ΕΞΟΔΟΣ

Αγάπη μόνο: Για ένα τσάι στο Ernesto στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τον χειμώνα εκτός από το να πίνουμε παντός είδους τσάγια, ψάχνουμε και τα πιο ζεστά και οικεία μέρη για να τα απολαύσουμε.

Ε λοιπόν, το Ernesto Αrt Cafe είναι ένα από αυτά. Εμπνευσμένο από το μικρό όνομα του Τσε Γκεβάρα, το μαγαζί αυτό θα κάνει την δική του “επανάσταση” στον τρόπο που διασκεδάζεις.

Το πρωί θα πιάσεις κανένα βιβλίο (δεν χρειάζεται να έχεις μαζί σου, υπάρχει βιβλιοθήκη), το μεσημεράκι θα παίξεις τάβλι, σκάκι και επιτραπέζια, το απογευματάκι θα το ρίξεις σε συζητήσεις  -εμπνέει και το πολύ χαλαρό κλίμα του μαγαζιού, αλλά και των ιδίων των θαμώνων- και το βράδυ θα πιεις το ποτό σου υπό τη συνοδεία της Jazz, Rock μέχρι και Blues μουσικής. Πολύ συχνά διοργανώνονται συναυλίες, συζητήσεις, πολλές φορές πολιτικού περιεχομένου, αλλά και βραδιές μπόλικου γέλιου με Stand-Up Comedy. Γενικώς, το Ernesto έχει όλα τα φόντα να γίνει στέκι. Εκτός αν είσαι του πιο κυριλέ, οπότε ίσως καλύτερα να διαλέξεις κάτι άλλο για να περάσεις το βράδυ σου.

Όπως κατάλαβες λοιπόν, το τσάι -και συγκεκριμένα του βουνού που βγάλαμε φωτογραφία- είναι τυχαία επιλογή. Και τα μπουκάλια με καλό κρασί τα έχουμε πιει (μεγάλη ποικιλία σε πολύ καλές τιμές) και τον καφέ έχουμε τιμήσει. Σημασία στο Ernesto, δεν έχει το τι θα πιεις, αλλά, ίσως, το τι θα πεις.

 

Προύσσης 9, Νέα Φιλαδέλφεια

Photo credits: @gregbatis