ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Άγιος Παΐσιος: Αποθέωση, διχασμός και troll στα σχόλια του Twitter για την πρεμιέρα της σειράς

megatv.com

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Πέμπτης 10 Φεβρουαρίου η τηλεοπτική σειρά του Mega, Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό, σε σενάριο του Γιώργου Τσιάκκα και σκηνοθεσία του Στάμου Τσάμη. Η ιστορική-βιογραφική σειρά που ακολουθεί την πορεία του Αγίου Παϊσίου, από τη γέννησή του μέχρι τη στιγμή που αποφάσισε να μονάσει, σημείωσε ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης. Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η σειρά σημείωσε τηλεθέαση της τάξεως του 31,8% στο δυναμικό κοινό και 32,6% στο σύνολο.

Οι τηλεθεατές, φυσικά, δεν είχαν μόνο τον δέκτη τους συντονισμένο στο κανάλι του Mega, αλλά και τα πληκτρολόγιά τους ανά χείρας, καθώς το hashtag της τηλεοπτικής σειράς, Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό, #AgiosPaisios, βρέθηκε πρώτο στα trendings του Twitter, με τους χρήστες να σημειώνουν διθυραμβικά σχόλια για τις ερμηνείες, τα σκηνικά και τη μουσική υπόκρουση. Άλλα tweets πέρασαν στο φάσμα του political correctness κι άλλα φάνηκαν να υποβάλλουν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη, Νικήτα Τσακίρογλου, σε συγκρίσεις με ηθοποιούς και γεγονότα άλλων ταινιών – σε χιουμοριστικό κλίμα.

Το Twitter εκθειάζει την ερμηνεία του Νικήτα Τσακίρογλου στη σειρά Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό

Η ερμηνεία του 84χρονου Νικήτα Τσακίρογλου στην τηλεοπτική σειρά Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό και συγκεκριμένα στον ρόλο του Άγιου Αρσενίου του Καππαδόκη, λοιπόν, ήταν αυτή που αρχικά κέρδισε το χειροκρότημα και τη βαθιά υπόκλιση του Twitter, όπως μπορείς να δεις από τα tweets που τρεντάρουν.

Ανάμεσα στα εκθειαστικά σχόλια που δέχθηκε το καστ της τηλεοπτικής σειράς Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό – αλλά και η ιστορία που θέλει να προβάλλει, βρέθηκαν κι αυτά που πήραν politically correct θέση, έναντι ορισμένων χλευαστικών σχολίων που δέχθηκε η σειρά.

Η άλλη πλευρά των tweets

Εκτός από τα δοξαστικά σχόλια του Twitter που αφορούσαν την ερμηνεία του 84χρονου Νικήτα Τσακίρογλου στον ρόλο του Άγιου Αρσενίου του Καππαδόκη, υπήρξαν κι αυτά που κάπως τη διακωμώδησαν.