thimises Pappu, zohόs, Ροζ Πάνθηρας Fire Kitchen.

Η Mastercard με το Around the table, σου δίνει επιπλέον τη δυνατότητα να ζήσεις ξεχωριστές γαστρονομικές εμπειρίες, και να ανακαλύψεις την πολυμορφία της ελληνικής γαστρονομικής κουλτούρας, μέσα από αυθεντικές συνταγές, αρωματικά cocktails, μαθήματα μαγειρικής και ελληνικά κρασιά.

Around the table

Αν, λοιπόν, έψαχνες μια αφορμή να δοκιμάσεις κάποια από τα πιο hot εστιατόρια της πόλης, τώρα την έχεις. Κάνε εύκολα την κράτησή σου μέσα από το aroundthetable.gr και ζήσε μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα τις πιο foodie εμπειρίες! Τι πιο ανεκτίμητο;