ΕΞΟΔΟΣ

5 χριστουγεννιάτικα Escape Rooms για να διασκεδάσεις με την παρέα σου

Unsplash

Μπορεί τα Χριστούγεννα να πέρασαν, αλλά όπως δεν θα σταματήσεις να τρως κουραμπιέδες και μελομακάρονα πριν τα Θεοφάνεια, έτσι δεν θα σταματήσει και η περίοδος της ξεκούρασης και των διακοπών. Τώρα έχεις λίγο περισσότερο χρόνο για να διασκεδάσεις με την παρέα και τους αγαπημένους σου ανθρώπους κι εμείς σου βρήκαμε τον πιο ωραίο τρόπο να το κάνεις. Τα escape rooms με θέματα χριστουγεννιάτικα, αγιοβασιλιάτικα και γιορτινά, σε περιμένουν.

Αν έχεις επισκεφθεί ποτέ escape rooms ξέρεις τι να περιμένεις. Γρίφοι, ανατροπές και στιγμές που μπορεί να τρομάξεις ή να εκπλαγείς. Αρκετά escape rooms έχουν δημιουργήσει δωμάτια απόδρασης με χαρακτήρα χριστουγεννιάτικο κι αυτή η περίοδος είναι η μοναδική ευκαιρία να τα επισκεφθείς και να μπορέσεις να απεγκλωβιστείς παρέα με τους φίλους σου.

Είναι σίγουρα ένας από τους πιο διασκεδαστικούς τρόπους που μπορείς να βρεις για να περάσεις στιγμές γέλιου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα escape rooms σε αυτή τη λίστα, θα σου προσφέρουν αστείες και συναρπαστικές ιστορίες για να αναπολείς με τους φίλους σου για καιρό. Μην περιμένεις άλλο, μάζεψε την παρέα σου, ετοιμάστε τα απαραίτητα πιστοποιητικά για την είσοδό σας στον χώρο και εγκλωβιστείτε οικειοθελώς.

Escape rooms για όλη την παρέα: O εχθρός των Χριστουγέννων

escape rooms

Για 2 έως 6 παίκτες προορίζεται αυτό το δωμάτιο, μέτριας προς υψηλής δυσκολίας (6/10), που θα βρεις στο Trapped του Christmas Factory στην Τεχνόπολη. Το δωμάτιο ανήκει στην κατηγορία «με ηθοποιό» οπότε να είστε προετοιμασμένοι για συναντήσεις.

Είστε οι αρχιβοηθοί του Άι Βασίλη και γίνεστε στόχος για τον ζηλιάρη προκάτοχο του. Εκείνος σας φυλακίζει για να καταστρέψει την γιορτή των Χριστουγέννων.

Πρέπει στα επόμενα 50 λεπτά να βρείτε τον τρόπο να αποδράσετε και να σώσετε τη γιορτή. Η ευκαιρία σας δίνεται μόλις ο φύλακας σας αποκοιμιέται.

Κάντε ησυχία και δώστε προσοχή: φήμες λένε πως παραμιλάει στον ύπνο του και κάποια από αυτά που λέει, μπορεί να σας φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα.

Το κόστος του δωματίου είναι για: 8 ευρώ / άτομο.

Κάντε κράτηση εδώ.

(ΠΡΟΣΟΧΗ! Δεν περιλαμβάνεται η είσοδος στο Christmas Factory στην Τεχνόπολη τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε εδώ).

Αποδράστε μαζί με τα παιδιά σας: Παγιδευμένος στο τζάκι

Παρέα με τα παιδιά σας μπορείτε να απολαύσετε αυτή την περιπέτεια που προορίζεται για 2 – 6 παίκτες. Το δωμάτιο θεωρείται μέτριας δυσκολίας και θα το βρεις στο Trapped του Νέου Κόσμου.

Η Πρωτοχρονιά έφτασε και η διανομή των δώρων έχει ξεκινήσει. Όλα κυλούν αρμονικά στους αιθέρες μέχρι που τα ξωτικά του στο κέντρο ελέγχου του Βορείου Πόλου πατατηρούν στασιμότητα στο έλκηθρο μέσω GPS. Σπεύδουν στην περιοχή και διαπιστώνουν πως ο Άγιος Βασίλης έχει εγκλωβιστεί σε ένα τζάκι κάπου στο Νέο Κόσμο, στην Ελλάδα.

Η ξωτικοπαρέα σας είναι η μόνη που μπορεί να βοηθήσει τον Άγιο Βασίλη να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του και όλα τα παιδάκια του κόσμου να πάρουν τα δώρα τους.

Κάνε κράτηση εδώ.

 

 

 

Escape rooms, καλές πράξεις κι ένα πιθανό ταξίδι: Santa’s List

escape rooms

Υποψιάζεσαι ότι φέτος δεν ήσουν τόσο φρόνιμο παιδί και δεν θα πάρεις δώρο. Ο μόνος τρόπος για να ανακαλύψεις αν είσαι στη Naughty List ή στη Nice List και να προσπαθήσεις να το αλλάξεις, είναι να μπεις κρυφά στο γραφείο του Άγιου Βασίλη. Πρόσεξε όμως: μόνο οι καλές πράξεις μπορούν να βάλουν το όνομά σου στη Nice List!

Για 3 ως 8 παίκτες προορίζεται το συγκεκριμένο escape room. Θα το βρεις στο Magic Door στον Πειραιά. Είναι ένα φιλικό και για οικογένειες δωμάτιο υψηλής δυσκολίας (8/10). Καλείσαι να απεγκλωβιστείς από αυτό μέσα σε 1 ώρα και 10 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με κάθε σου παιχνίδι εκεί διαθέτεις μέρος των εσόδων στο «Γηροκομείον Πειραιώς» (το ποσό της δωρεάς ανέρχεται στα 5€ ανά παιχνίδι), οπότε αυτομάτως έχεις κάνει και μία αληθινά καλή πράξη.

Επιπλέον κάθε ομάδα κερδίζει μία συμμετοχή* στην κλήρωση για ένα τριήμερο ταξίδι στη Μάνη για 4 άτομα με δύο διανυκτερεύσεις στο Νέο Οίτυλο.

*Απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή στην κλήρωση είναι η παρουσία ενός τουλάχιστον ενήλικου συνοδού εντός του παιχνιδιού.

Κάνε κράτηση εδώ.

Ο Άγιος Βασίλης βασίζεται πάνω σας: Santa Clues

escape rooms

Με δυσκολία 7.5/10 είναι ένα από τα δυσκολότερα escape rooms αυτής της λίστας.

Ο κακός Grinch έκρυψε όλα τα δώρα του Άγιου Βασίλη. Ο Elfie το φιλικό ξωτικό έχει καταρρακωθεί και χρειάζεται τη βοήθειά σας. Μπορείτε να βρείτε τα δώρα; Ο χρόνος τρέχει κι ο Άγιος Βασίλης βασίζεται σε εσάς.

Το δωμάτιο Santa Clues στο Crime Scene της Αγίας Παρασκευής έχει διάρκεια 1 ώρα και 10 λεπτά και προορίζεται για 2 ως 5 παίκτες.

Κάνε κράτηση εδώ.

 

 

 

Escape rooms αυστηρά για ενηλίκους: sTRAPPED on – Santa’s Naughty List

escape rooms

Αυστηρά για ενήλικες και μέτριας δυσκολίας σε σχέση με άλλα escape rooms, είναι το Santa’s Naughty List που θα βρεις στο Secret Rooms στη Δάφνη. Όπως αναφέρει η σελίδα του, στο δωμάτιο αυτό, που ανήκει στην κατηγορία «με ηθοποιό», λαμβάνει χώρα μία τρομακτική, πικάντικη και πολύ αστεία περιπέτεια που θα σε κάνει να τη θυμάσαι για καιρό.

O Άγιος Βασίλης παραδίδει κάθε χρόνο τη λίστα του με τα άτακτα παιδιά σε έναν μοχθηρό συνεργάτη του. Αυτή τη φορά τη λίστα κρατά στα χέρια του ο BigSaw.

Ο BigSaw βρίσκει τα ονόματα σας στην λίστα και την παραμονή της πρωτοχρονιάς φεύγει από το σπίτι του για να σας βρει. Όσο λείπει εσείς έχετε την ευκαιρία να μπείτε μέσα για να αρπάξετε την λίστα μέσα από το χρηματοκιβώτιο του και να σβήσετε τα ονόματα σας. Τα μέτρα ασφαλείας όμως είναι πολλά και δύσκολα. Εσείς θα τα καταφέρετε πριν γυρίσει σπίτι του;

Το δωμάτιο προορίζεται για 4 ως 8 παίκτες και σε περιλαμβάνει έναν χαρακτήρα που σας βοηθάει την προσωπικότητα του οποίου εσείς επιλέγετε. Ο BarMan, μπορεί να είναι σοβαρός, ξενέρωτος, πρόστυχος ή χαζοχαρούμενος. Διαλέγετε κατά την κράτηση το στιλ του και προσπαθείτε όλοι μαζί να τη φέρετε στον Big Shaw.

Κάνε κράτηση εδώ.

 

Χριστούγεννα σημαίνει δώρα και τα καλύτερα δώρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα τα βρεις σε ένα κατάστημα PANDORA ή online στο PANDORA!