ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Αντελίνα Βαρθακούρη: Αυτή είναι η νέα της εκπομπή στον Alpha

Πότε υπέγραψε το συμβόλαιό της η Αντελίνα Βαρθακούρη με τον Alpha -πάντα με εικόνισμα δίπλα της για μια ευλογημένη συνεργασία- πότε έγιναν τα σενάρια περί αντικατάστασης της Ελένης Μενεγάκη την ερχόμενη σεζόν και πότε έφτασε ο καιρός για την πρώτη δοκιμασία της σε one woman show στην ελληνική τηλεόραση. Τώρα έφτασε ο καιρός. Τα πράγματα είναι επίσημα, ο Alpha εξέδωσε ανακοίνωση και αυτή είναι η νέα εκπομπή με παρουσιάστρια την Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο, real life game show στον Alpha. Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα γίνει η πρεμιέρα αλλά ο Alpha φρόντισε να μας ενημερώσει για το concept του παιχνιδιού. Όπως και στο Globetrotters που την ανέδειξε μαζί με τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη -εκείνος υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ με αντίστοιχο εικόνισμα δίπλα του και θα είναι ο παρουσιαστής του Big Brother- έτσι και στην νέα εκπομπή η Αντελίνα Βαρθακούρη θα είναι και πάλι οδοιπόρος.

Η Αντελίνα Βαρθακούρη θα γυρίζει σε κάθε επεισόδιο και διαφορετική γειτονιά της Αθήνας με έναν σκοπό. Να βοηθήσει όσους συναντήσει να κερδίσουν χρήματα απαντώντας σε ερωτήσεις της και συμμετέχοντας σε πρωτότυπες δοκιμασίες. Κι όλα αυτά, απλά χτυπώντας τους το κουδούνι. Τώρα αν οι δηλώσεις συμμετοχής δεν έχουν γίνει από πριν φρονώ πως θα περάσει ατέλειωτος τηλεοπτικός χρόνος μέχρι να της ανοίξει όντως κάποιος σε μία πολυκατοικία της Αθήνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Alpha για την Αντελίνα Βαρθακούρη και την εκπομπή

«Σε ένα πρωτότυπο, real life game show, η Αντελίνα Βαρθακούρη παίρνει τους δρόμους και ξεσηκώνει όποιον συναντήσει, αλλά δεν μένει μόνο εκεί: χτυπά κουδούνια και μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κυριολεκτικά και μεταφορικά, μέσα από τη συχνότητα του Alpha.

Η Αντελίνα ξεχύνεται σε γειτονιές, δρόμους, οδούς και λεωφόρους και απευθύνει τρελές ερωτήσεις σε περαστικούς γεμάτους όρεξη και διάθεση να κερδίσουν χρήματα.
Χτυπάει κουδούνια και αναστατώνει την καθημερινότητα οποιουδήποτε αποφασίζει να της ανοίξει.

Αντελίνα Βαρθακούρη εκπομπή Alpha
Με την αμεσότητα και το χιούμορ της, η Αντελίνα «εισβάλλει» παντού και δίνει σε όλους την ευκαιρία να διεκδικήσουν χρήματα απαντώντας σε ερωτήσεις και συμμετέχοντας σε πρωτότυπες δοκιμασίες.

Κάθε επεισόδιο και μια διαφορετική γειτονιά της Αθήνας. Κάθε σπίτι και μια νέα περιπέτεια. Η Αντελίνα αναλαμβάνει να μας διασκεδάσει και να μοιράσει χρήματα. Ο αστάθμητος παράγοντας; Ο αυθορμητισμός της. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, αν της ανοίξεις την πόρτα.

Βγες στο μπαλκόνι και αν τη δεις στο δρόμο φώναξέ της «Αντελίνα, χτύπα το κουδούνι».

To hashtag της εκπομπής είναι #adelinaxtypato».