ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Άγριες Μέλισσες: Τα συγκινητικά «αντίο» των πρωταγωνιστών για το φινάλε της δραματικής σειράς

Instagram.com/constantinosdanikas/

Έπειτα από 3 χρόνια επεισοδίων, οι Άγριες Μέλισσες έφτασαν στον τέλος τους. Το φινάλε της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 που διαδραματιζόταν στο Διαφάνι Θεσσαλίας χάρισε συγκλονιστικές στιγμές με πολύ αίμα, λύτρωση και έντονα συναισθήματα στους τηλεθεατές.

Το Twitter δεν ήταν το μόνο που είπε το δικό του «αντίο» στη σειρά, σχολιάζοντας τις καθηλωτικές σκηνές από το φινάλε], όπως ο θάνατος της Μυρσίνης, του Δούκα και του Ακύλα καθώς και η θανατική ποινή του Μελέτη. Το προσωπικό τους «αντίο» είπαν και πολλοί από τους πρωταγωνιστές που αποχαιρέτησαν τις δικές τους Άγριες Μέλισσες.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποχαιρετά την τηλεοπτική του αγάπη

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και η Μαρία Κίτσου ενσάρκωσαν το τηλεοπτικό ζευγάρι Λάμπρος – Λενιώ. Ο ηθοποιός έκλεισε τον 3ετη τηλεοπτικό κύκλο του οποίου ήταν μέρος, με μία σκηνή από τον τοκετό της Λενιώς. «Ενόψει του αποψινού τελευταίου επεισοδίου θα αφήσω αυτό χωρίς σχόλια. Μαρία Κίτσου ευχαριστώ για αυτά τα 3 χρόνια… για την υπόσταση που έδωσες στη Λενιώ μου. Υ.γ Δεν είναι αποχαιρετιστήρια ανάρτηση μπορεί να μην υπάρξει και πότε!», έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας, ευχαριστώντας τον τηλεοπτικό του έρωτα.

Η Δανάη Μιχαλάκη μιλάει για το τέλος μίας εποχής με μία φωτογραφία

Η Δανάη Μιχαλάκη που ενσάρκωσε τον ρόλο της Δρόσως, μίας από τις βασικές πρωταγωνίστριες στις Άγριες Μέλισσες, αποχαιρέτησε τη σειρά με μία φωτογραφία από το παραδοσιακό γλέντι που στήθηκε στο Διαφάνι, με αφορμή τα γενέθλια της Δέσπως. «Το τέλος μίας εποχής», έγραψε η ίδια στην περιγραφή της φωτογραφίας.

Ο Αναστάσης Ροϊλός έκανε το πιο μεγάλο throwback

Ο Αναστάσης Ροϊλός που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του Νικηφόρου και ο οποίος εμφανίστηκε στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς, έκανε το πιο μεγάλο throwback. Ο ίδιος δημοσίευσε στα stories του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram μία φωτογραφία από το 2019. Τότε που η σειρά έκανε τις πρώτες της προβολές. Στη φωτογραφία πρωταγωνιστούν ο ίδιος και οι ηθοποιοί Γιάννης Κουκουράκης, Γιώργος Γεροντιδάκης και Μαρία Πετέβη.

Άγριες Μέλισσες Instagram.com/anastasis.roilos/

Αμαλία Καβάλη αποχαιρετά τα αγαπημένα της άτομα από τις Άγριες Μέλισσες

Η Αμαλία Καβάλη που αγαπήθηκε ως τηλεοπτική Ουρανία, η μοδίστρα με τον εθισμό στο τσιγάρο, είπε το δικό της «αντίο» στη δραματική σειρά, με 2 stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Τα τραπέζια αδειάζουν. Άγριες Μέλισσες finale», έγραψε στην περιγραφή της πρώτης φωτογραφίας η ηθοποιός.

Instagram.com/amalia_kavali/

Στη συνέχεια, μοιράστηκε και ένα στιγμιότυπο από τη συνάντηση συνεργατών και συμπρωταγωνιστών της σειράς, για να παρακολουθήσουν όλοι μαζί ως τηλεθεατές το φινάλε που οι ίδιοι δημιούργησαν.

Άγριες Μέλισσες Instagram.com/amalia_kavali/

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης αποχαιρετά τον τηλεοπτικό Μελέτη

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης που δοξάστηκε ως τηλεοπτικός Μελέτης στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, τη στιγμή που διέπραξε το τελευταίο του στυγερό έγκλημα, παίρνοντας το κεφάλι του Ακύλα με ένα δρεπάνι και τη στιγμή που οδηγείται στο εκτελεστικό απόσπασμα για τη θανατική του ποινή, έριξε τη δική του αυλαία με μία φωτογραφία από τα κελιά που κρατούνταν ο Μελέτης. «Άγριες μέλισσες. Τελευταίο επεισόδιο.. “Ο Μελέτης ήταν εδώ”», έγραψε χαρακτηριστικά στην περιγραφή.

Ο Λεωνίδας Κακούρης και οι αποχαιρετιστήριες, backstage φωτογραφίες

Ο Λεωνίδας Κακούρης που άφησε το δικό του, μοναδικό στίγμα στη σειρά, δημοσίευσε μία σειρά από αποχαιρετιστήριες, backstage φωτογραφίες. «Άγριες Μέλισσες. Τίτλοι τέλους…», έγραψε στην περιγραφή.

Η Δανάη Λουκάκη αποχαιρετά τα αγαπημένα της άτομα από τις Άγριες Μέλισσες

Η Δανάη Λουκάκη που ενσάρκωσε την τηλεοπτική Παγώνα στις Άγριες Μέλισσες, αποχαιρέτησε τη σειρά και κυρίως τους συνεργάτες της, οι οποίοι έκαναν αυτά τα 3 χρόνια ξεχωριστά για την ίδια και πολύ θα της λείψουν.

Instagram.com/danae_loukaki/

Άγριες Μέλισσες Instagram.com/danae_loukaki/

 

Instagram.com/danae_loukaki/

Άγριες Μέλισσες Instagram.com/danae_loukaki/

Ο Χρήστος Πλαΐνης δεν θα ξεχάσει κανέναν και ποτέ από τις Άγριες Μέλισσες

Ο τηλεοπτικός Τόλλιας που πέρασε από 40 κύματα κατά τη διάρκεια αυτών των 3 χρόνων, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα έζησε, δημοσιεύοντας το banner της σειράς και συνοδεύοντας το με τα πιο ουσιαστικά λόγια. «Δεν θα σας ξεχάσω ποτέ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μίλησε για το τέλος μίας εποχής

«Τέλος εποχής..», έγραψε ο τηλεοπτικός Κυριάκος με αφορμή το φινάλε της σειράς.

Ο Κωνσταντίνος Δανίκας αποχαιρετά τις Άγριες Μέλισσες με την πιο συγκινητική φωτογραφία

«This is the end. Έλαβε τέλος το τριετές αυτό μοναδικό ταξίδι. Ένα τεράστιο ευχαριστώ στον Λευτέρη, την Μελίνα, τον Πέτρο, όλους τους συντελεστές της σειράς και σ’ όλους τους υπέροχους συναδέλφους!! Αντίο Φανούρη…», έγραψε στην περιγραφή της ομαδικής φωτογραφίας ο ηθοποιός αποχαιρετώντας τους συνεργάτες του σε αυτό το μοναδικό ταξίδι, καθώς και τον ρόλο του.