GADGET
SPONSORED

4 λόγοι που αυτήν την Black Friday πρέπει να επενδύσεις όσο ποτέ ξανά στις προσφορές τεχνολογίας Huawei

H Black Friday είναι προ των πυλών, πιο διαφορετική και πιο απαραίτητη από ποτέ. Γιατί φέτος, αποδεδειγμένα ξέρεις πως η επένδυση στην τεχνολογία δεν είναι πολυτέλεια. Είναι ο τρόπος για να έρθεις πιο κοντά με τους ανθρώπους σου, να δουλέψεις, να ψυχαγωγηθείς, να βρεις λύσεις, να περάσεις δημιουργικά τον χρόνο σου. Να ζήσεις.

 

 

 

 

Όταν η τεχνολογία δημιουργείται για να υπηρετεί τον άνθρωπο και όχι για να αυτοεπιβεβαιώνει την παντοδυναμία της εξέλιξής της, τότε είναι χρήσιμη. Είναι απαραίτητη, είναι ωφέλιμη κι ελκυστική. Γι’ αυτό και φέτος,μια χρονιά τόσο διαφορετική από τις άλλες, που η ανθρώπινη επικοινωνία εξελλίσσεται με πρωτοφανή τρόπο μέσα από την εξ αποστάσεως επαφή, η Black Friday αποκτά μια επιπλέον διάσταση, αφού οι αγορές μας δεν θα γίνουν για να εκπληρώσουν την ύπαρξή της ως μια μέρα προσφορών. Προσωπικά, την αναμένω για να επενδύσω σωστά και να δείξω την εμπιστοσύνη μου σε brand που μου έχουν αποδείξει πως προσφέρουν πραγματικές λύσεις. Όπως η Huawei, η οποία ενόψει Black Friday έρχεται να «ξεκλειδώσει» προσφορές και benefits που απλά δεν τα χάνεις.

4 λόγοι που οι αγορές σου στην Black Friday θα είναι από τη Huawei

#1 Η Huawei έχει αποδείξει πως είναι σταθερά παρούσα σε περιόδους που η επικοινωνία είναι απαραίτητη. Παράλληλα, εδραιώνεται συνεχώς σε όλες τις τεχνολογικές προϊοντικές κατηγορίες προσφέροντας λύσεις στους καταναλωτές στις καλύτερες τιμές. Η δυναμική της είσοδος στην κατηγορία των laptops μαρτυρά εξέλιξη σε μια εποχή που για τον επαγγελματία το laptop πιο πολύ από ποτέ αποτελεί ένα εργαλείο δουλειάς από το οποίο επιβάλλεται να έχει απαιτήσεις. Ένα laptop που θα στηρίξει και θα δημιουργήσει το ιδανικό περιβάλλον τηλεργασίας. Που δεν θα κολλάει κατά τη διάρκεια του meeting ή της τηλεκπαίδευσης. Που θα διαθέτει εγγυημένα όλες τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες υποστήριξης σε περίπτωση που χρειαστεί. Το απόλυτο MateBook X Pro μπορεί να γίνει δικό σου αυτή την Black Friday με 1.599€!

#2 Γιατί η διαφυγή μέσω της άθλησης και της μουσικής είναι ζωτικής σημασίας για να είμαστε καλά. Και πίστεψέ με, ένα σωστό set άθλησης με wireless ακουστικά Huawei και smartwatch αναβαθμίζουν την εμπειρία και σου δίνουν μια ακόμα αφορμή ώστε να μην αναβάλλεις το τρέξιμο για αύριο. Η παρακολούθηση της υγείας μας και η βελτίωσή της με κάθε τρόπο είναι μία πολυεπιπέδη συνθήκη και κάθε κίνητρο είναι σπουδαίο. Κάθε αναβαθμισμένη και λειτουργική τεχνολογική εμπειρία σε κάνει να ξενοιάζεις και να ξεφεύγεις. Μην την παραμελείς λοιπόν, εξοπλίσου σωστά. Απόλαυσε όλα τα παραπάνω κάνοντας δικό σου το Watch FIT για μόλις 89€ και τα FreeBuds 3 με 119€.

#3 Η δημιουργική ενασχόληση είναι βασική προτεραιότητα της «ανθρώπινης» τεχνολογίας για την οποία σου μιλάω. Τόσο εμείς οι μεγάλοι, όσο και τα παιδιά αναζητούμε ψηφιακές διεξόδους είτε υπό φυσιολογικές συνθήκες, είτε τώρα που η παραμονή μας στο σπίτι είναι υψίστης σημασίας. Χρειάζεται να αναζητάμε τρόπους να βιώνουμε όμορφες στιγμές ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα. Στόχος είναι να μείνουμε connected με τον κόσμο, με ένα πλήρως αναβαθμισμένο οικοσύστημα τεχνολογικών προϊόντων Huawei με υψηλές προδιαγραφές. Kι αυτή η Black Friday είναι η καλύτερη αφορμή.

#4 Γιατί στο ΑppGallery της Huawei όλα γίνονται με απίστευτη ευκολία και ασφάλεια! Το HUAWEI AppGallery είναι ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών. Πρόκειται για την 3η μεγαλύτερη πλατφόρμα εφαρμογών στον κόσμο και προσφέρει μία ευρεία γκάμα διεθνών και τοπικών εφαρμογών που ανήκουν σε 18 διαφορετικές κατηγορίες, όπως πλοήγηση, μετακίνηση, ειδήσεις, κοινωνικά δίκτυα. Γιατί δεν το συνδυάζεις μαζί με την αγορά του P Smart S που θα βρεις στα 159€; Ή μήπως προτιμάς το υπέροχο P30 Lite στα 179€;

Στο AppGallery διατίθενται εφαρμογές όπως το Huawei Health (για πλήρη παρακολούθηση υγείας), το Sleep Cycle (το οποίο αναλύει την ποσότητα και την ποιότητα του ύπνου), το Home Workouts (το οποίο προτείνει προγράμματα άθλησης χωρίς όργανα και εξοπλισμό), το StepsApp (το οποίο μετράει τον αριθμό βημάτων που πραγματοποιεί ο χρήστης ημερησίως, εβδομαδιαίως, μηνιαίως και ετησίως), το Period Tracker (το οποίο βοηθά εμάς τις γυναίκες να παρακολουθούμε την περίοδο και την ωορρηξία μας. Το HUAWEI AppGallery έχει αναπτυχθεί με ραγδαίους ρυθμούς, μετρώντας αυτή τη στιγμή πάνω από 460 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες σε 170 χώρες παγκοσμίως. Ανακάλυψε τις Black Friday super deals στο AppGallery*. Ανάμεσά τους θα βρεις και τις εξής:

  1. Δωρεάν καφές για 15 ημέρες μέσω της εφαρμογής efood.
  2. Μετακινήσεις σας με ταξί με κέρδος συνολικά 30€ (3€ ανά κούρσα) μέσω της εφαρμογής Taxiplon Passenger.
  3. 1+1 δωρεάν πίτσα μέσω της εφαρμογής της Domino’s Pizza.
  4. Παρκάρισμα με έκπτωση έως και 20 φορές μέσω της εφαρμογής ParkAround.

*Το πακέτο προνομίων μέσω  AppGallery, σε συνεργασία με παρόχους κορυφαίων και δημοφιλών εφαρμογών στην Ελλάδα, θα είναι σε ισχύ από 19 Νοεμβρίου έως και 2 Δεκεμβρίου 2020.