ΕΞΟΔΟΣ

4 bars στο Περιστέρι για την πιο fun έξοδο

Αν διαβάζεις αυτές τις γραμμές, τότε σίγουρα έχουμε ήδη ένα πολύ βασικό κοινό: αγαπάμε τα nightouts. Ανήκουμε σε αυτή την ομάδα ανθρώπων που αν εμφανιστεί πρόταση για ποτό, δε θα πέσει ποτέ στο κενό.

Η πόλη μοιάζει με ταμπλό από ένα ατελείωτο επιτραπέζιο παιχνίδι: Τα μπαρ, είναι διαφορετικοί σταθμοί, που οι ήρωες (εμείς) επισκεπτόμαστε για να ανανεωθούμε μετά από μια δύσκολη «μάχη στη δουλειά», να φλερτάρουμε γεμάτες ελπίδα μετά από ένα σερί αδιάφορων ραντεβού, να μοιραστούμε μυστικά και εμπειρίες με συμμάχους (γνωστοί και ως φίλοι). Οι δρόμοι της Αθήνας περιμένουν το κάθε πιόνι να χαράξει τη δική του διαδρομή προς όποια κατεύθυνση επιλέξει, βάζοντας κάθε τόσο τα δικά τους εμπόδια – μια λακούβα, ένα δέντρο, μια πορεία στο κέντρο, δυσεύρετο πάρκινγκ. Όπως κι αν επιλέξεις να παίξεις το παιχνίδι της βραδινής εξόδου στην πόλη, ένα είναι σίγουρο: η νυχτερινή περιπλάνηση ελλοχεύει κινδύνους κι εσύ χρειάζεσαι τον ασφαλέστερο τρόπο για να διασκεδάσεις χωρίς έγνοιες.

Θα αφήσω τις περιστροφές και θα μιλήσει η εμπειρία με προστακτική: «Όταν οδηγείς, μην πίνεις». Αυτό είναι το μοναδικό tip που χρειάζεσαι για μια εγγυημένα διασκεδαστική, νυχτερινή βόλτα στην πόλη. Το καλύτερο κομμάτι αυτής της επιλογής, είναι ότι δεν χρειάζεται να νιώθεις ότι κάνεις εκπτώσεις στα θέλω σου, αναλαμβάνοντας την υπεύθυνη θέση του οδηγού που δεν θα πιει, προκειμένου να είναι όλη η παρέα ασφαλής.

Επειδή λοιπόν, εγώ επιλέγω ούτως ή άλλως τη Heineken 0.0 για να απολαύσω τη νυχτερινή μου έξοδο στην πόλη χωρίς αλκοόλ, ανέλαβα και τον ρόλο της υπεύθυνης οδηγού της παρέας, στις εξόδους μας στο Περιστέρι. Τη Heineken 0.0 θα τη βρεις στα πιο hot μαγαζιά της πόλης και θα την πίνεις – όπως κι εγώ – όχι κατ’ ανάγκη, αλλά από επιλογή, αφού έχει μοναδική γεύση. Μπορείς να διακρίνεις φρουτώδεις νότες και ένα απαλό σώμα βύνης. 

Στάση 1η: Easy Peasy

Η νέα προσθήκη στην οδό Βεάκη, είναι ένα all day bar με νόστιμα bites στον κατάλογό του. Στον απόλυτα instagramικό του χώρο, θα βρεις τους πιο cool θαμώνες, urban μουσικές και φυσικά ανάμεσα στις επιλογές μπίρας ξεχωρίζει περήφανα η Heineken 0.0.

Ανέβα στον πρώτο όροφο και επισκέψου το «Ουφάδικο» για ατελείωτες μάχες στο Pac Man, αλλά και για πιο πριβέ, εξομολογητικές συζητήσεις την ανάγκη των οποίων γεννά καμια φορά η νύχτα. Εσύ φυσικά και δεν θα εκτεθείς, αφού με 0.0% αλκοόλ, θα είσαι στην ευχάριστη θέση να ακούς και να θυμάσαι τα πάντα την επόμενη μέρα. Η υπεύθυνη κατανάλωση, έχει μόνο θετικό πρόσημο.

4 bars στο Περιστέρι για την πιο ασφαλή και fun έξοδο

Στάση Νο2: Dandelion

Όταν το mood ζητάει party, το Dandelion στην αρχή της Βεάκη είναι μία από τις σταθερές επιλογές. Το θέμα είναι πώς παρτάρει κανείς όταν κάνει δίαιτα; Κι όμως, το κέφι δεν χρειάζεται να έχει πολλές θερμίδες. Αν προσπαθείς κι εσύ να μπεις σε φόρμα όπως εγώ, η Heineken 0.0 αποτελεί την ιδανική επιλογή. Περιέχει μόνο 21 θερμίδες ανά 100 ml, οπότε ένα μπουκάλι των 330 ml περιέχει 69 θερμίδες. 50% λιγότερες θερμίδες από μία κανονική Lager μπύρα δηλαδή.

4 bars στο Περιστέρι για την πιο ασφαλή και fun έξοδο

Μην το σκέφτεσαι λοιπόν, ενώ χορεύεις με τις επιτυχίες που παίζει στο Dandelion, μπορείς άνετα να παραμείνεις η υπεύθυνη οδηγός της παρέας και να απολαύσεις μια δεύτερη Heineken 0.0, χωρίς να σκέφτεσαι τις θερμίδες.

Next station: Cafe Cafe

Για να είσαι χαρούμενη, όπως ζητά η ταμπέλα που σε καλωσορίζει στο γωνιακό Cafe Cafe, αρκεί να βρεις ένα τραπέζι για σένα και την παρέα σου σε ένα από τα all time classic bar restaurants του Περιστερίου. Το Cafe Cafe έχει παράδοση στο να διασκεδάζει τους θαμώνες του, αφού αποτελεί must προορισμό στην οδό Αιμιλίου Βεάκη από το 2006.

Ανάμεσα στις μπύρες του καταλόγου του, έχει ξεχωριστή θέση και η Heineken 0.0, η οποία ζυμώνεται δύο φορές, ενώ αφαιρείται το αλκοόλ με φυσική διαδικασία και αναμειγνύεται με φυσικά αρώματα. Ζυθοποιείται με 100% βύνη και τη μοναδική μαγιά Α- Yeast, με τη διαδικασία αφαίρεσης του αλκοόλ, δίνοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στους γευστικούς σου κάλυκες. 0.0% αλκοόλ, αλλά 100% κέφι.

4 bars στο Περιστέρι για την πιο ασφαλή και fun έξοδο

Τερματικός σταθμός: Whatever

Κλείνουμε το οδοιπορικό μας στο Περιστέρι και τη νύχτα του, με μία Heineken 0.0 στο Whatever Bar. Σε αντίθεση με το όνομά του, το Whatever μόνο ό,τι να ναι δεν είναι. Παραμένει σταθερά δημοφιλής επιλογή, αφού τα βράδια ξεσηκώνει τους θαμώνες του με τα ξέφρενα πάρτι. Στον χορό μέχρι το πρωί, λέμε ναι – στο αλκοόλ πάλι, όχι. Ζήτα την αγαπημένη Heineken 0.0 και γίνε εσύ ο MVP της βραδιάς.

Ξέρεις ότι η παρέα σου θα σε χρειαστεί, μετά από μια νύχτα στον πιο πολυσύχναστο δρόμο του Περιστερίου. Η Heineken 0.0 είναι η καλύτερη επιλογή για όλες τις περιστάσεις που δεν θες να πιεις αλκοόλ γιατί οδηγείς. Κάνε την πιο συνειδητή και cool επιλογή και διασκέδασε στα καλύτερα μαγαζιά της πόλης με ασφάλεια.

#Heineken00 #WhenYouDriveNeverDrink

FB: https://www.facebook.com/HeinekenGr

IG: https://www.instagram.com/heineken_gr/

4 bars στο Περιστέρι για την πιο ασφαλή και fun έξοδο