ΕΞΟΔΟΣ

Αγάπη μόνο: Για το brunch του New York Sandwiches

Για τη σεφ Μαριλού Παντάκη τα έχουμε πει. Το κορίτσι είναι χρυσοχέρα. Ό,τι και να φας που έχει βάλει την υπογραφή θα σε κάνει να ξεχάσεις ακόμα και το όνομά σου (ποιος είμαι; από πού έρχομαι και πού πάω;). Αυτό ακριβώς πάθαμε και εμείς σαν βρεθήκαμε στο μικρό και φωτεινό New York Sandwiches, πίσω από τον Πύργο Αθηνών, το Σάββατο το πρωί (εννοείται πως χρειάζεται να κάνεις κράτηση).

Δοκιμάσαμε τα Eggs Florentine (2 αυγά ποσέ με σπιτικό English muffin, σπανάκι και σάλτσα Dijon hollandaise), το Cheeseburger, τα Eggs Benedict, τις φρέσκες τηγανιτές πατάτες με το λιωμένο τσένταρ, ήπιαμε και το Bloody Mary μας, αλλα αυτό που μας έκανε να νιώθουμε σαν λαίμαργα boxer και μόνο που τα είδαμε ήταν τα pancakes.

Υπέροχο το απλό με το maple syrup αλλά το άλλο με την πραλίνα και τα σοκολατένια μπισκότα φέρνουν σε οργασμό ακόμα και τα εγκεφαλικά σου κύτταρα. Κάθε μπουκιά πλημμυρισμένη στη σοκολάτα σε οδηγεί στον παράδεισο. Αφήστε μας εδώ. Σε λόφους αφράτους και μαλακούς από pancakes, ποτάμια σοκολάτας και μπισκοτένιες νιφάδες να μας λούζουν.

Extra tip: το σέρβις είναι άψογο.

New York Sandwiches: Σινώπης 3, Αμπελόκηποι, τηλ.: 210 -7778475