ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Aλέξης Γεωργούλης: Θα παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι στο Open. Τι είναι το Joker

Ο Αλέξης Γεωργούλης φεύγει από τον ΑΝΤ1 και την κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar και ρίχνει άγκυρα στο Open.

Ο Αλέξης Γεωργούλης επιστρέφει στην τηλεόραση με νέο ρόλο καθώς θα παρουσιάσει το παιχνίδι Joker. Δευτέρα με Παρασκευή στις 18.00 από τη συχνότητα του Open.

Η επίσημη ανακοίνωση του Open – Ο Αλέξης Γεωργούλης «κάνει παιχνίδι»

«Ο Αλέξης Γεωργούλης, σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, έρχεται στο OPEN παρουσιάζοντας το πιο απρόβλεπτο και συναρπαστικό καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων.

Με απλούς κανόνες και μεγάλες ανατροπές, στο JOKER όλα μπορούν να συμβούν, καθώς ο παίκτης διεκδικεί μέχρι και 30.000 ευρώ!

Ο Αλέξης Γεωργούλης έρχεται με διάθεση για παιχνίδι, αυθορμητισμό και πολύ χιούμορ, καλωσορίζοντας καθημερινά στο studio του JOKER παίκτες που πιστεύουν στις γνώσεις τους και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους με στόχο να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ο παίκτης, έχοντας 7 JOKER στο μανίκι του, καλείται να απαντήσει σε 10 ερωτήσεις, επιλέγοντας ανάμεσα σε 4 πιθανές απαντήσεις.

Μοιάζει απλό, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο. Θα καταφέρει ο παίκτης να διαχειριστεί σωστά τους JOKER του και να φτάσει στη δέκατη ερώτηση, διεκδικώντας ένα μεγάλο ποσό που μπορεί να φτάσει τα 30.000 ευρώ;

Το JOKER υπόσχεται αγωνία, εκπλήξεις, αλλά και πολύ γέλιο!

Το νέο ανατρεπτικό, καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων με τον Αλέξη Γεωργούλη έρχεται στο OPEN».