ΓΕΥΣΗ

40 χρόνια αναμνήσεις σε μια γουλιά

Από την εποχή εκείνη που ένα ποτήρι με τον αγαπημένο μας χυμό μάς έκανε τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους στον κόσμο, μέχρι σήμερα, έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή. Όμως σίγουρα κάποια πράγματα παραμένουν σταθερές αξίες.

Φαντάσου το εξής: Είναι Κυριακή, δεν χρειάζεται να σηκωθείς από τα χαράματα και έχεις όλο τον χρόνο για να ετοιμάσεις το αγαπημένο σου πρωινό. Ανοίγεις το ψυγείο και ξαφνικά τη βλέπεις μπροστά σου: Η αγαπημένη σου Amita. Καθώς τη σερβίρεις στο ποτήρι, το μυαλό σου ταξιδεύει στα παιδικά σου χρόνια.

Και μπορεί τότε, το brunch να μην υπήρχε ακόμα σαν έννοια, ωστόσο, κάθε Κυριακή όλη η οικογένεια μαζευόταν στο τραπέζι για να φάει πρωινό μαζί. Influencers per se μπορεί να μην υπήρχαν, όμως χαζεύαμε με τις ώρες τα βιντεοκλίπ των αγαπημένων μας τραγουδιστών και συγκροτημάτων για να κοπιάρουμε το στυλ τους. Τα social media, δεν υπήρχαν καν στον ορίζοντα, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχαμε followers και ότι δεν μαθαίναμε τα πάντα real time. Κάθε στιγμή, απολαμβάναμε το story της ζωής. Γιατί όσο κι αν αλλάζει η ζωή, η γεύση της θα είναι για πάντα, φυσικά μοναδική.

40 χρόνια Amita

Amita: 40 χρόνια αναμνήσεις σε μια γουλιά

Την ίδια ακριβώς γευστική εμπειρία, με αυτό το άρωμα παιδικής νοσταλγίας, μας χαρίζει η Amita σε κάθε της γουλιά. Συνδυάζοντας την αυθεντικότητα και την ποιότητα των πρώτων υλών με την καινοτομία και την εξέλιξη, η Αmita γιορτάζει περήφανα τα 40 της χρόνια. Ναι, ναι, ο πρώτος συσκευασμένος χυμός της ελληνικής αγοράς, βρίσκεται μέσα σε κάθε σπίτι και σε κάθε οικογένεια, εδώ και 40 χρόνια!

Από το 1983 έως σήμερα, ο αγαπημένος μας χυμός, με έμπνευση τη φύση και επίκεντρο την αγάπη και τη φροντίδα, βρίσκεται πίσω από αμέτρητες γουλιές στην καθημερινότητά μας. Η γκάμα άλλωστε των προϊόντων Amita, με μεγάλη ποικιλία γεύσεων και γεμάτα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, το κάνει εξαιρετικά εύκολο. 100% φυσικοί χυμοί, νέκταρ και φρουτοποτά, συντροφεύουν εδώ και χρόνια μικρούς και μεγάλους, κάθε στιγμή της ημέρας, πάντα και παντού.

Με λίγα λόγια; H Amita είναι ο χυμός όλων. Ένας χυμός γεμάτος αγάπη, απόλαυση και αφοσίωση.

Ένας χυμός πάντα (και για πάντα) φυσικά μοναδικός

Εδώ και 40 χρόνια, η Amita, εκτός από το να γίνει σταθερή αξία σε κάθε πρωινό, στο σχολείο, στη δουλειά, στον δρόμο και στον ελεύθερο χρόνο, έχει καταφέρει να ανανεώνεται διαρκώς και να καινοτομεί. Δημιουργώντας καινούριες, γευστικές προτάσεις και προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους λάτρεις της, κάθε στιγμή.

Τα στοιχεία άλλωστε που κάνουν την Amita «φυσικά μοναδική» παραμένουν αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου: Εξαιρετική πρώτη ύλη από φρούτα υψηλής ποιότητας και με ασύγκριτη γεύση, χωρίς συντηρητικά, πρωτοπορία και καινοτομία, αλλά και αγάπη για το περιβάλλον.

Επιλογές όπως ο πολυβιταμινούχος χυμός Amita Motion, οι παιδικοί χυμοί Amita Fun, καθώς και οι χυμοί Amita Free, χωρίς προσθήκη ζάχαρης με γλυκαντικά από το φυτό stevia, είναι μόνο κάποιες από τις καινοτόμες προτάσεις της Amita, όλα αυτά τα χρόνια.

Με αγάπη για τη φύση και το περιβάλλον, η Amita διαθέτει 100% ανακυκλώσιμες συσκευασίες. Παράλληλα, το 2022, πρώτη στον κλάδο των συσκευασμένων χυμών στην Ελλάδα, παρουσίασε στην αγορά συσκευασίες με μη αποσπώμενο καπάκι σε κάθε συσκευασία της. Το νέο μη αποσπώμενο καπάκι διευκολύνει τη συλλογή και ανακύκλωση ολόκληρης της συσκευασίας, συμβάλλοντας στη μείωση των απορριμμάτων που δεν καταλήγουν στην ανακύκλωση. Τα νέα καπάκια είναι πρακτικά και εύκολα στη χρήση, ενώ συμβάλλουν στην ανακύκλωση 193 τόνων πλαστικού.

40 χρόνια τώρα, απολαμβάνουμε το story της ζωής. Και θα συνεχίσουμε να το απολαμβάνουμε. Γιατί όσο κι αν αλλάζει η ζωή, η γεύση της παραμένει για μια ζωή… φυσικά μοναδική!