LIFE

4 λόγοι για να αποκτήσεις την ηλεκτρική σκούπα Stick QX9

Όταν μιλάμε για την καθαριότητα ενός σπιτιού, η ηλεκτρική σκούπα είναι από τα πρώτα πράγματα που σου έρχονται στο μυαλό. Είναι το item που μπαίνει ψηλά στη λίστα με τα items που πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα ή την αποθήκη. Ειδικότερα δε, εάν μένεις με παραπάνω από ένα άτομα κάτω από την ίδια στέγη, έχεις μικρά παιδιά ή κάποιο κατοικίδιο μέσα στο σπίτι σου, τότε η ύπαρξη μίας ηλεκτρικής σκούπας δεν είναι απλώς χρήσιμη, είναι επιτακτική ανάγκη. Βέβαια και μόνη σου να μένεις, χωρίς παιδιά, κατοικίδια κι άλλα άτομα, μία ηλεκτρική σκούπα σού λύνει τα χέρια και διευκολύνει τη ζωή σου με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Όπως και να ‘χει.

Το συμπέρασμα; Η ηλεκτρική σκούπα είναι αυτό το μικρό αλλά θαυματουργό item που πρέπει να υπάρχει σε κάθε σπίτι, εάν αυτό θέλεις να διατηρείται καθαρό και τακτοποιημένο. Είτε, λοιπόν, η παλιά σου σκούπα χάλασε είτε θέλεις να κάνεις μία καινούργια επένδυση στον εξοπλισμό του σπιτιού σου και ψάχνεις απεγνωσμένα σκούπα, μην ψάχνεις άλλο. Την βρήκαμε εμείς για εσένα. Η επαναφορτιζόμενη σκούπα QX9 Stick είναι φτιαγμένη στα μέτρα σου και τους λόγους θα διαβάσεις παρακάτω.

σκούπα Stick QX9

Η υψηλή απόδοση & αντοχή που παρέχει η σκούπα QX9 Stick

Το πρώτο πράγμα, λοιπόν, που σκέφτεσαι όταν πρόκειται να αγοράσεις ηλεκτρική σκούπα, δεν είναι άλλο από την απόδοσή της, η οποία φυσικά θες να είναι υψηλή. Αυτό σημαίνει πως θέλεις μία σκούπα που να αντέχει στον χώρο και στον χρόνο, ώστε να κάνεις εύκολα και γρήγορα τη δουλειά σου χωρίς να παιδεύεσαι. Έχεις ήδη πολλά tasks στην καθημερινότητά σου, δεν χρειάζεσαι κι άλλο.

Η επαναφορτιζόμενη σκούπα QX9 Stick, λοιπόν, είναι η σκούπα που δεν θα σε απογοητεύσει από θέμα απόδοσης. Απολαμβάνεις ολοκληρωμένη απόδοση καθ’όλη τη διάρκεια του καθαρίσματος ακόμα και με το δοχείο γεμάτο με σκόνη*. Θες να μάθεις και το καλύτερο; Αντέχει μέχρι και 50 λεπτά λειτουργίας παραμένοντας άκρως απορροφητική. Τι άλλο θες, δηλαδή.

*Μέτρηση με το δοχείο σκόνης γεμάτο με σκόνη DMT (συνήθης έλεγχος), σύμφωνα με τα πρότυπα IEC 5.1, 5.7 & 5.9 στη ρύθμιση μέγιστης ισχύος.

Εύκολη χρήση

Έβαλες, λοιπόν, το πρώτο τικ στο κουτάκι της υψηλής απόδοσης. Τώρα βάλε και το δεύτερο τικ στο κουτάκι της εύκολης χρήσης. Γιατί η επαναφορτιζόμενη σκούπα QX9 Stick σού λύνει τα χέρια με τρόπους που ίσως σου φανούν πρωτόγνωροι για μία σκούπα.

Όλοι γνωρίζουμε πως το σκούπισμα πρέπει γίνεται σε εβδομαδιαία βάση, εάν όχι σε καθημερινή. Πρόκειται δηλαδή, για μία οικιακή δουλειά που μόνο στην σκέψη σου προκαλεί βαρεμάρα. Ίσως κι άρνηση. Βάλε και την extra κούραση όλης της ημέρας στη δουλειά. Πού καιρός για σκούπισμα. Ωστόσο, η επαναφορτιζόμενη σκούπα Stick XQ9 είναι ο λόγος που θα αγαπήσεις ξανά το σκούπισμα και θα το κάνεις χωρίς γκρίνια και κούραση, γιατί πολύ απλά το κάνει παιχνιδάκι. Η ευελιξία, η ελαφρύτητα και η ξεκούραση που προσφέρει η χρήση της είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας για τέλεια καθαρισμένο πάτωμα.

Πώς γίνεται αυτό; Πρώτον, η επαναφορτιζόμενη σκούπα QX9 Stick είναι τόσο ελαφριά στο χέρι, που οριακά ξεχνάς ότι κρατάς σκούπα (πολύ σημαντικό). Δεύτερον, είναι αυτοστηριζόμενη. Επίσης πολύ σημαντικό. Αυτό σημαίνει πως εάν χτυπήσει το τηλέφωνο, το σηκώνεις. Εάν θέλεις να τσεκάρεις το φαγητό που μαγειρεύεις, το κάνεις. Εάν σου χτυπήσουν το κουδούνι, ανοίγεις την πόρτα. Εάν θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα, αράζεις στον καναπέ ανενόχλητη. Γενικότερα, μπορείς να κάνεις ότι σου κάνει κέφι, ταυτόχρονα με το σκούπισμα.

Δεύτερον, γνωρίζω και γνωρίζεις πόσο σπαστικό είναι το βούλωμα της βούρτσας – ρολού από μαζεμένες τρίχες και ίνες. Πρόκειται για ένα πρόβλημα που πολλές φορές έχεις κληθεί να αντιμετωπίσεις κατά το καθάρισμα με ηλεκτρική σκούπα. Άντε τώρα να σκύψεις για να απομακρύνεις τις τρίχες και τις ίνες, ώστε να κάνεις τη δουλειά σου. Ένας μπελάς κι ένα παίδεμα, γενικώς. Ειδικώς, η μοναδική λειτουργία της επαναφορτιζόμενης σκούπας QX9, τεχνολογία BrushRollClean ™, δίνει λύση στο εν λόγω πρόβλημα, καθώς η βούρτσα-ρολό καθαρίζεται εύκολα, πατώντας απλά το πεντάλ που βρίσκεται πάνω στο ακροφύσιο. Άλλο να σκύβεις κι άλλο να πατάς απλά πεντάλ. Θα συμφωνήσεις μαζί μου.

Τέλος, η εύκολη λειτουργία της επαναφορτιζόμενης σκούπας QX9 Stick εντοπίζεται στο αποσπώμενο βουρτσάκι πέλματος, το οποίο αποσπάται πανεύκολα με το πάτημα ενός κουμπιού, αλλά και στην Grab & Go φόρτιση που διαθέτει το σύστημά της. Η εναλλαγή μεταξύ χρήσης και φόρτισης είναι πανεύκολη.

Μειωμένος θόρυβος

Σε αυτό το σημείο, ας το παραδεχθούμε όλοι. Ο θόρυβος μίας ηλεκτρικής σκούπας είναι ικανός να σου δημιουργήσει πονοκέφαλο, νεύρα και να σου χαλάσει το ζεν. Για φαντάσου, λοιπόν, μία σκούπα με χαμηλή στάθμη θορύβου, που να μειώνει τον θόρυβο κατά το ήμισυ; Ονειρική σκέψη που γίνεται πραγματικότητα στην επαναφορτιζόμενη σκούπα QX9 Stick. Η κεντρική μονάδα της, έχει σχεδιαστεί ώστε να προσφέρει μέγιστη μείωση θορύβου κι εσύ να σκουπίζεις ήρεμη κι αμέριμνη.

Η σκούπα QX9 Stick διαθέτει την πιο υψηλή αισθητική

Όπως είπα, η αποδοτικότητα και η ευκολία είναι σίγουρα βασικά χαρακτηριστικά που αναζητάς σε μία σκούπα. Όμως, παίζει κι το design σημαντικό ρόλο. Είναι το κερασάκι στην τούρτα που λέμε. Και η σκούπα QX9 Stick όχι μόνο ταιριάζει απόλυτα στα δεδομένα ενός σύγχρονου, μοντέρνου και urban σπιτιού, αλλά διακρίνεται για την υψηλή αισθητική και το άψογο design της. Το τελευταίο, μάλιστα, έχει λάβει και τα βραβεία IF Design Award 2020 και The Red Dot Design Award 2020. Ο minimal και κομψός σχεδιασμός της, οι προβολείς LED στο ακροφύσιο που φωτίζουν το δάπεδο όταν καθαρίζεις ώστε να μην ξεφύγει τίποτα, απογειώνουν την αισθητική, η οποία συνδυάζεται με την μέγιστη λειτουργικότητα.

QX9 Stick Σκούπα
AEG

QX9 Επαναφορτιζόμενη Stick Σκούπα χωρίς σακούλα με αυτονομία έως 50 min

Η QX9 επαναφορτιζόμενη Stick σκούπα Διαθέτει Grab and Go φόρτιση και περιστρεφόμενη βούρτσα. Απολαμβάνεις ολοκληρωμένη απόδοση,. Ο θόρυβος κατά τη διάρκεια της χρήσης της μειώνεται στο μισό, ενώ διαρκεί για έως και 50 λεπτά
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ