GADGET
SPONSORED

Αυτό το gadget θα κάνει το 24ωρο σου πολύ πιο εύκολο (ειδικά αν είσαι μαμά)

24 Media Αγγελική Καλαμαρά

«Μόνο αν το ζήσεις θα καταλάβεις πόσο δύσκολο είναι». Αυτή την ατάκα την είχα ακούσει αρκετές φορές πριν γίνω μαμά, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είχα δώσει την πρέπουσα σημασία. Βλέπεις, όταν χορεύεις έξω από τον χορό νομίζεις πως όλα είναι πιο απλά από ό,τι φαίνονται. Αμ δε.

Σε λίγες εβδομάδες το παιδί μου γίνεται ενός έτους και παρόλο που κάποια πράγματα πλέον είναι πιο βατά (ναι, όλες οι δυσκολίες συνηθίζονται), η καθημερινότητα εξακολουθεί να είναι πολύ πολύ πολύ (οκ σταματάω) απαιτητική. Πολλές φορές γελάω και επισημαίνω στον σύντροφό μου πως θα ήθελα παραπάνω από 24 ώρες για να τα προλάβω όλα.

Ευτυχώς, υπάρχουν σύμμαχοι στο ταξίδι αυτό: οι άνθρωποί σου που θα κρατήσουν κάποιες ώρες της ημέρας το μωρό και θα σε διευκολύνουν και οι σύμμαχοι-gadgets που θα σου κάνουν τη ζωή εύκολη βοηθώντας σε να είσαι multitasker. Γιατί χωρίς multitasking η μητρότητα δεν βγαίνει.

Ο καλύτεροι σύμμαχοί μου, λοιπόν, είναι μικροσκοπικοί και ακούν στο όνομα HUAWEI FreeBuds 4i.

Aπό τη στιγμή που τα φόρεσα η καθημερινότητά μου έγινε πολύ πιο εύκολη, μιας και αντίο μπλεγμένα καλώδια, καλησπέρα ελεύθερα χέρια. Το να έχεις άλλωστε ελεύθερα χέρια είναι το παν, ειδικά όταν έχεις παιδί και ταυτόχρονα πρέπει να το κρατάς, να το κουνάς, να το σπρώχνεις με το καρότσι, να το ταΐζεις, να το πλένεις, να το κοιμίζεις, να, να, να…

Huawei FreeBuds 4i 24 Media / Αγγελική Καλαμαρά

Gadgets, όπως τα HUAWEI FreeBuds 4i είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητα στη δική μου καθημερινότητα. Τα ατού τους πολλά.

  • Είναι μικρά σε μέγεθος και super stylish. Εφαρμόζουν άψογα στο αυτί και δεν κουράζουν καθόλου όσες ώρες κι αν τα φοράω. Εξίσου βασικό, η θήκη φόρτισης έχει το ιδανικό μέγεθος για να χωρά στην παλάμη μου ή στην τσέπη ακόμη και του πιο skinny denim μου.
  • Η τεχνολογία των HUAWEI FreeBuds 4i χαρίζει ισχυρή απόδοση των μπάσων, που με απλά λόγια σημαίνει απόλυτη απόλαυση της μουσικής. Έτσι, λοιπόν, όταν καταφέρνω να ξεκλέψω χρόνο για να βγω να ασκηθώ έξω, να περπατήσω, να τρέξω ή να κάνω το ποδήλατό μου, ταυτόχρονα απολαμβάνω στο απόλυτο τη μουσική που αγαπώ.
  • Αντίο ενοχλητικοί ήχοι, μιας και τα HUAWEI FreeBuds 4i ανιχνεύουν τον περιβάλλοντα θόρυβο μέσω των μικροφώνων τους και παράγουν ένα αντίστροφο κύμα ήχου για τη μείωση του θορύβου. Το Active Noise Cancellation (ANC) τους κάνει ακριβώς αυτό που λέει το όνομά του, ακυρώνει αποτελεσματικά τον θόρυβο και με αφήνει να κάνω τη δουλειά μου ήσυχα και ωραία. Οι τρεις διαφορετικές τεχνολογίες κατά των παρεμβολών, βελτιώνουν την ποιότητα των κλήσεων κι έτσι ακούω καμπάνα τον συνομιλητή μου, ακόμη και όταν η βαβούρα γύρω μου είναι έντονη. Χωρίς αυτά πραγματικά δεν ξέρω πώς θα κατάφερνα να δουλεύω στο γραφείο, αλλά και τώρα που εργάζομαι από το σπίτι, όπου στον ίδιο χώρο εργάζεται και ο σύντροφός μου και κάνει 2984329 calls τη μέρα.

Huawei FreeBuds 4i 24 Media / Αγγελική Καλαμαρά

  • Όταν έχεις παιδί μέσα στο σπίτι θέλεις να έχεις τον απόλυτο έλεγχο των πραγμάτων, ε και τον έχεις με τη λειτουργία Awareness Mode. Πατώντας και κρατώντας πατημένο το ακουστικό, αμέσως μπορώ να ακούσω πεντακάθαρα κάθε ήχο, χωρίς να βγάλω τα ακουστικά μου.
  • Κι επειδή χωρίς μπαταρία τίποτα δεν έχει νόημα, τα HUAWEI FreeBuds 4i διαθέτουν μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας, για να μην ξεμένω ποτέ. Όταν είναι απενεργοποιημένη η λειτουργία ANC, υποστηρίζουν μέχρι και 10 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής μουσικής ή 6,5 ώρες φωνητικών κλήσεων. Όταν, δε, μπουν στη θήκη φόρτισης, η διάρκειά τους μπορεί να φτάσει τις 22 ώρες συνεχόμενης μουσικής αναπαραγωγής ή 14 ώρες φωνητικών κλήσεων. Τη φορά που ξέχασα να τα φορτίσω, χρειάστηκα μόλις 10 λεπτά φόρτισης και με συνόδευσαν 4 ολόκληρες ώρες.
  • Όλα γίνονται με ένα άγγιγμα, μιας και με μια απλή χειρονομία μιλάω με τη μητέρα μου στο τηλέφωνο, ελέγχω την αναπαραγωγή μουσικής και ταυτόχρονα ενεργοποιώ τον θόρυβο. Multitasker δεν είπαμε;

Όταν το 24ωρο σου γίνεται πιο εύκολο με τα νέα HUAWEI FreeBuds 4i

Πρωί

Huawei FreeBuds 4i 24 Media / Αγγελική Καλαμαρά

Ετοιμασία του δικού μου γεύματος αλλά και της Λυδίας, μέσα σε λίγα λεπτά, αφού κάθε πρωί τρέχω να τα προλάβω όλα. Φαγητά, αλλάγματα πάνας, ντύσιμο, δική μου προσωπική περιποίηση. Πολύ βασικό για εμένα είναι να καταφέρω να περάσω λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί της πριν πάω στη δουλειά.

Το παιχνίδι, λοιπόν, είναι ο δικός μας σημαντικός χρόνος λίγο πριν τη χαιρετίσω και πιάσω τον υπολογιστή. Στα αυτιά μου τα HUAWEI FreeBuds 4i μού χαρίζουν άνεση και μου δίνουν το ατού να μην διακόπτω το παιχνίδι μας όταν προκύπτει σημαντικό τηλεφώνημα.

Huawei FreeBuds 4i 24 Media / Αγγελική Καλαμαρά

Μεσημέρι

Όλο το μεσημέρι με βρίσκει στον υπολογιστή, ανάμεσα σε κείμενα για το LadyLike, video calls, emails και εκκρεμότητες. Τα HUAWEI FreeBuds 4i με βοηθούν να συγκεντρωθώ, μιας και απομονώνουν πλήρως τον περιβάλλοντα ήχο. Έτσι, απολαμβάνω στο απόλυτο τη μουσική μου όσο γράφω, καθώς επίσης έχω πολύ καλή ποιότητα ήχου σε όλα μου τα calls για τη δουλειά.

Huawei FreeBuds 4i 24 Media / Αγγελική Καλαμαρά

Απόγευμα

Τα απογεύματά μου είναι αφιερωμένα και πάλι στη Λυδία. Ένα πράγμα μπορώ να απολαμβάνω στην covidoεποχή που ζούμε και αυτό είναι οι βόλτες με το καρότσι. Οι βόλτες με μωρό απαιτούν ελεύθερα χέρια και άνεση και τα HUAWEI FreeBuds 4i στα χαρίζουν και τα δύο. Στα συν ότι «εξαφανίζουν» τον ενοχλητικό αέρα που, ειδικά, στη γειτονιά μου που είναι κοντά στη θάλασσα είναι έντονος.

Huawei FreeBuds 4i 24 Media / Αγγελική Καλαμαρά

Βράδυ

Λίγο πριν λιποθυμήσω από την κούραση και την αυπνία, προσπαθώ καθημερινά να περνάω λίγο χρόνο με τον σύντροφό μου και με τις φίλες μου. Multitasker again. Όσο τρώω το βραδινό μου, μιλάω ταυτόχρονα και στο τηλέφωνο με την κολλητή μου την Ερμιόνη και παράλληλα χαζεύω στο Instagram.

Τελειώνω τη μέρα μου στον καναπέ, παρακολουθώντας μαζί με τον σύντροφό μας σειρές στο Netflix. Να είναι καλά το Awareness Mode, των HUAWEI FreeBuds 4i, μιας και μου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθώ δυνατά την αγαπημένη μου σειρά και ταυτόχρονα να ακούω το πρώτο κλάμα του μωρού όταν ξυπνά μέσα στη νύχτα. Game over.

Όπως καταλαβαίνεις, τα ακουστικά αυτά με συνοδεύουν όλες τις ώρες της ημέρας, κάνοντάς μου το 24ωρο πιο εύκολο. Μην ξεχάσω να σου πω τα εξής 2 πολύ βασικά: πρώτον ότι τα HUAWEI FreeBuds 4i* έχουν ασυναγώνιστη τιμή και δεύτερον ότι είναι συμβατά με όλες τις συσκευές και όλα τα λογισμικά (Android, iOS).

HUAWEI FreeBuds 4i 24 Media / Αγγελική Καλαμαρά

*Με κάθε αγορά Huawei Freebuds 4i, έως τις 18 Απρίλη και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, αυτομάτως κάνεις δικό σου ένα φανταστικό fitness gadget: το Huawei Band 4. Με ενσωματωμένο αισθητήρα που καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς και ανιχνευτή του επιπέδου οξυγόνου στο αίμα (SPO2), το «έξυπνο» αυτό band θα γίνει σύμμαχός σου σε κάθε μορφή φυσικής άσκησης, ενώ σε συνδυασμό με τα Freebuds 4i θα απογειώσει τις προπονήσεις σου.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της Huawei ή τα παρακάτω links:

Facebook: HuaweimobileGR
Instagram: huaweimobilegr