LIFE

5 πράγματα που μάθαμε για τη Μύκονο από το CÎROC Squad, την πιο celebrational παρέα του καλοκαιριού

Η Μύκονος είναι το νησί – σταρ του ελληνικού καλοκαιριού. Είναι ένας από τους τοπ προορισμούς με μια ονειρεμένη χώρα, δυνατό beach life σε μερικές από τις πιο ωραίες παραλίες των Κυκλάδων και τα πιο διάσημα parties με πρωτοκλασάτους DJs. Στη Μύκονο θα πας για να ζήσεις τις μέρες που θα είναι το highlight των διακοπών σου. Θα πας για το instant celebration, μιας και σε κάθε στιγμή, σε κάθε μέρος η διάθεσή σου θα είναι γιορτινή.

Κι αν ακόμα δεν πείστηκες, αρκεί να σου περιγράψουμε με λίγα λόγια όσα έζησε το CÎROC squad στο νησί των ανέμων. Η Κέισι Μίζιου, ο Έντουαρντ Στεργίου, η Χαρά Παππά, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, ο Bill Roxenos, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και ο DJ Kas έζησαν το απόλυτο celebrational καλοκαιρινό τριήμερο παρέα με την ultra-premium βότκα CÎROC και μας έδειξαν τι σημαίνει CÎROC YOUR SUMMER – CÎROC YOUR MYKONOS. Γιατί CÎROC σημαίνει celebration και celebration σημαίνει Μύκονος.

 

Τα επτά αγαπημένα πρόσωπα που βρέθηκαν στη Μύκονο, έζησαν μοναδικές στιγμές στις πιο exclusive τοποθεσίες του νησιού και μέσα από τη δική τους εμπειρία μάθαμε 5 πράγματα εμείς από τα οποία μπορείς να εμπνευστείς για να κάνεις το δικό σου CÎROC YOUR SUMMER:

Μπορείς να απολαύσεις τα πιο δροσιστικά και premium cocktails

Αν υπάρχει κάτι που έχει συνδεθεί απόλυτα με το καλοκαίρι, αυτά είναι τα cocktails. Cocktails για διαφορετικά γούστα που μπορείς να τα απολαύσεις στην παραλία κάτω από τον καυτό ήλιο για να δροσιστείς αλλά και σε μια γλυκιά καλοκαιρινή βραδιά. Το CÎROC Squad, πάντα παρέα με την ultra premium βότκα CÎROC απόλαυσε τα πιο ξεχωριστά cocktails.

Το γευστικό Cîroc Spritz με χυμό cranberry και πορτοκάλι, σιρόπι ζάχαρης και αφρώδη οίνο, γαρνιρισμένο με μία φλούδα πορτοκαλιού και φύλλα φρέσκιας μέντας έδωσε την πιο απολαυστική γεύση δροσιάς κάτω από τον λαμπερό μεσημεριανό ήλιο της Μυκόνου. Το ξεχωριστό Cîroc Fizz με χυμό cranberry, χυμό πορτοκάλι και λεμονάδα, γαρνιρισμένο με φλούδα πορτοκαλιού και μέντα συνόδευσε τέλεια τα γεμάτα ένταση και χρώμα, μαγικά ηλιοβασιλέματα του νησιού. Το απόλυτο Cîroc & Tonic έδωσε ένα extra touch απολαυστικής πολυτέλειας στα Mykonian nightlife experiences της παρέας.

Οι νύχτες έχουν μουσική και χορό

Αν υπάρχει ένας προορισμός που έχει συνδεθεί όσο κανένας άλλος με την πιο playful και premium πλευρά του ελληνικού καλοκαιριού, αυτός είναι η Μύκονος. Οι νύχτες στη Μύκονο συνοδεύονται πάντα – απαραιτήτως – από μουσική και χορό. Η πολυτέλεια συνδυάζεται με την premium πλευρά της διασκέδασεις και θέτει τις βάσεις για το απόλυτο summer celebration. Aυτό ακριβώς βίωσε και το CÎROC Squad: στιγμές πολυτέλειας με τα απαραίτητα playful vibes που “απογείωσαν” τις νύχτες. Ανακάλυψε και εσύ το δικό σου μέρος για να ζήσεις high-energy nights με την παρέα σου.

Μπορείς να γιορτάσεις οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος

Instant celebration. Αυτές οι δύο λέξεις περιγράφουν με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο όσα συμβαίνουν στη Μύκονο. Εκεί όπου κάθε στιγμή είναι γιορτή. Όπου λοιπόν και εάν σε βρει το φετινό καλοκαίρι, μπορείς να γιορτάσεις τη στιγμή και να κάνεις το δικό σου instant celebration. Τα απαραίτητα συστατικά για να γιορτάσεις κάθε στιγμή είναι η παρέα σου και η παιχνιδιάρικη διάθεση. Τα playful instant celebrations συνοδεύονται τέλεια με δροσιστικά cocktails, πάντα με την premium γεύση της CÎROC vodka.

Η παρέα μπορεί να “απογειώσει” την εμπειρία σου

Όσο ωραίο και να είναι ένα μέρος, αυτό που έχει σημασία είναι πάντα η παρέα. Η παρέα είναι αυτή που μπορεί να “απογειώσει” τις μέρες και τις νύχτες σου στις καλοκαιρινές διακοπές σου για να ζήσεις τις πιο μοναδικές στιγμές που θα τις θυμάσαι για καιρό. Το CÎROC suad, δηλαδή η Κέισι Μίζιου, ο Έντουαρντ Στεργίου, η Χαρά Παππά, η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, ο Bill Roxenos, η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και ο DJ Kas μας έδειξαν ακριβώς αυτό κατά τη διάρκεια ενός Μυκονιάτικου τριημέρου που τα είχε όλα.

Φέτος, just… CÎROC YOUR SUMMER

Το συμπέρασμα από όλα τα παραπάνω είναι ένα και είναι απλό. CÎROC YOUR SUMMER σημαίνει να ζεις με τον πιο celebrational τρόπο κάθε καλοκαιρινή στιγμή, όπου και εάν βρίσκεσαι. Premium taste, μοναδικές εμπειρίες, highenergy nights, μαγικές στιγμές κάτω από τον ήλιο και πάνω απ’ όλα με το δικό σου στυλ, είναι τα στοιχεία που συνθέτουν ένα celebrational σκηνικό στο καλοκαίρι μας.

www.apolafste.ypefthina.eneap.gr

Απολαύστε Υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.