ΔΩΡΑ

Ανακάλυψε τον καλύτερο τρόπο να πεις Χρόνια Πολλά στον Γιώργο και στη Γεωργία

Γεώργιος και Γεωργία: Ένα από τα πιο διαδεδομένα, ελληνικά ονόματα γιορτάζει σε λίγες μέρες και με βάση τη θεωρία των πιθανοτήτων, μάλλον έχεις κάποιον μέσα στην οικογένεια ή στην παρέα σου για να του πεις χρόνια πολλά και να συνοδεύσεις τις ευχές σου με ένα μοναδικό δώρο. Ένα κάποιο άγχος σε έχει πιάσει. Από τη μια, οι μέρες πλησιάζουν και από την άλλη, δεν θες να καταλήξεις στις «ασφαλείς» και κοινότυπες επιλογές δώρων που υπάρχουν. Ένα καλό άρωμα ή μια ωραία μπλούζα, για παράδειγμα, έχουν αποκλειστεί ήδη από τη λίστα σου -γιατί θες να πας κόντρα στα συνηθισμένα. Το ρολόι που είχε βάλει στο «μάτι» το αγαπημένο σου άτομο δε, το πήρες πέρσι. Φέτος όμως; Τι γίνεται φέτος; Θες να κάνεις αυτήν τη μέρα ξεχωριστή. Κάθεσαι, λοιπόν, στον καναπέ και ξεφυσάς. «Τι να κάνω», αναρωτιέσαι από μέσα σου καθώς σκέφτεσαι κάθε πιθανό δώρο πέρα από τα κλασικά. Ε, φτάνει όμως με το άγχος γιατί καλό δεν κάνει – και γιατί την απάντηση στην ερώτηση την έχουμε βρει εμείς για εσένα. Και για να είμαστε πιο αντικειμενικοί, την έχει βρει το starfan.gr που «έρχεται» με το πιο τέλειο και πρωτότυπο digital δώρο που θα κάνει την 23η Απριλίου, μια μέρα αξέχαστη γι’ αυτούς που γιορτάζουν.

Δώρο για τον Γιώργο & τη Γεωργία: Ο καλύτερος τρόπος να πεις Χρόνια Πολλά με τη βοήθεια του starfan.gr

Το starfan.gr, λοιπόν, θα φέρει τον Γιώργο ή την Γεωργία κοντα στον star που θαυμάζει περισσότερο. Γιατί τι καλύτερο από το να ακούς τον αγαπημένο σου παρουσιαστή, ηθοποιό, καλλιτέχνη, τραγουδιστή ή αθλητή να σου εύχεται χρόνια πολλά;

Θες ένα τραγούδι-αφιέρωση από την Έφη Θώδη; Σκέφτεσαι τις χιουμοριστικές ευχές με υπογραφή Σωτήρη Καλυβάτση ή γλυκές ευχές από τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα; Μήπως μια ρίμα από τον Τάκι Τσαν; Το starfan.gr το κάνει πολύ πιο εύκολο απ’ όσο ακούγεται – και σε βγάζει από τη διαδικασία να τρέχεις στους δρόμους προς αναζήτηση δώρου. Όλα γίνονται μέσα από το κινητό ή τον υπολογιστή σου.

Η διαδικασία είναι παιχνιδάκι. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να επιλέξεις την αγαπημένη διασημότητα (εδώ βλέπεις όλους τους stars) του προσώπου που γιορτάζει και να δημιουργήσεις τις πιο ιδιαίτερες και προσωποποιημένες βίντεο-ευχές. Πιο συγκεκριμένα, ο star ετοιμάζει το βίντεο όπως εσύ το θέλεις, σύμφωνα με τις σύντομες οδηγίες που θα του στείλεις. Από εκεί και έπειτα, όλα παίρνουν τον δρόμο τους. Εσύ λαμβάνεις το προσωποποιημένο βίντεο όπως ακριβώς το ζήτησες, το στέλνεις εκεί που πρέπει και δημιουργείς τις πιο όμορφες αναμνήσεις στον παραλήπτη του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνει με το στόμα ανοιχτό όταν αντικρίσει το βίντεο!

Οι επιλογές σε stars δε, είναι πολλές. Μεταξύ άλλων, ο Τρύφωνας Σαμαράς, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Μαρία Σολωμού, ο Λάμπρος Φισφής, ο Λάκης Γαβαλάς και ακόμα περισσότεροι celebrities, είναι έτοιμοι να σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις ξεχωριστές αναμνήσεις μέσα από τα πιο ανατρεπτικά βίντεο. Ό,τι κι αν θες να πεις ή να ευχηθείς, το starfan.gr σού έχει τον πιο ιδιαίτερο τρόπο να το κάνεις.

Να σημειωθεί πως στην οικογένεια του starfan.gr προστέθηκε επίσης ο Γιώργος Καρτελιάς, ο οποίος υπόσχεται να στείλει τις ευχές ή τα μηνύματα σου, με ένα ανέκδοτο, ένα κουίζ ή «τον πιο περίεργο τρόπο που μπορείς να σκεφτείς», ο Χάρης Γιακουμάτος, που απογειώνει κάθε video με τη μοναδική ενέργειά του, αλλά και ο Μάνος Πίντζης, ο οποίος, χάρη στο υποκριτικό του ταλέντο μπορεί να «μπει στο ρόλο» και να μεταδώσει ό,τι ευχή και μήνυμα θες, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο.

Ανακάλυψε περισσότερα στο starfan.gr, στο Instagram και στο Facebook.