ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Άγριες Μέλισσες: Το Twitter τρολάρε μοναδικά τη σύλληψη της Δρόσως

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου, της σειράς «Άγριες Μέλισσες» είδαμε την Δρόσω, τη μικρότερη από τις κόρες της οικογένειας Σταμίρη, να έρχεται αντιμέτωπη με τις συνέπειες των επιλογών της στη νέα της ζωή. Η Δρόσω που ζει στην Τρούμπα και εμφανίζεται στο νυχτερινό κέντρο «Χαβάη» αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο πεζοδρόμιο και για κακή της τύχη δύο αστυνομικοί την πήραν στο τμήμα. Οι εξελίξεις συνεχίζονται φυσικά στο σύμπαν της σειράς του ANT1 και η Δρόσω θα επιστρέψει στη νόμιμη δουλειά της, όπου προσεχώς θα συναντήσει τον Κωνσταντή.

Οι «Άγριες Μέλισσες» εκτός από το ενδιαφέρον του κοινού, κρατούν αμείωτο και το ενδιαφέρον των χρηστών του Twitter. Η σκηνή στην οποία η Δρόσω συλλαμβάνεται έγινε αγαπημένη στιγμή του Twitter που δεν έχασε την ευκαιρία να συνδέσει ότι έβλεπε στη σειρά με τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας και τους αστυνομικούς ελέγχους εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Η Δανάη Μιχαλάκη, που υποδύεται την Δρόσω, έδωσε την κατάλληλη έκφραση στον φακό και το Twitter ανέλαβε δράση.

Απόψε η συνάντηση της Δρόσως με τον Κωνσταντή στο καμπαρέ της Τρούμπας

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 18 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως. Οι δύο ήρωες της σειράς «Άγριες Μέλισσες» έχουν να ειδωθούν 6 χρόνια καθώς ο δεύτερος κύκλος της σειράς εκτυλίσσεται πολύ αργότερα χρονικά από τον προηγούμενο. Οι ζωές και των δύο έχουν αλλάξει δραματικά και η αναστάτωση είναι επόμενη.

Η περίληψη του αποψινού επεισοδίου:

Ο Δούκας αποφασίζει ν’ ακολουθήσει τη συμβουλή της Μυρσίνης και αλλάζει στρατηγική απέναντι στον Νικηφόρο. Η συνάντηση του Κωνσταντή και της Δρόσως, στο καμπαρέ της Τρούμπας, θα αναστατώσει και τους δυο ενώ ο Τάκης κάνει μια αναπάντεχη πρόταση στη Δρόσω. Ο τραυματισμός της Ελένης θα κάνει τον γύρο του Διαφανίου και ο Λάμπρος με την Ασημίνα θα τρέξουν στο πλευρό της. Ακόμα μια περίεργη συμπεριφορά του Μιλτιάδη θα ταράξει τους κατοίκους του χωριού ενώ ο Αλέξης παίρνει την απόφαση να εκφράσει τα συναισθήματά του στην Πηνελόπη.

Η Ελένη δίνει μάχη για τη ζωή της και ο Βόσκαρης για να παραμείνει στη διεύθυνση των φυλακών. Το μίσος του Βόσκαρη θα τον οδηγήσει στα μονοπάτια του θανάσιμου παρελθόντος του.